![]() |
Vision nie przestaje :D
Dla Taifuna nocny mass log skończył to się tragicznie :P Ze strachu popełnił samoboja
Mar 29 2007, 02:52:45 CEST Died at Level 280 by a demon Na filmku widać Kolka deda ponieważ Taif się zesrał w pory i popełnił samoboja, a reszta przydupasów(Spaaw i James) dała loga :D http://www.rogepost.com/n/3099219435 |
A więc Ima~znowu pomszczony no wielkie Gz ;]
Go Go Vision! |
Prze Hu je Bandyci xd
|
OmG Duski to robia specjalnie ? xDD
|
omygy i taifun znowu 2 lvl do odrobienie:D widze ze tera sytułacja na furorze sie odwróciła wy se expicie a Dusskines żeby poexpic to musza o 2 w nocy:o
No wiec panowie ROX\,,/ |
heh. ja osobiscie jestem za duskami bo jakos tak nie lubie jak ktos jest takimi dobrymi kolegami a jednego dnia sie u*******aja ;]
|
Go Go Vision!!
|
Taifun dobrze zrobił przynajmniej nie mają fraga :)
@down Ale wtedy załapali by fraga na taifunie, i tak i tak by padł bo bana raczej by nie wbił, gdyż biega z Red skullem. |
ja wolal bym z nimi walczyc mial bym honor a nie dac sie zabic demonowi :S
ps. zauwazylem ze Zwidek nie ma rsa ; o |
Cytuj:
|
Mógłby poczekać zanim tamci by włączyli skule i wtedy zacząć ich czyścić...
Na pewno kogoś by ubił ale nie on wolał się zabić, nice. |
biedny Taifun, Vision doprowadziło go do samobójstwa;)
krótko mówiąc harakiri w wykonaniu Taifuna xD |
moze jebnal gdzies loota
napewno ma jakiegos 50 ek :baby: jeśli sobie expil na demcach a ci mu przylezli mass log to pewnie ukryl loota bo mial cenny a kaski ma coraz mniej :) nie wiadomo wiec wcale sie nie zesral zreszta w tamtych korytarzach nie mial by jak uciec!! pozatym taifun najmniej sra w pory z dussków i dusski powinni zrobic sobie akcje stanąc na jedym sqm w miejscu gdzie nie ma noobów i czekać na vision i tak stac nie ruszac sie!!nie wbijac skulli czekać aż oni zrobią yellow potem vison dostaje combo a gfb taifun robi Ue i opa opa!! |
Moze mial net downa glupie zjebane skurwysyny
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Już całkiem poległem ,myslalem ze taifun ma jeszcze honoru troche ale widac juz nie bede myslal:PP Spaaw nie chcial 4 x pasc :PP |
Cytuj:
|
Cytuj:
@fim Spoko, troche malo akcji ale ok. Do tych co mowia ze nie ma honoru... nie kompromitujcie sie. Takie posuniecia to tzw. taktyka, nie dal im nabic fraga. Jasne mial sie z nimi klepac 1 vs. 10-15 z korytarzach po 2 sqm...NAPEWNO by kogos zabil -.-' ! lmao. |
widzialem nagranie qel-a ale normalnie nie wiem co on chcial zrobic:D a loot byl czy aol?:D
|
@up
Taifun ma RSa, więc wszystko wywalił/oddał komuś/schował. @ Vision Gratz, gratz i jeszcze raz gratz B) |
Cytuj:
jaki nob !!!!! wez dzieciak przeczytaj wyzej co Barles napisal ok ? i wroc na otsy czy cos w tym stylu |
Cytuj:
|
Pięknie, przynajmniej nie dał im satysfakcji z ubicia 280 MS-a.
I według mnie to właśnie jest postawa honorowa + racjonalne myślenie, gdyby stanął do walki to na 100% by przegrał z cipbotem a tak natomiast utarł nosa Vision. Heh, to musiało być dobre lecą wszyscy na taifuna a tu nie ma go i nie będzie fraga xD |
Cytuj:
|
huh :|||||||||
|
Cytuj:
|
A czy honorowe jest to, jak 10 osób bije 1?
|
Łoo matko i córko...
Tchórz, srusz - LUDZIE, to tylko gra! Nie osądzajcie człowieka za to, jak zachowuje się w grze :baby: Przecież wielu ludzi wolałoby zabić się samemu niż dać satysfakcję innym. Honor? Jak już się czepiacie honoru, czepcie się tych co dali loga...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To zupelnie inna sytuacja niz ta ktora widac na filmie ... bo przeciez 20 na 40 to nie to samo co 1 na 10 ... jak taifun by dostawal na ture kombo z sd po pare tysiecy to by napewno nie przetrwal to lepiej bylo postapic tak jak on ;] |
Cytuj:
|
kiedy wrzucicie to an youtube ? ;O czekam z niecierpliwoscia...no chyba ze juz wzuciliscie to link plx :) chcem to zobaczyc :S
|
Cytuj:
I stracił całą zawartość bp i ekwipunek ? gz : o Tak jak już wcześniej mówiłem dobrze, że nie dał im satysfakcji z fraga. A loota ooddał pewno koledze z gildi w aolu ; ) @down Każdy ma wolność słowa więc o co Ci chodzi? Skomentowałem tylko twoją wypowiedź |
Cytuj:
|
no i miejmy nadzieje ze dal komus bp i dobrze ze nie dal okazji dzieciom z vision na fraga bo zaden tam na to nie zasluguje
czemu cale vision to tempaki ? takie mam jakies wrazenie ogladajac tylko filmy i czytajac stronke o; |
"Vision nie przestaje :D",..
,.. i zaprzestać, nie zaprzestanie,..
|
Cytuj:
"bende" HAIL DUSKINESS! |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdro ;) |
ja bym na jego miejscu ciskał sorców z mort hura wkońcu napewno by któremuś się mana skończyła
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |