![]() |
Palladyn i Dragon ?
Witam. Mam Palladyna, 26 lvl, 11 mlvl, 60 Dystans (wiem ze slaby ale nie chcialo mi sie trenic :]). I moje pytanie jest takie:
Jakie srednie obrazenia bede zadawal Dragonowi ? Ile Boltow moze mi zejsc na 1 Dragona (moge sie wspomagac HMM [malo mam ale moge :]) Ile manafluidow zabrac ? Bo chcialem robic Exure Vite i pic Manaski. W razie czego moge zabrac UH'y/IH'y tylko ze ile ? :] P.S Prosze nie pisac "Radze wbic 70 Dystans" albo "Jaki noob !! X(" Chce konkretne odpowiedzi na moje pytania. Dziekuje ;) |
Około 25 boltow na jednego dragona o ile sie nie myle. Ale nie bazuj na tym. Najlepiej samemu sprawdzic.
I nie radze leczyc sie z samej vitki, lepiej z exura gran, bo extremalnie jest czekac do deep yellow HP (zeby nie wastowac many), szczegolnie na tym levelu. |
Hity będą ci chodzić po 50-100. Tak średnio oczywiście. Jeżeli chcesz bić pojedynczy resp to weź 1 bp manasów i i uhów. Jeżeli zaś chodzi o bolty, to 10-20 na zielonego przyjaciela.
|
Nie no 10 to na pewno nie xD Nie przesadzaj az tak dobrze nie bedzie :D ;) Ale dzieki za odpowiedzi :) Moze ktos jeszcze sie wypowie ? ^^ Ktos kto byl mniej wiecej na takim lvlu na Dragonku ;) Bylbym wdzieczny :D
EDIT: To w sumie wiem tyle ile wiedzialem wczesniej xD @Down. Czyli 300 Boltow ? 100 w miejsce aby "wystrzelac" + 200 w bp ? :P I jak slusznie sie domysliles dla sportu chce go ubic ;) Bo nie wiem ile jeszcze bede gral w Tibie (hack - lenistwo) i z tego powodu chcialbym chociaz raz solowac tego slodkiego zielonego potwora :D Tylko nie rozumiem was wszystkich (wypowiadajacych sie). Czemu nie Vita ? O.o Przeciez E-Vita leczy owiele wiecej niz E-Gran czyli lepiej :P No chyba ze do full z 50hp brakuje to wiadomo E-Gran. Lecz w innej sytuacji to Vita, manas i znowu w razie czego Vita :/ Nie wiem sam ;) Wieczorem zobacze inne odpowiedzi 9jesli beda xD) i jutro bede solowac ;) Pozdrawiam. |
Ja w sumie biłem "podobnym" pallkiem dragony, więc może coś w tym przypadku pomogę :) Bolców raczej nie obliczysz bo hity mogą być różne. Weź najlepiej tyle ile ci wygodnie, wrzuć do bp ze 100-200 i styknie. Hunt takim lvlem nie wchodzi w gre, ale solowanie pojedyńczego draga dla sportu czemu nie... Mfów bierz z bp chociaż i tak zostaną, hmmy do szybszego ubicia oraz jakies uhy, ihy nie zaszkodzą - dla bezpieczeństwa. Odnośnie leczenia polecam exure gran, chociaż z tym mlvlem mało uleczy, możesz rzucać vite - jak kto sobie woli :P
|
:)
Dalem rade ;)
Strata: 20 Boltow i 3 Manafluidy :) Loot: 88gp xD Nie ma jak to 1 Dragon w zyciu ;) Dzieki za wszystkie podpowiedzi :) Powodzenia w grze! Pozdro! xP |
trochę dużo Ci zeszło tych manasów;] ja bije dragi(dla sportu) od 23 do 27 lvl, średnio schodziło od 1 do 3 manasów najgorzej( teraz nic nie schodzi), leczyłem się z samej vity. ale i tak gz;D
|
Hmmm... :)
Wiesz to byl moj 1 Dragon ;) Kolejne 5 poszly na loozie bez mf i ani razu Vity nie robilem :D Lecz 7 Dragon to 2x Fire Waver (lol O.o) i 2 Manaski -.- Ale... Loot i tak sie zwraca (tego 7 nie bilem z HMM bo sie skonczyly xD a i P-legi poszly ;))
|
@up
No niesamowite przezycie pewnie nie ? Ciezko ci wpisac odpowiedniego Taga w opcji "szukaj"? |
Na około 35 lvlu się najlepiej soluje dragi, no skille 70 no nie? ;]
Kiedy wspominam mojego dawnego palka... było bardzo fajnie =)... Powodzenia w "trzepaniu" wielkich zielonych!! Pozdro |
Cytuj:
|
mi na 26 lvlu z skils 63 dist szlo jakies 20-30 bolts i max 3 mfy xD
|
?:d
O LOL Ja szlem na 4 palku 55 dista na utamo kilka mf oczywiscie z blokerem (ale reczej solo bo bloker do dupy...)i zlalem kilka klopotow bylo ale co tam :D
|
Zejdzie ci 20-25 beltow hmm sie przydaje mozesz wziąsc szybciej zabijesz i mnie manasow pujdzie. Nie uzywaj tylko vity ja widzisz ze ci zadal 80 to exura gran
ale jak masz ponizej 200 hp to vita lub uh |
Smoki są nieprzewidywalne...
Pewnego dnia spotkałem 2 zlurowane smoki naraz i padłem 38 palkiem od 1 combosa... więc ze smokami nigdy nie wiadomo... Czasem lecą wave po 100, a gfb po 80... A czasem pójdzie combo nawet do 250... |
Te combo to chyba 2 f-wave +łapa lub gfb rzucone sekunde po f-wave'wie :D
Mi aż takie cuda się nie zdarzają... I nie polecam używania "exura gran", szkoda many :D lepiej poczekać i vita. Już tak bardzo dużo razy robiłem (od 23lvl do 27lvl) i ani razu nie padłem. Aaaa i jeszcze jedno: wciągu tych 4 lvl najlepsze co spadło to 1 plate legi ;/ |
Bez hmm to z 30+ boltów
a z to pewnie 25+ weś tam z bag mf bo drag jak jest szajbnięty to może ciągle nawalać gfb |
Dragon
Gdzieś 30-40 boltów na draga. Zabierz dla bezpieczeństwa BP Uh i HMM i BP manasków. Starczy ci to na jakiś 2h hunta nawet ;p. Weż ogóliez 500 boltów.
|
Kiedyś dla sportu moim 21 lvl palkiem chciałem se powalczyć z dragami do 22 lvl (z 20% potrzebowałem) i miałem 61 dist i spokojnie wybijałem dragi(w kanionie) no i na te 20~% zeszło 1 uh i na draga średnio zużywałem 3 exury gran i ~25 bełtów na draga. Wszystko sie zwróciło bo z któregoś lootnełem d hammera.
|
1. Na Dragi mozesz chodzic teraz wez 2 bp mf full cap na boltow i pojedynczo je klep.
2.Jak rzuca tylko GFB to uzywaj "exura gran", ale jak juz walnie z fali to nie ma co sie zastawniwac jak ktos powiedzial "deep yellow" bo lepiej troche wiecej stracic niz pasc. 3.Jak masz PACC`a to idz na Ankrahmun, na D Lair pojedynczy resp jest malo miejsce do uciekania wiec bedzie ciezko. 4.Na 1 Draga zejdzie Ci 20-40 boltow. 5.Co do zwrocenia sie to szansza 10% :), mialem kiedys palka 30 lvl to raz tylko mi sie zwrocilo a chodzialem codziennie przez tydzien :P Coz moge powiedziec powodzenia i NIE ryzykuj :) |
Na jednego zielonego będzie ci schodzić 25 boltów czasem więcej. Weź parę manasków oraz UHy na wszelki wypadek wtedy dasz sobie spokojnie radę.
|
-.- są od tego tematy ,ale jeśli chcesz wiedzieć to przy takich skillach bicie głupiego draga czasami może zająć wieczność ;/
naprawdę ci radzę palkiem 3x szybciej się skille bije...zrób sobie 80 skill w distancie i będziesz mógł pajacować wtedy na dragach i lvl byś podciągną do 30 potem ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |