![]() |
Annihilator Candia + 120+ EK noob :o
Filmik:
http://rapidshare.com/files/22595836...lator.rec.html Filmik nie moj, tylko kolegi. Prosze takze zobaczyc jakim noobem potrafi byc 120+ EK :) |
Pare zdjec z tego Anni na Candii mozna zobaczyc w "Candia Thread" [zdjęcia].
Polecam filmik bo Norbinius niezle znubil >_> ;d lmao. |
@Norbi~
idiota... @Derix~ LOL! 60 shielda na 100+ lvlu >_> |
Oczywiście żadnemu z tych panów nie gratuluje.Poszli mimo tego ze wiedzieli ze na Norbinius został shackowany i poszli z hackerem.N/C
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zdobył 50lvli na bocie-żadne osiągnięcie...
|
Cytuj:
|
Zabijać mozesz na n-pvp ile chcesz i przy GM nawet :P ale nie mozna trapować ludzi i tu pies pogrzebany bo wtedy do bana jest blisko i łatwo mozna dostac go ;]
|
Film pokazuje jakie są nabki na servie(przykładem moge byc ja)...
Ale dlaczego ktoś sie wypowiada na temat czegoś jeśli nie ma sie o tym zielonego pojęcia? np. jakieś info ze zabijał na non-pvp lol przecież każdy kto gra na candi wie ze gildia ,,archangels" to najwięksi botterzy na servie wiec skąd przypuszczenia ze dostał deleta za zabijanie kogoś na nonpvp? ahh |
Lol?!
Cytuj:
Ciekawostka dnia ... Ja również mogłbym napisać ,że jestem hakerem ... To co pieprzył Norbi~ że acc hacked itd. to bajery ... Granie głupa dobrze mu wychodzi ;/ Straciłem przez niego UH's wiecej ;/ ...... |
Bardzo mądre zachowanie, wkońcu polaczek... Nie Polak, polaczek. Takich to coraz więcej wszędzie ;<<
btw. Ty to Feifna Mag z Iridii? |
Cytuj:
probably... |
00:56 Derix Nieli [108]: hunted
Jak można byc hunted na non pvp lol -.- |
@up moze byc ;] ;P
|
@2up
Yoozek. Mówi Ci to coś? |
|
Feifna, jakbyś nie wiedział to znam się z rl z Norbim,a zresztą zapytaj się Vidiego,on wie jak wszytko sie wydarzylo.A hacker przed chwial sie odzewał /\tu nademną(harcesh)
|
To lepsze niz trapy Yoozka :p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Taifun jest senior tutorem a gra z bratem :P Pozatym każdy może zostać tutorem. @down Ale criminal znika po 6 miechach więc też możesz zostać. |
Cytuj:
|
lol...
Ja nie wiem jak można grac we 2-3 osoby jezcze nigdy tak nie gralem
Gram sam i sie ciesze że sam osiongłem 94 Lev.... po 2 wali mnie kto ze Norbim jest shakowany wiem ze jest noobem a feifna~ Jest moim rl ... Norbim JESTES NOOBEM . cya .... |
nie wiem co mam powiedziec o takim czlowieku... no ale moze wy tez nie jestescie bez winy dlatego to zrobil. no ale nic i tak gratz anni
|
Harcerz mogłeś to inaczej rozegrać xD zamiast ich blokować tam mogłeś z nimi stanąć do screena i ... no wiecie co :D
|
Cytuj:
|
reshot pls
|
Zawsze chcialem cos takiego zrobic ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic: nie wiem, jak to był hacker to po ch.uj z nim szli, bo prawdziwy owner bez itema zostanie, a jak to nie hacker to noob jakiego świat nie znał... |
Ja nie w temacie, ale czemu tak tego Norbi~ wyzywali tam?
|
Po co sie wypowiadasz jesli nawet filmu niewidziales?
Wystarczy chwila i bys sie dowiedzial, co kto i dlaczego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Gratuluje ;p |
Cytuj:
@ktos tam up Nie zgodziliby sie na wspolnego screena, bo wiedzieli, ze to hackera, ale wmawiali sobie, ze nie ... |
Cytuj:
|
Ale wy jestescie poj*** jedna osoba ktora wykonywala ten quest jest moim dobrym znajomym z innych swiatow.Do tej osoby zagadal prawdziwy Norb~ z innego konta i mu mowil ze zostal hackniety i ze nie odzyska juz postaci i woli grac jakims 29 druidem(wiem brzmi to smiesznie ale tak bylo)dostal pozwolenie od niego ze moze z nim(HACKEREM) sie wybrac na anhi.
Iles tam up@ Mowisz ze jest twoim rl znajomym a osoba wykonująca ten quest tez pytala sie ciebie o zdanie, byles obojetny nic nie zaprzeczales a teraz piszesz glupoty ze NIE POWINNI ISC!? |
Nie zaprzeczałem bo to jego sprawa,może i dał pozwolenie ale moim zdaniem wy powinniście zaprzeczyć i nie pójść(nawet na chłopski rozum,przeciez on mógł was nie puścić w ogóle-.-)
|
OMG !!!!!1111oneone
Czemu kazdy mowie "Norbi noob " Prawdziwy owner Norbiego byl naprawde w porzatku , za kazdym razem jak widzial mnie na redzie, uhal mnie za swoje uhy bo jak to mowil " Ja ci dam cale hp " Pomyslcie czasem i zauwazcie ze to jebany hacker bloczyl ich na anni a nie Norbi X( ;( |
Ale noobeq z tego ziomqa.
Miejmy nadzieje ze teraz nie bedzie mial zycia na tym servie :D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |