![]() |
Furora War the movie II - Druga czesc moejgo WMV
Jak w tytule jest to druga czesc mojego WMV jezeli, ogladales 1 czesc napisz
co sie poprawilo co zjebalem itd. jesli nie, napisz poprostu co o nim sadzisz. Nothing more to say, enjoy ! ~ A i filmik prosze odtwarzac najlepiej w Windows Media Player 9.0 Link: http://rapidshare.com/files/25144518...rtII*****.html P.S. jak bede mial czas to rehostne ! Na rogepost.com juz rehostowalem i mi neta wywalilo w polowie, wiec rehostne pozniej jak ochlone xd W miejsce *** nalezy wstawic ,,. wmv" , albo po slashu ,,Vision.partII. wmv.html" |
rehostnij na rogepost.com
|
Ak - 47 Znowu Nas Zaszczycił Wspaniałym Filmikiem ;-)
Pozdro Kalash ;>> ofc 11/10 ;] |
pierwsza czesc ogladalem i mi sie podobala, ale tutaj 60 minut czekania na sciagniecie :/ w kazdym razie domyslam sie ze niezly film wiec na pewno sciagne
btw jesli juz mowisz o pierwszym filmie to daj tez link do sciagniecia 1 filmu, bedzie porownanie :) |
Imargam ile jest w wojnie? ;]
|
128 : 45 Dla Vision a Ja Nie Jestem Imargam ;ffff
|
Cytuj:
|
omfg .. part 1 mi sie scinal i ten tak samo w jakiej to rozdzielczosci zrobiles ? 2048x1600 ? Xd sciagnalem WMP 10 i to samo jest co zrobic ? muzyka leci plynnie a obraz przeskakuje co jakies 3sec :<
|
atmosfera - 10/10(utrzymanie tej mrocznej z pierwszej części:p)
zgranie filmu z muzyka - 10/10 muzyka - 8/10 fajna ale juz w tylu fimlikach ja slyszalem:p fragi - 7/10 trochę ominąłeś fragów za dużo walki przedstawione niewprawny ogladacz "furorskich" wojen moze czasem nie zauwazyc kto padl przydalyby sie napisy :p intro moze troszeczke za dlugie;p ogolnie 8/10 :] |
Czy znajdzie sie ktos chetny i poda mi linka do 1 czesci WMV? Chetnie obejrze rowniez pierwsza czesc. A moze sam autor sie skusi? :p
|
filmik wypas, fakt czasem mozna nie zauwazyc kto padl
jednak nie podobala mi sie ta czesc tuz po intrze.. skoki ekranu pasowaly do muzyki ale ni chuja do ogladania :/ intro to najlepsza czesc filmu :) |
Poezja :D karacz jak zwykle sie postaral ;o
Milo tak zobaczyc filmik ze swoja gildia w roli glownej :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakim programem robisz zrzuty ekranowe :P
|
@kalashnikov
Moglbys jakos zmniejszyc rozdzielczosc filmiku tak aby na te slabsze kompy [256ram 2ghz] mogl ten filmik "NORMALNIE" dzialac? ;o Bo mi np. przycina sie, tak samo by sie przydalo z 1 filmikiem =] |
a mi chodzi plynnie :) GW ak47 :>
|
REHOST! ludzie wrzucajcie to na 2 servy przynajmneij bo szlag mnie trafia :/
|
@up
Popieram;s @topic Boshe film sie masakrycznie tnie nie da rady obejrzec;s zrob to na troche gorsze kompy:/ |
Omg!!!!
Filmik poza "Endless shine the killing" jest najlepszy!:D Na berashare nie wyszukuje tej muzy blagam niech ktos hostnie:D!!! run motherfucker run! uahauah i Ta fotka na koncu omg!Dusk powah :~ |
Gratz.
Cytuj:
@topic Filmik zejbi***, chodzi mi plynie niewiem czemu wiekszosci sie tnie? A To intro z tym glosem kozak! piekne slowa :P to jakas piosenka czy sam to nagrywales? pozdr! |
Nic nie widze. Film tnie sie potwornie :>
Na napisach poczatkowych wszystko jest OK, ale potem porazka. Napisales, ze film w rozdzialce ~1100x1000 o0 to dosc daleko od typowego 4:3 :> Jesli robiles to w czyms bardziej zaawansowanym niz WMovieMAker i masz kompa ktory kreci ci akcje w takiej rozdzialce plynnie to powinienes miec tez trooche miejsca na dysku. Zgraj to do .avi, a nie wmv. Rozdzielczosc 640x480 z niska kompresja w pelni wystarcza :> Dziwne jest to, ze jak przewine akcje kawalek to przez ~5 sec film idzie plynnie, a potem zaczyna ciac i film i muzyka.. procek nie jest obciazony na 100% nawet. komp: celeron 2.66, 1gb ram(ddr400 mhz), GF3 Titanium 200 i dysk 80 GB sprzed ~2 lat :) Widac, ze akcje niezle, ale pewnie wiekszosc uzytkownikow nie bedzie mogla obejrzec ze wzgledu na za duze wymagania. Jak wieczorem usiade do drugiego kompa i obejrze juz plynnie to edytne komenta i dam ocene filmu. Widze, ze chyba do soundtrackow Matrix'a sie dorwales :) |
Cytuj:
P.S. Sry jeszcze raz za niedogodnosci xd |
@Film
Lepszy od pierwszego, ale znalazlem blad to jest "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today." you'll powinno byc w miejscu 'your' w waszym filmiku (na sama logike mozna zczaic ze cos nie gra:P ) :) tak poza tym gra :)
|
@kalashnikov
No to dawaj fast =] @up Ziomek, zmien sobie podpis bo mnie denerwuje =[ |
rehostnij ktos blagam niemoge zniesc rapida..X(
|
Reeeeeeeehost plx ;(
|
2/10 jak wyciągasz na tibii 10 fpsów to nie zabieraj sie za filmy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit No dawaj fastem filmik =] Raz go ogladalem u kumpla ale to za malo, musze go przeanalizowac XD |
Film masakratycznie tnie, nie wiem po co robisz w takiej duzej rozdzielczosci a watpie ze Pentium 4, 3ghz to staruch...
|
Moze komp H.L.'a ciagnie dobrze w HL:CS, ale widac, ze jak chodzi o kompresje/dekompresje to lapie zamule :>
Na kompie mojego brata: celeron 2.66, 1 gb ram, GF3 Titanium 200 mialem 1-2 fps :> Na moim kompie: Sempron 3000+, 2 gb ram, GF6600 256mb mam film plynny z wyjatkiem scen w ktorych chyba uzyles jakiegos zwolnienia? Jak sie robi zwolnienie filmu? Tez bym chcial zrobic w swoim filmie jak sd leca tempo 2 razy mniejsze, a w Vegas tyle opcji, ze nie chce mi sie kazdej po koleji sprawdzac :> Film fajny nawet. Kolejny w ktorym glownie to ekran drga w rytm muzyki :/ Moglibyscie cos bardziej orginalnego zrobic ;) (pomyslowego) Cytuj:
Moze trzeba miec grafike dobra.. |
film super i mi nie tnie filmu a mam podobny sprzęt jak gesior (AMD Sempron 3000+, 1,5 GB ramu, ATI Radeon 9550 128 MB)
ewentualnie też może to zależeć od kodeków jakie macie lub odtwarzacza jakim ten film odtwarzaliście, ja używam programu Media Player Classic, a kodeki to: Video: Windows Media Video 9 (1440x1080 29.97fps 1428Kbps) Audio: Windows Media Audio (44100Hz stereo 64Kbps) a te wartości wyglądają jak by film byłby robiony w Windows Movie Maker HD (dostępny w viście) @edit ale jednak obejrzałem film do końca i było napisane że film zrobiono w Sony Vegas 7.0 |
Cytuj:
Film jest nagrany na tym codecu Windows ,,Media Video 9 (1440x1080 29.97fps 1428Kbps)" Ale i tak dla tych co mowia ,,I can't ! :(" wrzuce new wersje, ale jeszcze musiscie poczekac xd |
Prawdziwe cudo o0
Najlpszy film jaki widziłem do tej pory ;] Tak dalej :] Troche przesadziłeś z efektami ale i tak git ;] Muzyka kiepska ale bardzo dopasowana do filmu wiec ogułem 10/10 ;] |
A mi sie bardziej jedynka podobała :P.Tutaj sporo efektów i lepiej dopracowana jest ta część ale....w poprzedniej bardziej spdoboała mi sie muzyczka xD.
|
REHOOOOOST
PartII http://www.youtube.com/watch?v=0fBcmoNJ8lo Dla tych co nie widzieli partI http://www.youtube.com/watch?v=ZSXFBNRkezM |
Chciales na poczatku troche krytyki wiec moim zdaniem efekty sa niezle ale troche przesadziles z ruchami kamery w niektorych scenach, pozatym nie sadze ze "podkradanie";) muzyki z endless shine bylo zbyt dobre, co troche glupio wygladal obraz przy efekcie tv na poczatku. Pozatym film jest fajny i mam pytanie jak sie nazywa ten efekt ktorym podswietla sie ciala?
|
I część:
6/10 I część: 7/10 Taka jest moja opinia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |