![]() |
Nemtor dies again (by elmo_us)
|
HAUuhaUHUHAhaUAhuauhauhaUHAuhauha.
EM_/ |
Hail EM x)
|
Rehost plx:confused:
|
File not found.
|
plx rehost :( :( :(
musze to zobaczyc, ma kto¶ moze rec??? Wczesniejszy open battle tez chetnie zobacze cały. Jesli ktos ma plz o wysłanie na priv link lub wstawi w jakims temacie z gory thx |
Jak mówił Hupe .reca nie będzie.
|
Cytuj:
|
..
Jakis rehost? preferuje www.wyslijto.pl Edit Pierdziele, to juz na pewno nie Zecik -.-' Ostatnio edytowany przez Erolik - Dzisiaj o 11:14. Na zegarku mam 10:10 : o |
|
NO zrob ktos rehosta omg :/
|
Kto¶ tam prosz±cy o rehosta może być speedyshare? na nic innego nie miałem czasu wrzucić:(
http://www.speedyshare.com/700726203.html |
o lolll...
nie myslalem ze da sie zlapac drugi raz.. i to w takim miejscu >_> |
Hail Em :]]
|
co wy z tym wmv ? nie ma nikt z rec tego ?
|
Cytuj:
A ten to jest z deda 1,5 : o |
Niestety, wydało się
http://uploads.tibiabr.com/download....1d8ff9e2452ed6 .rec 12:11 Legendios [122]: Z Nemtor 12:11 Legendios [122]: Z Nemtor 12:11 Legendios [122]: HAHAHAHA |
Cytuj:
|
Ładnie padł. Trochę mi go szkoda, ale cóż - wojna to wojna.
|
Cytuj:
WeĽ się nie tłumacz, bo wychodzisz na idiotę : * |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie b±dĽ żałosny, dobra? Każdy kumaty wie teraz ze używacie blackd. [/irony]Hail Saint Eternal March x)[irony] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@2up, ja tam nikogo nie oskarzam oczywiscie ;] Jak widze takie screeny to odrazy mysle ze sobie na TS policzyli a nemtor przypadkiem pierwszy strzela;) http://i33.photobucket.com/albums/d8...Rotfl/cong.jpg Klatka po klatce...Nemtor strzela pierwszy, potem idealnie jednoczesnie: Masak, Piechtolot i Adra i kilka milisekund za nimi Fronezain. |
KK, ale wy to samo, możesz nie zmieniać tematu?
|
Cytuj:
|
Gz Hail EM ale na tym filmie za duzo nie widac :D
Easter wishes this holiday Are sent across your way To every Sister and Brother To Family, Father and Mother. To many wives and Husbands Also endless Children as well Relayed in thought of Jesus The Easter story, a one to tell Have a truly wonderful Easter Remembering a very real story How Jesus died on that day For salvation, eternal life, glory. |
@hepufepe 1
Legendios was very happy and exited that we manage to trap Nemtor (lvl 235 ms) that he started to write on gc "Nemtor Nemtor", just to alarm rest of the guild. Firstly, he wanted to say "Zet" (rl nick of Nemtor) but finally he decided to say Nemtor because he realized not everyone can know his rl nick. @hepufepe 2 Very very close friend to Nemtor told me that nemtor was traded several times tja genialne, jezeli byl tyle razy sprzedawany to czemu on pisal 'zet' i odpowiedz Jibava Hupe you're wrong, Royal Suchy asked him "with who are you standing on the boat?", Legendios wanted show us his uber polish so he wrote "z Nemtor" so it's means with nemtor, clear? ty jestes tak sam glupi z siebie czy tylko udajesz ? jak juz macie klamac to dawajcie chociaz podobne odpowiedzi jestescie naprawde męscy xd |
Cytuj:
Haha chuj z tym, że używacie bota, ale HupeBot NG Proxy 3.0 mnie rozjebał hahaha, "ping whole Olecko". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszta, napisal tam jakis ekspert z Beryli ze podobno to nie dziala z duzym "Z" tylko z malym "z" |
Cytuj:
czyli niema roznicy czy jest Z albo G*&FAGSfof |
@hupe
Takie bajki to mojej siostrze do poduszki poopowiadaj >.> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:D Co wy chcecie od nemtora? Kazdy moze wpasc w trapa ... kazdego da sie zabic.
Nie wiem co do sharowania ale do 170 lvlu ~ na pewno gral sam . Nemtor to kozak i tyle , zrobcie sami taki lvl i idzcie na wojne to poskladacie sie jak szmaty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |