Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   32 lvl kina blokuje 2x dl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123535)

~~AnpeR~~ 04-04-2007 14:00

32 lvl kina blokuje 2x dl

Elo.Tytul filmu mowi sam za siebie, film jest krotki i pelen akcji ;) wiec nie trzeba przewijac.Daje na rapida bo na tibicams nie mam konta.

http://rapidshare.com/files/24272590/seradl.rec.html

Rehost:
http://www.**************/file/ne2gzb

@down
to rusz dupe i odrabiaj, masz teraz wolne :P

Milu Arhangel 04-04-2007 14:01

Wrzuć na www.**************, tam można wrzucać bez konta. Jak wrzucisz to dam edita z komentem ;)

offtop:
KUR*** przed chwilą padłem na slimie przez laga! Chciałem sobie tylko potrenować ;(((( Straciłem Aol'a i level, Skille 2 lvl w dół ;/ nie zdąrzyłem założyć platinum amuleta, tak to bym wpadł tam po bp... nikogo nie było. =/

Edit:
Nice, w niektórych momentach było naprawdę gorąco :s Fajne combo walnęły Ci 2 dl do deep reda ;)

Kikucjusz 04-04-2007 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milu Arhangel (Post 1350320)
Wrzuć na www.**************, tam można wrzucać bez konta. Jak wrzucisz to dam edita z komentem ;)

offtop:
KUR*** przed chwilą padłem na slimie przez laga! Chciałem sobie tylko potrenować ;(((( Straciłem Aol'a i level, Skille 2 lvl w dół ;/ nie zdąrzyłem założyć platinum amuleta, tak to bym wpadł tam po bp... nikogo nie było. =/

wspolczucia ja tez wczoraj jeblem ;DDD
tylko ze mi 2x lvl 1,5 skili i Aol + 5x Blessy

@topic
miales zajebistego farta 2x dl mogly cie hitem skosic :] wiem cos to mnie na 57 lvlu 2x dl na combo zmiotly

Djkwaku 04-04-2007 14:30

rehost jak coś

~~AnpeR~~ 04-04-2007 16:34

Tyle obejrzen a nikt nie komentuje -.-

Sadlith 04-04-2007 16:44

Niezłego farta to on miał na tym dragu :D ale filmik bardzo fajny, jak widać wszystko sie da, tylko potrzeba chęci (chociaż w tym przypadku był trochę zmuszany ;) )

Seleons 04-04-2007 16:52

gz gz gz /o/

Mroku 04-04-2007 17:24

gz ;]

jaki byl loot? :<

Gracz Tibijski 04-04-2007 17:32

Haha chlopie szacun ;]

hide 04-04-2007 18:48

@ten co od slime padl
Jesli skillowales to chyba cie 2 slime bily. Z 2 slime to na 30 lvl z 65/65 mozna dac exit i nie padniesz. Chyba, ze skillowales z 4 :D
Na takim lvlu od slime to padaja glownie boterzy, bo im sie manasy i UHy skonczyly w nocy jak spali albo zapomnieli ustawic leczenie :)

@topic
Niezle nawet, ale z healer'em dodatkowym :/
Mogl sam sie leczyc.
Ja solo zabilem DLa na 33 lvl bez manashielda (druidem), wiec nie wydaje mi sie blokniecie 2 DL czyms trudnym knightem ktory ma ~540hp.

Czy czas blokowania sie liczy? Ja moge blokowac przez 1 sekunde 5 DL moim 34 ED :P (potem 3 sorcow z UE wpadnie :P )

Milu Arhangel 04-04-2007 19:11

@up
Chlopie ja żadnych botów nie używam. Normalnie poszedłem poskillować koło dwarfbridge tam gdzie trolle są. Chciałem ropnąć jednego slime'a i kiedy chciałem zejść "do kratek" złapałem laga trwał ok. 40 sekund. A że był full resp (2 matki) to w te 40 sekund sklonowaly sie do 8. Otoczyły mnie i hitały tak po 30-40 (tak mi sie wydaje), ponieważ tarcze przebijały. Po lagu zobaczyłem ten "koffany" napis... Moje szanse na przetrwanie były bliskie zeru, ponieważ kiedy chciałem sie uhnąć to nic sie nie działo... A więc padłem przez je*** laga :(

Edit:
Przepraszam za offtopa ale chciałem odpowiedzieć :)

Nolduriel 04-04-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikucjusz (Post 1350349)
wspolczucia ja tez wczoraj jeblem ;DDD
tylko ze mi 2x lvl 1,5 skili i Aol + 5x Blessy

@topic
miales zajebistego farta 2x dl mogly cie hitem skosic :] wiem cos to mnie na 57 lvlu 2x dl na combo zmiotly

o.0 to z blessami sie tak duzo traci?

Rozqu 05-04-2007 11:09

No Wlasnie z blessami na 2 lve na 60 czy cos ?>.< lul?
btw filmik fajny szczegolnie ze ja tez jestem =S

~~AnpeR~~ 05-05-2007 15:14

Odswiezam temat :P moze jakies nowe komenty ? ;>

Morrusek 05-05-2007 16:00

@up A prosze bardzo...
Zaden wyczyn... jeszcze na tibii 7.6 kiedy mialem swojego 16 sorca zabilem dla 2x, a moj kumpel z rl bloczyl go na 30 lvlu... jakos trudno nie bylo, a jak zwykle loot nam nie dopisal, teraz natomiast jezeli chcesz zrobic cos mocnego, to zblocz 6 lvlem demona, a zapewniam cie, ze sie da :)

@edit: uhasz sie jak ci*ta.

~~AnpeR~~ 05-05-2007 18:04

To zrob lepszy filmik :) czekam na link panie pro evol mastah z non pvp

DexteroO 05-05-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~ (Post 1411159)

"evol"? lmao!

@topic
nudny film.

Kfad 05-05-2007 18:25

Cytuj:

17:20 Anperiss [42]: k zara bedzie welcome back in temple
Słabe zgranie mieli, blokowałem ten quest na 35 lvl ;d.

~~AnpeR~~ 05-05-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DexteroO (Post 1411165)
"evol"? lmao!

@topic
nudny film.

www.ironia.pl

Slythia 05-05-2007 18:34

Nawet fajny filmik, tylko tam sobie troche porozmawialiscie ;). Jednak dl nie jest taki straszny, jak sie wydaje.. Moze na 35 sie na pojeynczego rusze. Lecz duzo im nie brakowalo, by wygraly ;P.

Morrusek 05-05-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~ (Post 1411159)

Huehuehueh, wez mnie nie roz******aj... ;d;d;d

ewol... chociaz w sumie jak na 51 lvl to i tak malo bledow robisz, ale wez sobie idz kup kilka bp uhow i pocwicz uhanie, najlepiej na slimie, zeby jak cos nie pasc tak szybko... aaa i siohera wez, jakbys sie zagapil... rotfl 8o

Nie krece filmow, bo co to ma komu dac? Osoba z moim lvlem sama wie jak expic, a taka osoba jak ty, nie bedzie miala z niego nic po za orgazmem, bo nigdy tam nie bedzie huncila... wiec... wbij lepszy lvl, i poblocz kilka demonow, moze ci loot dopisze i filmik bedzie w miare spoko, bo takich blokowan dli przez male lvle, jest w ch*j. Bloknij dema na 6 lvlu to dam ci 1kkkkkkkk. _/

@edit, jak bardzo mi sie bedzie nudzilo, bo wyjde z rooka 8 lvlem i ci zblocze bez problemow dla...

Pozdro twoj 'ewol' mastah, hah :)

IceGacus 05-05-2007 20:07

Gratuluje odwagi nielada wyczyn :P

DexteroO 05-05-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~ (Post 1411216)

lol. jak to byla ironia, to ja jestem Krystyna of the Gazownia...

~~AnpeR~~ 05-05-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DexteroO (Post 1411516)
lol. jak to byla ironia, to ja jestem Krystyna of the Gazownia...

Milo mi Cie poznac Krystyno :) jakbys zauwazyl nie pisze polskich znakow... evol=evól tak jak mastah... sry za dokarmianie trolla, gdzie takich debili hoduja...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morrusek (Post 1411413)

ewol... chociaz w sumie jak na 51 lvl to i tak malo bledow robisz, ale wez sobie idz kup kilka bp uhow i pocwicz uhanie, najlepiej na slimie, zeby jak cos nie pasc tak szybko... aaa i siohera wez, jakbys sie zagapil... rotfl 8o

Nie krece filmow, bo co to ma komu dac? Osoba z moim lvlem sama wie jak expic, a taka osoba jak ty, nie bedzie miala z niego nic po za orgazmem, bo nigdy tam nie bedzie huncila... wiec... wbij lepszy lvl, i poblocz kilka demonow, moze ci loot dopisze i filmik bedzie w miare spoko, bo takich blokowan dli przez male lvle, jest w ch*j. Bloknij dema na 6 lvlu to dam ci 1kkkkkkkk. _/

@edit, jak bardzo mi sie bedzie nudzilo, bo wyjde z rooka 8 lvlem i ci zblocze bez problemow dla...

Pozdro twoj 'ewol' mastah, hah :)

Tym postem doskonale pokazales swoj poziom.Nie podoba sie? Wy*******aj i oszczedz dziecinnego spamu temu forum. (btw. to byly moje pierwsze 2 tyg gry knightem, jakbym sie uhal po kazdym hicie bankowo braklo by mi uhow.)
kk
thx
bye ( zamknij za soba drzwi)

edit: sorka za double post.

DexteroO 05-05-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~ (Post 1411537)
Milo mi Cie poznac Krystyno :) jakbys zauwazyl nie pisze polskich znakow... evol=evól tak jak mastah... sry za dokarmianie trolla, gdzie takich debili hoduja...

alez dziecko, to sie pisze "evul" >_>

@down
ehh, fajny jestes. xD!

@down2
k ziom but dont keal me plax!11

~~AnpeR~~ 05-05-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DexteroO (Post 1411609)
alez dziecko, to sie pisze "evul" >_>

Krystynko wiem. dlatego napisalem to evól czyli byla to ironia. POPROSTU ZABLYSNALES TERAZ ! GZ

@up
thx and bye ( never come back plx)

Rocky1908 05-05-2007 21:22

ja mam limity na rapidzie wiec ;/ a na tym 2 blad wyskakuje -.-

milan233 06-05-2007 00:10

:d

Czego ci ludzie nie wymyślą :)
Niedługo będą ustanawiać rekordy w blokowaniu Orsha~
@topis GZ :D

Morrusek 06-05-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~ (Post 1411560)
Tym postem doskonale pokazales swoj poziom.Nie podoba sie? Wy*******aj i oszczedz dziecinnego spamu temu forum. (btw. to byly moje pierwsze 2 tyg gry knightem, jakbym sie uhal po kazdym hicie bankowo braklo by mi uhow.)
kk
thx
bye ( zamknij za soba drzwi)

edit: sorka za double post.

Malo osob, ktore umieja grac, wchodzac bloczyc dla, badz 2 dle zagapia sie! To tylko szczeniacka wymowka zeby oszczedzic sobie chociaz troche wstydu, a jak na 2 tygodnie gry knightem, to powiem tak... ŻAL.PL! Owszem, nie podoba mi sie, ale chyba nie liczyles, ze kazdemu ten denny filmik bedzie sie podobal, a ja nagrywajac film, licze sie z tym, ze komus sie on nie spodoba, o gustach sie nie dyskutuje, wiec zamilcz i nie unos sie, jezeli komus sie nie spodoba twoj filmik. _/

Pozdro irony mastah ;*

~~AnpeR~~ 06-05-2007 18:17

I po co znowu ten spam?Chcesz pogadac to zapraszam na priv.

Izull 06-05-2007 19:14

Cytuj:

Nie krece filmow, bo co to ma komu dac?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morrusek
a ja nagrywajac film, licze sie z tym, ze komus sie on nie spodoba

:confused:

To jak to w końcu jest, nagrywasz czy nie?

Dark Immolator 06-05-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morrusek (Post 1410733)
@up A prosze bardzo...
Zaden wyczyn... jeszcze na tibii 7.6 kiedy mialem swojego 16 sorca zabilem dla 2x, a moj kumpel z rl bloczyl go na 30 lvlu... jakos trudno nie bylo, a jak zwykle loot nam nie dopisal,

A potem chcieliscie isc na warlocka... ale ots padl... tak mi przykro...

Cytuj:

ewol... chociaz w sumie jak na 51 lvl to i tak malo bledow robisz,

Oceniasz ludzi po lvl?
Ja nie widze zadnych bledow.

Cytuj:

ale wez sobie idz kup kilka bp uhow i pocwicz uhanie, najlepiej na slimie, zeby jak cos nie pasc tak szybko... aaa i siohera wez, jakbys sie zagapil... rotfl 8o

Czy twoim zdaniem najelpiej jest wciskac caly czas F1F1F1F1? Jak tak to sry... milego wastowania 2 bp uh na zwyklym dragu.

Cytuj:

Nie krece filmow, bo co to ma komu dac? Osoba z moim lvlem sama wie jak expic, a taka osoba jak ty, nie bedzie miala z niego nic po za orgazmem, bo nigdy tam nie bedzie huncila...

Omg wyluzuj... usiądź spokojnie... odpocznij sobie... ok ok masz ten 90 lvl jestes bardzo fajny... on jest gorszy od ciebie.. ok jest wyszstko w porzadku... mama zrobi zaraz jajecznice... Pewnie musisz miec duzo kumpli z takim podejsciem do sprawy, wkoncu ty jestes tym eloelo mastah z 90 lvlem.
Moze go jeszcze wysmiejesz bo nie siedzi po 5-7 h dziennie grajac na kompie jak ty? Gz tego insomaniacka 22h przy kompie to niezly wyczyn.

Cytuj:

znowu ten ots...oby nie padl znowu

Morrusek 06-05-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Immolator (Post 1414538)
A potem chcieliscie isc na warlocka... ale ots padl... tak mi przykro...

Oczywiscie, ale jak tylko ruszyl poszedlem na Ultra demona co wali 1500 jednym pierdem, ale jakos zbloczylem... najpierw sprawdz co to jest ots, zebys mogl sie wypowiadac, bo pewnie na zadnym nie grales...

Cytuj:

Oceniasz ludzi po lvl?
Ja nie widze zadnych bledow.

B) moze kup sobie takie cos jak ta buzka ma...
Tak oceniam ludzi po lvlu, bo siedze tyle co on, a zaraz bedziesz sie pytal skad... to sie ku**a domysl!

Cytuj:

Czy twoim zdaniem najelpiej jest wciskac caly czas F1F1F1F1? Jak tak to sry... milego wastowania 2 bp uh na zwyklym dragu.

Nie chodzi o czestosc uhania, tylko o odpowiednia chwile, ma koles polowe hp, a jego refleks prowadzi do tego ze dopiero po 3 sec udeza uha, a nie mow mi, ze mial exhausted, bo go*no prawda.

Cytuj:

Omg wyluzuj... usiądź spokojnie... odpocznij sobie... ok ok masz ten 90 lvl jestes bardzo fajny... on jest gorszy od ciebie.. ok jest wyszstko w porzadku... mama zrobi zaraz jajecznice... Pewnie musisz miec duzo kumpli z takim podejsciem do sprawy, wkoncu ty jestes tym eloelo mastah z 90 lvlem.
Moze go jeszcze wysmiejesz bo nie siedzi po 5-7 h dziennie grajac na kompie jak ty? Gz tego insomaniacka 22h przy kompie to niezly wyczyn.

Jest taka stronka, na ktorej mozna sobie sprawdzic, wychodzi, ze siedze tyle co on na miesiac... wiec? Jak juz lizac dupe, to komus lepszemu (taka dobra rada).

Cytuj:

znowu ten ots...oby nie padl znowu

Poszukam na forum mojej gildii, jak 8 lvl bloczy demona _/ dam tu link, o ile tu wroce, to jest moj ostatni post, bo widze, ze noobki z carlin lubia lizac dupe komus (o swietny film, brawo!, dasz cos? dasz cos? plzzz)

Btw, bo gdybysmy grali na tym samym servie pvp, to tutaj zupelnie kto inny by mial lizana dupe :) Dlatego to jest moj ostatni post tutaj, zajme sie swoim serverem.

Pozdro, aha... i jeszcze raz, filmik do du*y, kasuj go jak najszybciej!

Slythia 06-05-2007 19:43

Osobiście uważam takie filmy za przydatne i potrzebne... Dlaczego? Pomaga low lvl przygotować się do walki z silniejszymi potworkami.Film 90 knighta ze skilami po 80 nie pokaze mi jakie hity srednio zadaje dany potworek, gdyz jest o wiele silniejszy od mojej postaci. Moge jedynie obserwowac taktyke i jego i potwora. Zas filmy w miare niskich poziomow z podobnymi skilami moga uczyc potencjalych blokerow. Fakt, popelnil pare bledow, lecz one takze sluza ku nauce. Rozumiem, ze dla niektorych dl to nie jest wyzwanie, przez umiejetnosci oraz skile, lecz dla mniektorych jest duzym. Sama sie bardzo cieszylam gdy udalo mi sie dosc dobrze smoka zablokowac.

Prostyy 06-05-2007 19:52

przeciez juz 19 kina blokowal demca bez healerow z jednym shooterem wiec 2 dle na klate to co to jest xd

Dark Immolator 06-05-2007 19:54

Cytuj:

Oczywiscie, ale jak tylko ruszyl poszedlem na Ultra demona co wali 1500 jednym pierdem, ale jakos zbloczylem... najpierw sprawdz co to jest ots, zebys mogl sie wypowiadac, bo pewnie na zadnym nie grales...
no keal me ots master ;(

Cytuj:

B) moze kup sobie takie cos jak ta buzka ma...
Tak oceniam ludzi po lvlu, bo siedze tyle co on, a zaraz bedziesz sie pytal skad... to sie ku**a domysl!
Eee tyle co on? ON: 90h,160h,80h TY: 100h, 255h, itd. kazdy miesiac 120+h w tym :
Insomniacs Entries
DATE TIME LEVEL
2006-10-29 22h
15m 60
:)

Cytuj:

Jest taka stronka, na ktorej mozna sobie sprawdzic, wychodzi, ze siedze tyle co on na miesiac... wiec? Jak juz lizac dupe, to komus lepszemu (taka dobra rada).
Nie wychodzi :) a dupy mu nie lize bo w tibie nie gram :)

Cytuj:

Dlatego to jest moj ostatni post tutaj, zajme sie swoim serverem.
WRESZCIE!

~~AnpeR~~ 06-05-2007 20:00

Fajnie ;) temat zyskal na popularnosci.

Milten The Druid 06-05-2007 20:57

Wszystko fajnie ale po pierwsze to nawet na dragahc strasznie waste robisz uhasz sie majac full hp, a po drugie to kolegow ci nie zazdroszcze ewidentnie chcieli zebys padl i nawet nie chcieli dac ci party mimo twoich prosb zebys czasem nie zgarnal loota. Podsumowujac robisz dla nich za manekina :)

Milten The Druid 06-05-2007 20:59

Wszystko fajnie ale po pierwsze to nawet na dragach strasznie waste robisz uhasz sie majac full hp, a po drugie to kolegow ci nie zazdroszcze ewidentnie chcieli zebys padl i nawet nie chcieli dac ci party mimo twoich prosb zebys czasem nie zgarnal loota. Podsumowujac robisz dla nich za manekina :)

Daywalker 06-05-2007 21:22

Wyczyn co niemiara :)
Ja kiedys rowniez probowalem na tym lvl'u bloknac 2dl'e, ale ded przyszedl ze mna tak szybko jak ja na dl'e :)

Wiec gratuluje :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23.