Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Furora 201 ek owned <small battle> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=122097)

Veltaxio 24-03-2007 11:52

Furora 201 ek owned <small battle>

http://rapidshare.com/files/22503703/kara.rec

Enjoy :D

IceMaster :) 24-03-2007 11:55

Biedactwo :D :D
Spoil:
http://img296.imageshack.us/my.php?image=imargahu6.jpg

Wreszcie coś się duskom udalo :<

Djkwaku 24-03-2007 11:58

plz daj ktoś rehosta - musze to zobaczyć :]

*Vjefroon* 24-03-2007 12:00

chciałeś uratować zwida??

@edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myszoon (Post 1331369)
Padasz K*rwo

inteligentna wypowiedź -.-

Veltaxio 24-03-2007 12:02

mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d

kara.rec ilosc sciagniec 180 lol

@ktos tam co pisal padasz

nie padasz tylko "LEZYSZ K****" ;]]

ItamThou 24-03-2007 12:14

Imargam 1:2 Taifun Devilry

Monna 24-03-2007 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bielskoyeye (Post 1331397)
omg imargam ale ty lecisz w huja dostaliscie owned wiec sie przyznaj ze znobiles...

POWIEDZ TO GLOSNO DUSSKI SA LEPRZE....................

Hehehehe :PP Dziecko, do przedszkola... ! marsz.

Wcale nie znoobil, probowal ratowac Zwidka co mu sie udalo;> ale niestety ofiary zawsze musza byc :P Dobrze, ze sie nie przejmujesz ze padles;> bo to tylko gra...

Btw. Podobaja mi sie wasze akcje na furorze, zawsze sa ciekawe;> open battle sie nie boicie widze;p

*Vjefroon* 24-03-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ItamThou (Post 1331392)

leże pod biurkiem ze śmiechu ...
huahuahuahahuhuAuhAHUahuaHUAaa

Wielki Mancyz 24-03-2007 12:23

zamiast sie zjednoczyc polak z polakiem h-lvle i razem expić to sie na*******ają jaki to ma sens skoro i tak nikt niewygra bo ani jeden ani drugi nieustąpi i ciągle będą na siebie robili wjazdy ?..

wrogonastawiony 24-03-2007 12:24

Co do filmu, własnie obejrzałem i to co o tym myśle.. ;]
Vision pokazali swoją potęge w sytuacji kiedy to nie oni wybierali miejsce i chyba nie mieli ustalonej taktyki, nastąpiła zamiana miejsc teraz to Duski sie ogarneli a wy w popłochu.. ;]
Ima coś mi sie niechce wierzyć ze sam wszedłeś tam zeby Zwidek mogł uciec.. zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;]

pozdr ; ]

ps. znowu pare noob charow po stronie Vision :D

ps2. pierszy raz widze jak Taifun cos pisze oprocz czarów ;D
Cytuj:

Taifun Devilry [280]: .

Tiases'Master 24-03-2007 12:29

Owned

@Offtopic: Nie wiem jak wy ludzie lubicie Duskiness, przecież Taifun to jest człowiek który daje Paymenty ludziom od 100lvla jeśli nie chcą dojść do niego do Gildii. Ogólnie nie wiem dlaczego tak się ludzie mścicie na Imargamie, może za to, że dużo gra bo lubi grać i osiągnął lvl który wy nie umiecie osiągnąć...

@Topic: Szkoda, że padłeś bo Ja tam do Ciebie nic nie mam. Raz tylko zobaczyłem, że od jakiejś dziewczyny przy ataku na Ab'Dendriel chciałeś Armor i Ci dała Knight Armora i ludzie robią z tego jakąś tragedie. Jest w tym różnica prawda, że on wziął Knight Armora a nie jak Taifun Devliry który bierze lvl i jeszcze chce Payment jak ktoś nie chce dojść do jego Gildii. Ogólnie to Open Battle było takie sobie ; )

P.S: W Fragach było 5:5 no ale licząc jeszcze zginięcie Spaawa i Czipsu to 7:5 dla Vision ; ]

Watto 24-03-2007 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1331426)
Vision pokazali swoją potęge w sytuacji kiedy to nie oni wybierali miejsce i chyba nie mieli ustalonej taktyki, nastąpiła zamiana miejsc teraz to Duski sie ogarneli a wy w popłochu.. ;]
Ima coś mi sie niechce wierzyć ze sam wszedłeś tam zeby Zwidek mogł uciec.. zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;]

pozdr ; ]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1331374)
mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d

Chyba sam napisal, ze go popchneli ;)

Kasztaniaczek 24-03-2007 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 1331423)
zamiast sie zjednoczyc polak z polakiem h-lvle i razem expić to sie na*******ają jaki to ma sens skoro i tak nikt niewygra bo ani jeden ani drugi nieustąpi i ciągle będą na siebie robili wjazdy ?..

A co maja grac jak na non pvp? Zero rozrywki? Gdybym mogl bym teraz zamienil mojego 68 msa na 50 msa na pvp -.-'

Veltaxio 24-03-2007 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1331426)

pozdr ; ]

ps. znowu pare noob charow po stronie Vision ;p

<MOJ CYTAT>mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d <MOJ CYTAT>

Czy umiesz czytac ? Padlem bo mnie pchneli ale w planie bylo dac pare sec na start zwidkowi ale spoko skoro wiesz lepiej to masz racje znoobilem i jestem owned ;]

Tiases'Master 24-03-2007 12:34

Owned

Także można dodać, że Imargam nie przeżywa tego zginięcia a wręcz jeszcze się tym chwali, że pomógł koledze...Według mnie to nie jest żaden "Noob" czy jakoś tak tylko normalny Tibiijczyk który gra dla przyjemności. A co do po pchnięcia to chyba sam nie wszedł w Trapa prawda?-.-'

wrogonastawiony 24-03-2007 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1331442)
<MOJ CYTAT>mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d <MOJ CYTAT>

Czy umiesz czytac ? Padlem bo mnie pchneli ale w planie bylo dac pare sec na start zwidkowi ale spoko skoro wiesz lepiej to masz racje znoobilem i jestem owned ;]

Zlamiłeś, wystawileś im sie na tacy, chciales zgrać bohatera a tu cyk myk i gleba :o

Ryszardes 24-03-2007 12:45

~~ Hail ~~

Hehe:) bardzo dobrze ze wreszcie Duskiness pokazło na co ich stac :]
ladne fragi hehe;)

Vein 24-03-2007 12:55

mozna prosic o rehost?
z gory dzieki.

*Vjefroon* 24-03-2007 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryszardes (Post 1331465)
Hehe:) bardzo dobrze ze wreszcie Duskiness pokazło na co ich stac :]
ladne fragi hehe;)

wkońcu nie przegrali battle, wyszli na remis.

co i tak dla mnie jest małym osiągnięciem, bo taifun ściska na 1 mort hura takich ~120 sorców typu barles, kerston.

T3H_VirUs 24-03-2007 13:14

Pwn3d :| Mmmm Go Go Vision pwn dusks

Always hunted 24-03-2007 13:25

Imargam 1:0 Orshabaal
Imargam 1:0 Morgaroth
Imargam 0:0 Ferumbras
Imargam 0:1 Hydra (stare :D:D)

Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka :) zwyczajnie coś nie wyszło, Zwidkowi udało się uciec, więc mówisz że miałeś zwrócić ich uwagę etc etc.
Pathetic :D

Xerizzezo 24-03-2007 13:25

Jest ale sie ciesze !

hahahaha, juz nie jestes taki kozak

Veltaxio 24-03-2007 13:29

Wiadomo ziomki wiecie lepiej jak bylo bo tam byliscie :D:D:D:D

Tom@$Z 24-03-2007 13:33

Dość ciekawe.

A metody Taifuna uważam za przegięte... I pomyśleć ze to qmpel qmpla z rl ;d

Ale cóż, Tibia ma służyć jako rozrywka, więc walczcie dopóki wam run, pacca oraz chęci nie zabraknie :)

GL & HF!

Milu Arhangel 24-03-2007 13:34

Dajcie rehosta ktoś plz, musze to zobaczyć :D

Safree Doo 24-03-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1331547)

No fakt byłem tam za drzewkiem nie widziałeś mnie?;o

Nygga789 24-03-2007 13:37

Ima wez na cos normalnego wsadz filmik np upload cos tam albo jeszcze co innego bo polowa nie sciagnie z rapida

wrogonastawiony 24-03-2007 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1331547)

Ziomków to Ty masz w piaskownicy.. :D btw. zaczynasz sie juz powtarzać, a jak masz pisac to samo to lepiej wogule nie pisz.

Veltaxio 24-03-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1331573)
Ziomków to Ty masz w piaskownicy.. :D btw. zaczynasz sie juz powtarzać, a jak masz pisac to samo to lepiej wogule nie pisz.

Serio :O ? <szok>

Misiuuu 24-03-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Vjefroon* (Post 1331482)
wkońcu nie przegrali battle, wyszli na remis.

co i tak dla mnie jest małym osiągnięciem, bo taifun ściska na 1 mort hura takich ~120 sorców typu barles, kerston.

wiesz, moge sie mylić ale jak tajfun ciśnie 120 msa z utamo vita i ssa na 1 mort hura?? o.O

Lotress 24-03-2007 13:56

Ssa zmniejsza hity od atakow fizycznych,misiaczku.

aim 24-03-2007 14:00

Rehost:

http://www.rogepost.com/n/2978685099

Tiases'Master 24-03-2007 14:05

Owned

@Loterrs: Dałem Ci licencje, żebyś mógł kopiować moje cytaty do opisu?xD Odpowiedź jest jasna a więc jeśli możesz to usuń to...Bo zacznę Ja Ciebie cytować i zobaczysz, że to nie jest miłe...

@Offtopic: Ci co wchodzą tutaj aby nabić posta który będzie brzmiał mniej więcej "Imargam jesteś Newbie i kłamiesz, że ratowałeś Zwidka" to niech wyjdą.

bielskoyeye 24-03-2007 14:09

omg ale nooby... co myslicie ze imargam wam da jakis fri item ?? ogarnijcie padl jak noob i nic tego nie zmieni a to wolne forum wolny kraj wiec s*******ajcie ... IMARGAM TO NOB I NIE RATOWAL ZWIDKA!!

Tiases'Master 24-03-2007 14:11

Owned

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bielskoyeye (Post 1331616)
omg ale nooby... co myslicie ze imargam wam da jakis fri item ?? ogarnijcie padl jak noob i nic tego nie zmieni a to wolne forum wolny kraj wiec s*******ajcie ... IMARGAM TO NOB I NIE RATOWAL ZWIDKA!!

Jeśli możesz to zastosuj się do tego:
Cytuj:

@Offtopic: Ci co wchodzą tutaj aby nabić posta który będzie brzmiał mniej więcej "Imargam jesteś Newbie i kłamiesz, że ratowałeś Zwidka" to niech wyjdą.

Lotress 24-03-2007 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tiases'Master (Post 1331608)
@Loterrs: Dałem Ci licencje, żebyś mógł kopiować moje cytaty do opisu?xD Odpowiedź jest jasna a więc jeśli możesz to usuń to...Bo zacznę Ja Ciebie cytować i zobaczysz, że to nie jest miłe...

Prosze bardzo.Ale znajdz w moich postach cos smiesznego...twoj byl smieszny.

Tiases'Master 24-03-2007 14:19

Owned

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 1331624)
Prosze bardzo.Ale znajdz w moich postach cos smiesznego...twoj byl smieszny.

To, że akurat powiedziałem, że też coś twojego wkleję to było dla żartów. A tak na prawdę to jeśli byś mógł to usuń to z twojego posta bo to może jednak tak za brzmiało, że jednak obraża moją osobę.

Biedny 24-03-2007 14:24

jacy wy jestescie zalosni rotfl

@ItamThou

Congratulations! You've been added to the brain transplant list, as yours obviously ain't working.

@Wielki Mancyz

expowac to ty sobie mozesz na non pvp jak ciebie to tak bardzo jara, servery pvp sa po to zeby expic i walczyc miedzy soba, ja oczywiscie popieram ta druga opcje :)
WOJNY SA PIEKNE

@wrogonastawiony
zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;]

ktos tu nie umie czytac :\

Zlamiłeś, wystawileś im sie na tacy, chciales zgrać bohatera a tu cyk myk i gleba

widac ze potrafi sie poswiecic dla swoich ludzi, przynamniej ma dla kogo ;)

Ziomków to Ty masz w piaskownicy..

a ty rozmawiasz ze swoim dmuchanym przyjacielem lol

btw. zaczynasz sie juz powtarzać, a jak masz pisac to samo to lepiej wogule nie pisz.

a ty sie lepiej wogUle nie odzywaj klopsie

@Always hunted
Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka zwyczajnie coś nie wyszło, Zwidkowi udało się uciec, więc mówisz że miałeś zwrócić ich uwagę etc etc.

jakby nie chcial nikogo ratowac to w odpowiednim momencie mogl pobiec na dol w strone PH zszokowany taifun prawdopodobnie by go nie zauwazyl bo zajal sie zwidkiem

Pathetic

naprawde mocne slowo :O

@Tom@$Z
A metody Taifuna uważam za przegięte... I pomyśleć ze to qmpel qmpla z rl ;d

o jakich ty metodach rozmawiasz?

@Misiuuu
wiesz, moge sie mylić ale jak tajfun ciśnie 120 msa z utamo vita i ssa na 1 mort hura?? o.O

chyba nie ogladales dokladnie filmiku, obejrzyj jeszcze raz i sprawdz jak padl barles karste. a tak na marginesie to bardzo ciekawe bo z tego co mi wiadomo ssa nie dziala na mort hury? o.o ale moge sie mylic :|

Thagg 24-03-2007 14:25

Tajfunek 1 raz poczuł smak walki.

Lord Duszlik 24-03-2007 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ItamThou (Post 1331392)

Taifun nie zabił ani razu Imargama, a Imargram Taifa tak więc jest 1:0 :D

Cytuj:

Zlamiłeś, wystawileś im sie na tacy, chciales zgrać bohatera a tu cyk myk i gleba
No tak bo ty byś nie zaryzykował żeby paru osobą pomóc jak klasyczny "Polak" który pilnuj tylko swego dupska i się nie przejmuje innymi. A potem tacy ludzie płaczą że swe wygrywają war albo huncą Polaków i wcale im się nie dziwie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18.