![]() |
Pierwszy Dragon Lord Solo
Myślę że to było łatwiejsze niż oczekiwałem... Straciłem na całe solowanie tylko 400 many z energy ringiem :) Bardzo proszę o komentarze. Najlepiej starych znajomych z Danubii ;)
http://tinypic.com/5toj8 30 level 43 magic level |
Gratz Sheali ;)
Musze se mlvl nabić to tesz pujde solować :> |
Sheali... zabijako jeszcze powiedz, że Ci dsm wypadł :p GRATZ !!! Kiedy solo demon? ;)
|
oO to jest to zdjecie co mowiles ze nosfe zabije dla a Ty na gore wejdziesz i ssa z trupem zrobisz? ^^
|
Cytuj:
|
Gratz! Ja tesh z danubii i mam identycznie jak ty a jeszcze nigdy nie bylem na Dl'ach :P, od 15 leva soluje dragi ale dl'i sie boje :P
|
Cytuj:
|
hmm.. jaki cienias !!lol widac to ze nie zabiles bo 1 mf nie uleczyl by 400 many
a pozatym tak jak mowiono zabil go ktos inny lol ja wole solowac gski sam niz udawac zabojce dlkow :D |
Cytuj:
@ screen... nie ma exp shot, nie ma solo. wybacz. |
Nosferatu grał na Harmoni(Nosferatu Moonblade)ale odszedł z przyczyn osobistych od Tibi na dobre .A pozatym na ssie widac jak nosfe pisze do ciebie;] hehe
|
jak bedziesz znowu solowac nie zapomnij o ss'ie z expem
|
Ludzie! niepszesadzajmy ja tam mu wierze :king: .
P.S mam na danoobi 22 druta moge isc z toba na następny huncik? :berserk: |
Muchachachachaachacha ja mogen na 8 levelku jść tak draga zsolować:D jaki lol!!!
|
Gimli możesz sie gonić ze swoją Hibernią! :evul:
|
Chciałbym to wszystko ładnie sprostować :)
-Screena wrzuciłem dla własnej satysfakcji i udowodnienia innym, by pokazać że się na to odwarzyłem.:) Byłem zbyt zdenerwowany i zestresowany by myśleć o zrobieniu screena z expem bo mogłem łatwo zginąć, a tym bardziej poczas walki. Mały lag i mogłem zginąć. Zabiłem go najprostrzą z możliwych taktyk jakie można tu zastosować. Jak się przyjżycie to na screenie widać dwa zejścia. Wchodze jednym SD bum, zchodze. Ide do drugiego, wchodze SD bum. I zanim smok podejdzie ja już jestem na dole. Czasami nie zadawał mi żadnych obrażeń. -Ktoś powiedział że Nosferatu gra na Harmonii, a ja nie. Otoz moze kiedyś grałem na Danubii (login na forum) ale LORD SHEALI jest moją postacią na Harmonii :P -Jedyny udział Nosferatu w tym przedsiębwzięciu było taki że pomógł mi zabić Dragonki po drodze bo szkoda by mi było run :P Za co mu bardzo dziękuję! :) Jeżeli ktoś mi nie wieży to już jego problem :) Mi nie zalerzy :P Przyznaję żę screen pozostawia wiele do życzenia :P Nie zrobiłem Screenu listy obrażeń.... To był błąd. Ale dziękuję wszystkim mnie poparli:) Pomogli zrealizować moje małe marzenie którym było zsolowanie tej bestii :) Dziękuję tym którzy we mnie uwierzyli :) |
Ehh..
Marna próba. Tak jak muwili poprzednicy nie ma Screena z expem nie ma solo :) A zabicie Dla to nie jest wyczyn na takim lv :) |
Cytuj:
Zobacz że okno na którym jest bp mf jest ustawione na środek backpacka , więc musiał jus użyć innych . A skąd wiesz czy nie zużył całego bp i nie wyśucił go ? Zanim wyzwiesz kogoś zastanów się bo n00ba po tym się rozpoznaje że wyzywa bezpodstawnie innych . |
Cytuj:
|
Potwierdzam, było to solo ...
I tak btw. nie odszedłem z Harmonii ;) |
Cytuj:
A poważnie to kto nie wieży że dl można tak z małą stratą hp solować niech spróbuje :) |
No Sheali..... :)
Niezle niezle :D |
a ja powiem wam ze to FAKE jak sie patrzy .. jaki Sorc/Drut soluje DLa bez Mana Shielda??:>Coprawda jest tam energy ring ale watpie zeby pnan go zalozyl... .. poniewaz by mial mniej many i po co ladowal sie MFami jak zdial Energy ringa?
smierdzacy fake z wrabianie forumowiczy ze niby prawda |
No... no ładnie Sheali tak trzymaj :)
@Xelede: Czytaj uważnie wszystkie posty w temacie, a potem pish "fake". Moim zdaniem "fakiem" jest twoja morda bo jestes zmutowany genetycznie, no dobra żartowałem. Sheali napisał, że zrobił to dla własnej satysfakcji a jak ktoś mu nie wierzy to niech chociaż nie pisze bezsensownych postów. |
Mi tu tylko jedno nie pasuje, mianowicie czemu sd'ki są przed energy ringiem bo jakbyś go zdejmował był by na pierwszym miejscu :/
Ale mam nadzieje, że się mylę i zsolowałeś DL'ka i życze dalszych sukcesów... ;) |
Mimo, że nie dużo pokazałeś na tym screenie, to i tak gratz...
|
Cytuj:
|
Całkiem nieżle :] ja też bym z chęcią poszła na dl'ki ale sięich boje :( to znaczy no wiesz nie chce zginąć, a pozatym mam wicznie lagi :/
może kiedyś sie wybiore ^^ ale jeszcze mam czas narazie expuje na zwykłych dragach :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz sheali nice try:P też tak zsolowałem dla.
To all@ Nie przejmuj się to mówią sami 15lvliście czy 1 lvliści a ich największy lvl to 20 po co miałby robić taki niby fake??...Najlepiej nagraj na tibia cam to będą musieli uwierzyć:P PPs.dostaje paca i soluje demona;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |