![]() |
Furora-War WMV
Witam.
Chciałbym zaprezentować wam sklejony przeze mnie film WMV ukazujący wojne na Furorze. Ściągajcie i Oceniajcie. rapidshare.com/files/24519954/Furora-War***** zamiast ***** musicie napisac ".w m v" bez przerw między literami ;P Tutaj Rehost http://s001.wyslijto.pl/?file_id=95434338332107934803 Pozdrowienia dla Johny'ego i Lasia! |
Bardzo ładny filmik ;)
Muzyka wg mnie dobrze pasuje, ładnie fragi pokazane :D Koniec najlepszy, Twoje zdrowie Taifun! :) |
rehost plx ;o
|
Długo czekałem na WMV pokazujacy tą wojne:D Mam nadzieje że sie nie zawiode jush pobieram zaraz comment;d
Film wypas;d Koncówka najlepsza(fajny kubek) :D:D |
Na co chcecie Rehost'a??
@ down Przeczytaj to co napisałem... Zamiast ***** musisz napisać . w m v |
Chce se zacząc sciągac a tu pisze : File is not found.
GEYLOGGER PLAX? |
Cytuj:
Przeczytaj cały pierwszy post to może zrozumiesz... btw. Jest napisane. |
Cytuj:
"Lepiej z pi.zdy nie wychodzic jak matolem sie urodzic" pzdro Wesolych swiat : ) |
Macie rehosta i wystarczy teraz kliknąć w link, mam nadzieje że skończą się głupie komentarze o keyloggerach...
|
HA HA ale śmieszne.
Niewiem czy widzieliście ale pisało: Ostatnio edytowany przez Ri'Pablo - Dzisiaj o 21.36 Jak chcecie to sie dalej czepiajcie ale potem nie wypłakujcie oczu.:p Ricki sam jestes kretyn kretynie |
Hhahah kretynem jestes Ty!Nie widzisz ze napisal ze zrobil rehosta?Jak chcesz cos wrzucic do 1 postu nie robiac edita?hahahha
|
Cytuj:
Wracaj na swojego 15 lvla i nie wlaz na to forum. filmik super :) |
Cytuj:
Zal mi takich dzieci neostrady jak ty... Czytanie ze zrozumieniem sie kłania... W pierwszym poscie jest wszytko pieknie wytlumaczone, a to że zacięzko ci zamiast **** wpisac ***** to ty jestes kretynem... Albo mow do rzeczy albo WY PIER DA LAJ!!! |
Cytuj:
@topic Wlasnie sciagam i jak obejrze to ocenie =] @edit Filmik taki sobie xD Jak bys mial robic filmik, to ze wszystkimi fragami 6/10 pozdro |
Hehe fajny filmik . wkoncu ktos pozlaczal all filmiki i zrobil jeden fajny :D
|
2x up:D
Heniu nie znasz sie:PPFajny film muza dobrze dobrana :D Ty heniu tez cos działaj a nie kisisz chcesz wjazd? uuehu |
Cytuj:
Ja tutaj tylko wyrazam swoje mysli B) A jak chcesz zebym COS zrobil... No to ok =] Po swietach odpicuje filmik WMV jak Vision noob charami pk'uja :> Nie chce mi sie robic WMV wojny bo wolal bym to zostawic Spoxster'owi bo on zrobi napewno cos ciekawego xDD |
Dajcie tytul tej piosenki xdd
|
filmik calkiem dobry, fajna pierwsza fota, ostatnia zbedna, bląd jest (porownanie taifuna i imargama jako liderow.. przieciez to katrila jest liderem), ale ogolnie niezle
czekam na produkcje kalashnikova bo pierwszy jego film mi sie bardzo podobal :) |
film swietny
szczerze mowiac odwaliles kawal swietnej roboty :) to twoje zainteresowanie:> skladanie roznych filmow :> wiesz jakbym umial tak ladnie polaczyc rzeczy ze soba to bym szedl w tym kierunku zbey robic to w przyszlosci :) bo naprawde ten film jest:) za*ebisty :) a petro na koncu :D haha:D ale coz jego zdrowie:D |
Cytuj:
Tutaj macie soundtracka ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Film bardzo ładnie ,wykonany.
Polecam!!! |
Heniu Ty juz lepiej nie mysl i tak masz wjazd xD:D
Zadyme Ci w klopie zrobie Swietna muza teraz tego slucham caly dzien |
@up.
Używaj przecinków i kropek, przyjemniej się czyta. Przy okazji, ma ktoś może film WMV "Endless Shine the killing" ?? |
Właśnie chciałem obejrzaeć film z walk na Furorze i nie zawiodłem się.
Spoko film. |
Heh, Film świetny.
Ten gość na tym zdjęciu to Taifun?? ;] |
Pisałem tutaj już, ale bez oceny filmu...
Uważam, że jest on naprawde dobry i w fajnym klimacie, ale rzeczywiście mógłby być troche dłuższy |
Cytuj:
Rehost na rapida: http://rapidshare.com/files/25557522...he_killing.avi (Hello, Gesior_pl! You have collected 139 points so far.) :P Rehost na moim serverze: http://tibicam.superhost.pl/Endless_...he_killing.avi Jesli ktos chce inne filmy to polecam moja stonke (narazie tam w.m.v/avi sa, a nie .rec :) ): www.tibicams.eu /\ tu macie 8 popularnych filmow z tibii, jeden z quake3 (BOSKI FILM!! 5 min - 160MB/jakosc dvd) i 2 od kabaretu NOŁ NEJM (rehosty) a swoje filmy .rec mozecie wrzucac: http://tibicam.superhost.pl/upload.php (srona dopiero napoczeta, ale juz mozecie wrzucic filmik i wam link wyswietli bezposrednio do pliku .rec) Ściagnalem 2 filmy z Furory wojny i teraz nie wiem ktory z ktorego tematu, a mam je na drugim kompie i nie moge sprawdzic :> @film Kolejny taki sobie filmik. Fajnie, ze masz szybkiego kompa i zgrales akcje w wysokiej jakosci majac 24 klatki conajmniej, ale jak juz masz tyle super akcji jak na furorze to mozesz cos lepszego z tego zrobic. Nie ocenie filmu jako dobry, bo nie znajac wojny z filmu nic sie dowiedziec nie mozna. Czasem bija gosci z Vision, czasem z Dusskines. Nie pisze kto pada i jaki ma level. Jak chcesz robic dobre filmy to musisz jakis program bardziej zaawansowany sciagnac, bo z WMM to idziesz na latwizne (tam nie ma co robic, wiec nic nie robisz). No, i musialbys sie troche przylozyc, bo widac, ze nie chcialo ci sie robic tego filmu.... nawet lvli nie sprawdzieles kto na jakim padl i nie zrobiles napisu. W WMM nie da sie zrobic napisu na filmie? :> Film jest tez troche za krotki. Tyle fragow i tylko 4 minuty z napisami? Ja mam 3 fragi w moim dopiero zmontontowane i juz 2 minuty mam. :> |
Dzięki za link do filmu.
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując, dobrze zdaje sobie sprawe z niedoskonałości moich filmów, jednak uważam, że preferujesz inny styl tworzenia WMV... |
@ap
Jak ja lubie wyrozumiałych ludzi.:) Nie , że np napiszesz ze nie podoba sie a tu bombing nie zrobisz lepszego tyko na spokojnie. Aż miło.:) |
Polecam Sony Vegas. Mam z nim sam troche problemow ktorych nie udalo mi sie rozwiazac (czarne kreski migajace na postaci kiedy sie rusza, po zapisaniu do formatu .avi - bez kompresji). W Vegas trzeba robic film od poczatku do konica i miec plan, bo jak chcesz cos dostawic na poczatek filmu majac juz reszte to mozna miec troche problemow :>
Jakbys mial problemy z koncem wersji Trial to napisz priv msg do mnie ;) Moze napisze kurs obslugi podstawowych opcji Vegas... jesli uda mi sie rozwiazac wszystkie problemy z nim :> |
Cytuj:
Pozdro xD |
Ja też prosz, żebyś mi wysłal CD-keya na priv, jeśli oczywiście go posiadasz.
Pozdro. |
a na google nie ma?
|
@up
Wole nie wchodzić w jakieś dziwne strony z CD-key'ami do gier... Już raz przez to virus prawie zniszczył mój System. |
Ściągam, ściągam zaraz "dawam" edita jak oglądne i zobaaczycie :P
|
@up
Kolejny "edytor" na forum... Nie wiem jaki sens ma odpowiadanie jeszcze przed obejrzeniem filmu... |
Bardzo ciekawie zrobiony :P
Wedlug mnie swietnie dobrales ta piosenke. <bump> |
Myśle, że wiele osób już tutaj nie zajrzy, więc czas na lekkie podsumowanie.
Po paru komentarzach dotyczących programu używanego przeze mnie, postanowiłem pobrać program "troszke" bardziej profesjonalny. Teraz widze, że, to co umożliwia mi Sony Vegas, nie było dla mnie możliwe do zrealizowania, używając amatorskiego WMM. Tak więc wszyscy ludzie, którzy lubią robić filmy i chcą pokazać coś naprawde efektownego, musicie używać programów pozwalających na to. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |