Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Pierwszy Dragon Lord Solo (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12293)

Sheali - Danubia 20-09-2004 23:48

Pierwszy Dragon Lord Solo

Myślę że to było łatwiejsze niż oczekiwałem... Straciłem na całe solowanie tylko 400 many z energy ringiem :) Bardzo proszę o komentarze. Najlepiej starych znajomych z Danubii ;)

http://tinypic.com/5toj8

30 level
43 magic level

szoz 21-09-2004 07:07

Gratz Sheali ;)

Musze se mlvl nabić to tesz pujde solować :>

Vertor 21-09-2004 07:51

Sheali... zabijako jeszcze powiedz, że Ci dsm wypadł :p GRATZ !!! Kiedy solo demon? ;)

nightkin 21-09-2004 09:51

oO to jest to zdjecie co mowiles ze nosfe zabije dla a Ty na gore wejdziesz i ssa z trupem zrobisz? ^^

Sheali - Danubia 21-09-2004 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nightkin
oO to jest to zdjecie co mowiles ze nosfe zabije dla a Ty na gore wejdziesz i ssa z trupem zrobisz? ^^

Za pomówienia nie dostaniesz odemnie więcej fre itenów xD

elite 21-09-2004 15:13

Gratz! Ja tesh z danubii i mam identycznie jak ty a jeszcze nigdy nie bylem na Dl'ach :P, od 15 leva soluje dragi ale dl'i sie boje :P

roland 21-09-2004 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elite
Gratz! Ja tesh z danubii i mam identycznie jak ty a jeszcze nigdy nie bylem na Dl'ach :P, od 15 leva soluje dragi ale dl'i sie boje :P

hmm wiesz co?? sprawdz se na jakim swiecie jest nosefrau... a co do bicia DL'a to zabil go nosefrau a nie ty sheil to widac na screenie zwlaszcza w tekscie...

Paladyneczek (hiberna) 21-09-2004 15:32

hmm.. jaki cienias !!lol widac to ze nie zabiles bo 1 mf nie uleczyl by 400 many
a pozatym tak jak mowiono zabil go ktos inny lol ja wole solowac gski sam niz udawac zabojce dlkow :D

blejz 21-09-2004 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladyneczek (hiberna)
hmm.. jaki cienias !!lol widac to ze nie zabiles bo 1 mf nie uleczyl by 400 many
a pozatym tak jak mowiono zabil go ktos inny lol ja wole solowac gski sam niz udawac zabojce dlkow :D

jezeli sie przyjrzysz, to zobaczysz ze chociaz WIDAC tylko jedna buteleczke, suwak przy backpacku z manasami jest w polowie... wiec bardzo mozliwe ze zuzyl nie jeden, a 9 mana fluidow... srednio udany z ciebie flamer-wannabe...

@ screen... nie ma exp shot, nie ma solo. wybacz.

MObik 21-09-2004 16:29

Nosferatu grał na Harmoni(Nosferatu Moonblade)ale odszedł z przyczyn osobistych od Tibi na dobre .A pozatym na ssie widac jak nosfe pisze do ciebie;] hehe

Orczyk 21-09-2004 16:32

jak bedziesz znowu solowac nie zapomnij o ss'ie z expem

Ganci Pogromca 21-09-2004 16:38

Ludzie! niepszesadzajmy ja tam mu wierze :king: .
P.S mam na danoobi 22 druta moge isc z toba na następny huncik? :berserk:

Gimli From Kazz 21-09-2004 16:40

Muchachachachaachacha ja mogen na 8 levelku jść tak draga zsolować:D jaki lol!!!

Ganci Pogromca 21-09-2004 16:44

Gimli możesz sie gonić ze swoją Hibernią! :evul:

Sheali - Danubia 21-09-2004 17:30

Chciałbym to wszystko ładnie sprostować :)

-Screena wrzuciłem dla własnej satysfakcji i udowodnienia innym, by pokazać że się na to odwarzyłem.:) Byłem zbyt zdenerwowany i zestresowany by myśleć o zrobieniu screena z expem bo mogłem łatwo zginąć, a tym bardziej poczas walki. Mały lag i mogłem zginąć. Zabiłem go najprostrzą z możliwych taktyk jakie można tu zastosować. Jak się przyjżycie to na screenie widać dwa zejścia. Wchodze jednym SD bum, zchodze. Ide do drugiego, wchodze SD bum. I zanim smok podejdzie ja już jestem na dole. Czasami nie zadawał mi żadnych obrażeń.

-Ktoś powiedział że Nosferatu gra na Harmonii, a ja nie. Otoz moze kiedyś grałem na Danubii (login na forum) ale LORD SHEALI jest moją postacią na Harmonii :P

-Jedyny udział Nosferatu w tym przedsiębwzięciu było taki że pomógł mi zabić Dragonki po drodze bo szkoda by mi było run :P Za co mu bardzo dziękuję! :)

Jeżeli ktoś mi nie wieży to już jego problem :) Mi nie zalerzy :P

Przyznaję żę screen pozostawia wiele do życzenia :P Nie zrobiłem Screenu listy obrażeń.... To był błąd.

Ale dziękuję wszystkim mnie poparli:) Pomogli zrealizować moje małe marzenie którym było zsolowanie tej bestii :) Dziękuję tym którzy we mnie uwierzyli :)

Wuza 21-09-2004 17:56

Ehh..

Marna próba.

Tak jak muwili poprzednicy nie ma Screena z expem nie ma solo :)
A zabicie Dla to nie jest wyczyn na takim lv :)

szoz 21-09-2004 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladyneczek (hiberna)

O boshe jaki n00b ...
Zobacz że okno na którym jest bp mf jest ustawione na środek backpacka , więc musiał jus użyć innych . A skąd wiesz czy nie zużył całego bp i nie wyśucił go ?
Zanim wyzwiesz kogoś zastanów się bo n00ba po tym się rozpoznaje że wyzywa bezpodstawnie innych .

Sheali - Danubia 21-09-2004 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuza
Ehh..

(...) nie ma Screena z expem nie ma solo (...)

W Jezusa też nikt na początku nie wierzył :)

Abraxis 21-09-2004 18:07

Potwierdzam, było to solo ...

I tak btw. nie odszedłem z Harmonii ;)

szoz 21-09-2004 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sheali - Danubia
W Jezusa też nikt na początku nie wierzył :)

w szoza tesh :p
A poważnie to kto nie wieży że dl można tak z małą stratą hp solować niech spróbuje :)

Sznurowadlo 21-09-2004 18:17

No Sheali..... :)

Niezle niezle :D

Xelede 22-09-2004 18:11

a ja powiem wam ze to FAKE jak sie patrzy .. jaki Sorc/Drut soluje DLa bez Mana Shielda??:>Coprawda jest tam energy ring ale watpie zeby pnan go zalozyl... .. poniewaz by mial mniej many i po co ladowal sie MFami jak zdial Energy ringa?
smierdzacy fake z wrabianie forumowiczy ze niby prawda

Spikey 22-09-2004 20:25

No... no ładnie Sheali tak trzymaj :)

@Xelede:
Czytaj uważnie wszystkie posty w temacie, a potem pish "fake". Moim zdaniem "fakiem" jest twoja morda bo jestes zmutowany genetycznie, no dobra żartowałem. Sheali napisał, że zrobił to dla własnej satysfakcji a jak ktoś mu nie wierzy to niech chociaż nie pisze bezsensownych postów.

Omega~ 22-09-2004 22:15

Mi tu tylko jedno nie pasuje, mianowicie czemu sd'ki są przed energy ringiem bo jakbyś go zdejmował był by na pierwszym miejscu :/

Ale mam nadzieje, że się mylę i zsolowałeś DL'ka i życze dalszych sukcesów... ;)

traczuu 22-09-2004 22:44

Mimo, że nie dużo pokazałeś na tym screenie, to i tak gratz...

Sheali - Danubia 23-09-2004 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Omega~
Mi tu tylko jedno nie pasuje, mianowicie czemu sd'ki są przed energy ringiem bo jakbyś go zdejmował był by na pierwszym miejscu :/

Ale mam nadzieje, że się mylę i zsolowałeś DL'ka i życze dalszych sukcesów... ;)

Mam taki odruch jak się denerwuje :D że przesówam sdeki :] lubie miec z brzegu... Po tym solo poszliśmy na jeszcze na 2 dle ale juz nie solo :)

Naomi 23-09-2004 15:11

Całkiem nieżle :] ja też bym z chęcią poszła na dl'ki ale sięich boje :( to znaczy no wiesz nie chce zginąć, a pozatym mam wicznie lagi :/

może kiedyś sie wybiore ^^ ale jeszcze mam czas narazie expuje na zwykłych dragach :P

blejz 23-09-2004 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szoz
O boshe jaki n00b ...
Zobacz że okno na którym jest bp mf jest ustawione na środek backpacka , więc musiał jus użyć innych . A skąd wiesz czy nie zużył całego bp i nie wyśucił go ?
Zanim wyzwiesz kogoś zastanów się bo n00ba po tym się rozpoznaje że wyzywa bezpodstawnie innych .

napisalem dokladnie to samo kilka postow wyzej. probuj czytac caly temat...

Necron 24-09-2004 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuza
Ehh..

Marna próba.

Tak jak muwili poprzednicy nie ma Screena z expem nie ma solo :)
A zabicie Dla to nie jest wyczyn na takim lv :)

NIe sadze zeby to nie byl wyczyn. Moj qmpel padl na dl na 60lvl wiec mi tu glupot nie gadaj.

PiXik 24-09-2004 14:13

Gratz sheali nice try:P też tak zsolowałem dla.
To all@
Nie przejmuj się to mówią sami 15lvliście czy 1 lvliści a ich największy lvl to 20 po co miałby robić taki niby fake??...Najlepiej nagraj na tibia cam to będą musieli uwierzyć:P
PPs.dostaje paca i soluje demona;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41.