![]() |
Koncerty :)
Zakładam zespół (muzyczny nie downa)-jak masz jakiś instrument,i pewne zdolności ;) to możesz się dołączyć.Znaleźć mnie można w Kaz albo Ab.Uwaga!!ZESPÓŁ BĘDZIE NA ETERNI!I dla wszystkich: jak już będzie jakiś zespół to będą i koncerty;) Ja będę śpiewał :P Na razie jeszcze nie wiem kiedy te koncerty będą ale jak już nas kilku będzie to się ustali kiedy,gdzie i jak.Dam znać.
|
JAk dla mnie to jest bez sensu!
Bo po co grać?! dla przyjemności?! Wątpie. Kasy dużo na tym się też nie zbije, więc po co???
|
Chyba że będziesz żebrał albo sprzedawał bilety i może ktoś się pozna na sztuce waszej :D
|
No przecież zawsze można grać dla przyjemności.I dla sławy ;)A zresztą jak nie chcecie to nie.Sam będę grał :P
|
A to nie powinno być w innym dziale? Chyba jest coś takiego jak Real Life na tym forum.
|
Temat siedzi w dobrym dziale bo traktuje o zespole TIBIJSKIM a nie z prawdziwego zdarzenia. Nie wiązałbym z tym jednak wielkich nadziei, ponieważ nikt i tak nie będzie przychodził na koncerty, wszyscy raczej wolą stać pod depo i zbierać manę/hp/trenować, albo stać w depo i zajmować normalnym graczom miejsce na serwerze, niż chodzić na takie rzeczy. Jak ja przez 30 minut śpiewałem o złocie to zarobiłem 10 gp.
|
Ja bym mógł zagrać na nerwach 100 levelowcom na Non PvP. A tak wougle jak przyjedziecie do Venore chętnie przyjde ja koncert! :D
|
hmm a co niby sluhajac koncertu niemozna regenerowac many??? gossc zmaiat stac 5 godzin przed depo i tylko zagladac aby jesc ryby i zmieniac runy to nimoze sobe na koncert isc zawsze to mniej sie nudzi:) a za koncerty moze powstac zespol tibijski podruzujacy po miatsach grahjacy koncerty :) przydalby sie taki na isarze :) zawsze to slawe zdobeda no i moze stworza ci ludzie jakas kulture tibijska o tym pomyslales?
|
Po co grać?Czy zawsze według was w Tibii opłacalne jest albo trenowanie albo expowanie albo robienie runów?Tibia to RPG i istnieje jeszcze coś co sie zwie przyjemnośc z odgrywania postaci np.na takim koncercie ale widocznie tego nie rozumiecie bo u większości osób na tym forum pojęcie RPG wiąże się wyłącznie z kompem i hacknslashami :rolleyes:
|
Wedlug mnie pomysl jest zarebisty!!!! Szkoda ze gram na trimerze bo bym zwami pogral, moze bede zakladal zespol (nie downa :P) na trimerze!!!.........zartuje, to nie jest wykonalne
|
Yeah
No czuję się dumny jak czytam takie pochwały :P Postaram się to zorganizować jak najszybciej a jak dobrze pójdzie to się pomyśli o innych światach.Kto wie może będę prekursorem nowej zabawy w Tibii?? :P
|
Ja bardzo chetnie bym sie przylaczyl mam beben i tez jestem w ab na eterni czasami nad depo gram za pieniadze
|
Dla wszystkich którym s8ię nie podoba: STFU plx~
Właśnie przez takich ludzi jak wy tibia nie jest tym czym była 1-2 lata temu!! Nikt się już nie bawi w RPG, każdy tylko expi itd. Ja chętnie przyjde na koncert jak się wbije, może nawet lutnie wezme :P. Popieram idee. A tak BTW: jakieś inspiracje? Co ogólnie gracie? |
racja
bardzo popieram taką akcję, tak samo jak małżeństwa, przynajmniej ta gra nie będzie ograniczać się do samego treningu, robienia run i huntów bo co to za rpg. A jak pierwszy raz zobaczyłem gostka co na trąbce grał to mnie zatkało :)
|
good idea;)!!
Z miłą chęcią się dołącze tylko se kupie instrument, ale powiedzcie jakiego wam brakuje:P. A i może jakaś nazwa:)?? I kto będzie pisał słowa:D?? |
Zajebisty pomysł, jejku takch ludzi trzeba popierać nie wiele jast takich fajnych pomysłów. To juz sie robi nudne jak slyszysz tylko slowa: "hi", "bye" , "thx" , "np" a najczesciej "pk pk pk" , "he is a thief"
ja popieram ten pomysł jak bedzie ten koncert to pisz na forum ja sobie zrobie specjalnie postac na Eterni |
dobry pomysl to stworzenie sztuki teatralnej (np. o EGZORCYZMIE)napewno ktos by przyszedl:) :D
|
Pomysły...
No to może być przecież taka ekipa rozrywkowa że będą się odbywać koncerty...sztuki teatralne i inne rzeczy podobne.BO sam koncert mógłby się znudzić w końcu.No i dobrze by było gdyby pierwszy taki oficjalny koncert odbył się w Carlin bo tam mają ładną salę :P.Zbieramy jak najszybciej ekipę i coś będzie!! Tylko uwaga!! Jak chcesz się dołączyć to się zastanów czy będzie ci sięchciało chodzić z ekipą i grać!! Bo jak ktoś ma chodzić tylko popatrzeć to lepiej żeby był widzem a nie członkiem ekipy.W końcu bilety będą taniutkie, ale nie martwcie się (to do chętnych do przyłączenia) jakiś zarobek na pewno będzie!! A zresztą jak macie grać tylko dla kasy to lepiej w ogóle!! To ma być czysta przyjemność!!Mam w planie zagrać pierwszy koncert już niedlugo więc zgłaszać się do mnie!!
|
ok ja juz zrobilem sobie postac na eterni
jezeli ten koncert sie odbedzie to ja place za bilet 500 gp (naturalenie chce byc w lozy dla vipów :) |
Ta............
ok moge sie dołonczyć! prosze o kontakt na gg 8) jeżeli bilety bendą!
|
Będę na tym koncercie czy tam na przedstawieniu bo mi sie juz znudzil bieganie po PoH-u. Tylko napiszcie dzien albo dwa wczesniej przed koncertem o której, gdzie, ile za wstep itd..
|
ja tez chce :) ja tez :D
tylko zeby to bylo na isarze :DDD |
hmmm misq to moshe zalozymy na Trimerze zespol? :P
ale ja nie jestem spiewak :) pogram na bebenkach badz czyms tam innym :))) chetnych... zapraszam zeby napisali ze sa chetni :] |
Co jest chłopaki zapomnieliście już o tym super projekcie wygrzebuję go z 7 strony.. więc mam już bębenek na Eterni i z chęcią będę w grupie koncertowej
|
No muszę przyznać że zapomniałem o tym...jak będę na Tibii to postaram się poszukać tych chętnych osób chyba że was nie będzie to wtedy odezwać się do mnie tutaj na forum na priva.A najlepiej to żeby zainteresowani dali mnie na VIP i czyhali na mnie :P
|
Ja ostatnio rzadko gram, ale postaram się do ciebie napisać. Mogę zrobić stronę internetową, były by tam screeny z koncertów, słowa przebojów i sqad.
|
Dobra z tą stroną to całkiem dobry pomysł moglibyśmy razem ją prowadzić bo też się nieco znam na HTML-u i moglibyśmy tam dużo ciekawych rzeczy o zespole napisać.No i właśnie myślałem czy by czasem nie zatrudnić fotografa jakiegoś który by robił screeny podczas koncertów.No i widzę że teraz wszystko przyspieszyło więc myślę że niedługo już będzie oficjalny pierwszy koncert-nasz debiut. Ci którzy chcą ze mną pogadać na Tibii mogą mnie trafić w Czwartek około 12:00. w Soboty i Niedziele bywam ranem a w inne dni wieczorami.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |