![]() |
Jak wyczyścić parchament < fun>
film jak "czyścimy " parchament (ja 55 rp i bro 59 rp) po imprezie i po kilku browarkach :D film tylko po to żebyście się też pośmiali ;) have fun.
http://rapidshare.com/files/22678552...monki.rec.html |
Szybko wam poszlo :P
I ten super pomysl z Hero ;d Zycze dalszych sukcesow ;) |
Tja..Film jest poprostu genialny :baby: , ale za tydzien + wracamy tam by pomscic nasza smierc xD ubijajac 1 demona a nie ... 5?X(
Stan rl playerów bedzie lepszy xS |
hohoh dobre dobre uśmiałem się troche :P
|
Limits Rox :baby:
|
LOL fajnie ze demonow bylo 5 a nie jeden niezly ubaw :D
|
rehost:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21304 No to was ktoś zrobił z tym parchmentem ;P |
lol, smieszny filmik, w ogole bardzo lubie wasze filmy, robcie ich wiecej w miare mozliwosci, gz OF questa tak btw, pozdr.
|
lol xD
smieszny filmik :> |
Lol niezły hardkor xDDD hmm a co z tym drugim palkiem?:>
|
pall u are the master
adhaduahuda za dużo absynta Poznajesz to miejsce? HAHHAAHA |
Spodobaly mi sie wasze filmiki, mozecie padac dla mnie czesciej ?
Btw. napili sie Bartka, po czym przyszli do domku i wbili na tibie. PL ? |
Cytuj:
@boorex BR?? |
@up
Łał jestescie naprawde fajni, napiliscie sie ! Jestes moim idolem, prawdziwy z ciebie twardziel. Moze nie kazdy loguje sie na tibie w najmniej odpowiednim momencie ? Ale sorry, ty jestes z Polski masz 13 i "pul" lat popiles soku i jestes joł!. Moze zargumentuj jakos swoje wypowiedzi do mnie, tylko to masz do powiedzenia ? Jak tak to idz lepiej dalej saczyc Bartka, cya. |
Cytuj:
Super :] Yea , wypilismy picollo i mielismy faze -.- :baby: :baby: Co ci do tego ..? Boorex? -Ważne , że był Fun W rL jak i grze ;p No to co Let's go hunting Tabrox ;] , Demoneczek na nas czeka , mam nadzieję że będzie 1 ;] Ten film jest po to byście sie posmiali jak widac samokrytyki nam nie brakuje ;p, bTW. Twoje zdanie Boorex mnie najmniej obchodzi w tym momencie , pls wyjdź z tego tematu ;P ale ciiiii |
Cytuj:
|
boooże identycznie jak mój kumpel z klasy próbuje za każdym razem udowodnić że jest lepszy czy to w piciu czy w czym innym i stwierdza że all co robie jest do dupy...
co cie obchodzi co oni wypili może oni piją picolo a ty coś wysoko procentowego ale nas to nie rusza filmik jest fajny i tyle nie jest to tak jak ty zapewne uwazasz ze napili sie i poczuli sie tacy PRO ze postanowili to udowodnic jacy to oni sa "najebani" i wogule ale raczej tak niejest jak narazie ich filmiki sa fajne zabawne i wogule wystaw może coś od siebie lepszego... chociaz też przyznam że niema sie co tak szczycić że to all było pod wpływem alkocholu... jest to drobny szczegol ale nie najwaznejszy |
Cytuj:
|
bo głębszych przemyśleniach też do tego doszedłem xD
|
Nie wiem po co po nich jedziecie... Film niezly, ostro sie usmialem. W dodtaku chlopaki podeszli do tego na luzie i dali wam cama, wiec o co wam chodzi?
Tibia to tylko gra, a grac powinno sie dla przyjemnosci :) Gl, hf. |
Cytuj:
tyle że po absyncie sie szybko pada ;p ;p ;p |
drugi best filmik :D You rox\,,/ Gje zet xD z demcami troche wam nie wyszlo nakrecie film jak zrobicie parchmetna we dwuch na 50 lvl xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14. |