![]() |
[Aldora War]235ms DIE AGAIN X2
Filmik nie mój znalazłem go u jednego kolesia z Tibi jest on w formacie wmv i przedstawia jak pada Nemtor.
może nie najlepszy filmik ale każdy kto chce zobaczyć jak pada to prosze... Dla Fanatyków Aldory... i dla każdego kto wie kim jest Wojtek [Nemtor] http://www.**************/file/uqii8q http://s000.wyslijto.pl/?file_id=09618735092267876422 Apr 04 2007, 23:41:51 CEST Killed at Level 235 by Legendios and by Ron Montegro Nemtor Dies AGAIN!!!! ;-) http://www.**************/file/df03v1 http://s003.wyslijto.pl/?file_id=50999170642886094670 http://www.speedyshare.com/859559447.html +mały bonus By -Hupe- Apr 07 2007, 00:39:18 CEST Killed at Level 234 by Legendios and by Victoris |
padl jak szmata.
|
Mi sie wydaje ze akurat w tym momencie dostal kicka,lub go spingowali jak to sie mówi:confused:.Nemtor ma bardzo dobre pvp i nie wierze ze nawet nie prubowal sie uhac.Co do filmu plik czysty:)
|
Ch** mnie obchodzi ze mial kicka czy cos... Najwazniejsze jest to ze padl B)
HAIL EM :d |
Cytuj:
|
Hail nob hars?
|
Kick, nie kick, nie ważne, padł i tyle.
Gz panowie. Nemtor dostanie po dupsku tak jak Taifun, mam nadzieje ;p |
Rotfl
Cytuj:
Hahaha,dobry jestes koles...,Nemtor ma od poczatku tego samego ownera,nie wiem skad masz takie informacje,nie wnikam. |
Nemtor to legenda.
Widziałem kilka jego filmów i powiem tyle - ma najlepsze pvp jakie widziałem. Szkoda, wg mnie zpingowali go. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kick, lag lub zpingowali go.
Ale i tak wiadomo że się odkuje na EM ;) |
Dajcie stary pvp system a cale EM nie wystrzela bp SD na open battle, bo nie bedzie trafiac.
|
no ktos tam mial racje nemtor to legenda... tyle ze on jest legenda a nie kurwa jebane nooby co sa w CO niektorzy mysla o nemtor wziol mnie do gildi i juz moge kozaczyc... nie wiem jak jest teraz bo juz dawno nie gralem na aldorze ale jeszcze nie tak dawnot ak bylo. Ja tam pamietam jeszcze mevara na 80 lvl~~ ;p
|
no padl w koncu .. a myslalem ze jednak on to sie nie da :)
btw muza w filmiku wymiata !! :D ma ktos autora i tytul? |
Warto przypomnieć ze to tylko jeden z wielu fragow. Wczorajsza bitwa zakończyła się zwycięstwem Em 12-2, oprócz nemtora padli miedzy innymi masakrowiec, gloomy chooper i wielu innych...
Aktualny wynik wojny; (Eternal March) {96}vs{68} (Co+allies) |
Cytuj:
Wg mnie został zpingowany i padł. Wie ktoś może ile jest we fragach? Up. Dziękuje. |
Cytuj:
@LaresCotton W przeszłości grałem na Aldorze jakieś 0,5 roku i byłem w EM jako "supporter". Z RL znam paru byłych (wtedy jeszcze pełnoprawnych) członków EM i uwierz mi, WIEM o czym mówię ;] @up Tak strasznie mi żal dupę ściska, po prostu okropnie. Chyba się zaraz potnę, po prostu nie mogę znieść tego, że są ludzie lepsi ode mnie w internetowej grze ;( 200+ jeśli nic mi nie przeszkodzi będę miał przy końcu tego roku ^^ Jak chcesz przyjmuję zakłady ;) Nie wiem jak jest teraz z Nemtorem, ale w przeszłości char przechodził z rąk do rąk. |
mp3
Dolaczam sie do prosby Czy zna ktos tytul piosenki lecacej w tle ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic EM wygyrwa zasłużenie, ale gdyby nie Nemtor to prawie wogle by nie padali :p |
Cytuj:
nemtor padl to odrazu przez lag lub kick...eheeeeeeeeeeee wpadl w trapa jak noob i sie zlozyl proste. A nie uhal sie bo byl w szoku, raczej sie tego last magic walla nie spodziewal. Padl jak noob i kropka |
Cytuj:
Niech CO wkoncu sie weźmie w garsc i roz***bie te cholerne Zydowskie EM ;p |
Cytuj:
btw Według ciebie EM jest żydowskie dlatego że Eli jest z Izraela czy dlatego że masz jakieś własne kompleksy? |
Cytuj:
10:30 Ghetti [90]: nei ma zyda 10:30 Ghetti [90]: powiedz zeby lognol wszystko na ten temat;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem czemu ale ty udajesz jakbyś wiedział wszystko z pierwszej ręki. Znasz kogoś z Olecka na rl i masz takie info, czy twoim informatorem jest 12 latek śliniący się na widok 100 lvl i maniaka osiedlowego OTS'a. Nemtor nigdy nie miał żadnego innego ownera więc tkexty w stylu przechodził z rąk do rąk są tak samo prawdziwe jak ten, że masz mózg:baby: |
Cytuj:
@up Mevar tez pewnie zostal zbanowany przypadkowo bez powodu? |
Cytuj:
|
Cytuj:
I na drugo raz nie wylatuj z takimi textami jak nie masz zielonego pojęcia co się dzieje. GL & HF |
Cytuj:
|
Ma ktoś może rec. ??
|
Nemtor padl bo zapomnial o mana shieldzie :) każdemu sie może zdarzyć
HAIL CO |
RehoSt plax :/
|
Cytuj:
@all Nemtor to jest legenda? Zalezy co przez to rozumiec...na aldorze jako legenda zaslynal tez Aldruhn. Moim zdaniem Nemtor wcale nie jest dobrym liderem. Ma dobre pvp (ale jak zauwazylismy na filmie popelnia tez bledy) i byc moze potrafilby dowodzic 5 osobami w caffe ale nie wie za bardzo co robic na battle, gdzie jest 40 osob z CO. Efekt jest widoczny w statystykach. |
Przeciez nie jest jakism bogiem czy botem. Jest tylko czlowiekiem, ktory zrobil blad i padl. Nie ma co gadac ze mial laga, kicka etc. A co do sprzedazy, to wam sie chyba pomylily postacie i mowicie o Masakratorze :P
|
może ktoś rehostnąć bo sendspace jest bardzo wolny (zaledwie 2-5 KB/s)
|
Cytuj:
Tak jest Karola padł mu mana shield ale z moich zródeł które są w waszej gildi szłyszałem również że się zawiesił :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |