![]() |
Esdekers - będzie się działo !
Witam!
Jakiś czas temu postanowiliśmy z grupką przyjaciół trochę się rozerwać. Wybraliśmy świat, zalogowaliśmy się, nabiliśmy odpowiedni poziom i ruszyliśmy w podbój Morgany! Jest to mój prawdziwy pierwszy film wmv. Robiłem go dość długo bo ponad miesiąc, ale z przerwami :) nie są pokazane wszystkie akcje lecz te wybrane, lepsze. Sendspace: http://www.**************/file/7iul4h Wiem że niektórzy i tak nie ściągnął, dlatego może skuszą się na youtube (38 mega to niedużo :)): http://www.youtube.com/watch?v=oJ_cmgb8owY Mam nadzieję że film się spodobał. Proszę o komentarze, nie tylko te pozytywne lecz także negatywne, może nauczę się czegoś na przyszłość :). Pozdrawiam Michalusik @edit na prośbę pewnego pana: http://rapidshare.com/files/26996154/esdekers*****.html |
filmik nawet fajny tylko jak dla mnie to za duzo tych efektow... wiecej powinno byc widac a nie efekty ;] ale lajcik ;]
|
elegancki filmik ;> trochę sie męczyliście się nad tym 27 druidem ale poszło ;>
|
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
Gratz :)
Filmik bardzo mi się podobałi polecam go wszystkim. Najepsza akcja była z tym knightem co chyba z 6 fe mieliście. Wielkie pochwały dla was B) Pzdr
|
Swietny film i fantastyczne efekty!
Gratulacje wykonania;) |
Świetny filmik i niezłe "fragi" :p . Gratuluję !
|
Dzięki za pozytywne komentarze :). Ta akcja z 43 najtem i fe była.. hmmm.... no, było pewne że nie wyjdzie z tego cało :D.
Czekam na więcej komentarzy. Pozdrawiam Michalusik |
Lipny transfer z sendspace a na youtube cos nie chce grac ;/
|
Film jest genialny - trochę przesadziłeś z efektami, lecz zawiera szybkie, ładne akcje :)
Warto. Tylko szkoda, że taki krótki :P |
całkiem fajny filmik. Gratki 8o
|
Cytuj:
Tak myślałem że będą pewne spostrzeżenie dotyczące efektów, ale nie chciałem by film był `pusty`. Patrząc na wasze komentarze to raczej się podobało :), kolejny film będzie dłuższy. Pozdrawiam Michalusik |
Jak dla mnie film jest wyjebany. Efekty podkreślają jego wyjątkowość.
Czekam na następne części, jeśli takowe będą. PS. Nie oglądam dużo filmów wmv tego typu, ale moim zdaniem śmiało możesz przynajmniej spróbować zaprezentować się na tibia.de |
Gz Fragow :)
A jaki byl loot ?? |
Cytuj:
@kollumb Huh dużo tego było: c legs, 2x v shield, k legs, 7x k armor, 2x crus helm, 5x warrior helm, g armor, 2x f axe, medusa shield, 2x t rod, o knife, bs, 3x fs itp. Dużo tego było naprawdę ;d za kasę z tych itemów zakupiliśmy pacc dla naszego kolegi i jeszcze zostało :). Pozdrawiam Michalusik |
spoko mi tez sie podoba :) niezle fragi dobry team pozdrawiam xd
|
Loot dopisal a to najwazniejsze :D
Popekujcie jeszce i zamieść filmika na youtube :) |
Zayebisty filmik :) hmm Mógłby ktoś podać tytuł tej piosenki (chyba)System of a down?Spodobała mi się ;p
Będe wdzięczny, Pozdro. |
HaHa
gdy otwierałem inka z sendspace otworzyła mi sie w strona i anty virus pokazywal mi ze na kompa wbijają sie trojany -.-
|
Cytuj:
System of a Down - B.Y.O.B. |
Cytuj:
Gdybyś używał np Firefox'a okiena by Ci nie wyskakiwały. Fajny Filmik. Gratz! |
Może i odrobinę przesadziłeś z efektami, ale film jest naprawdę super. Świetne akcje, muzyczka też fajnie dopasowana (country rox ;)).
|
dobry team :] muzyczka tez spoko z kad wziales te z contera let's go?
|
Supcio filmik. Polewki są z tych sorców i druidów co nie wiedzą co to vita czy uhy i wiecznie na exurze gran :P
|
Dzięki wszystkim :) wracając do tych efektów, to tak jak pisałem wyżej, nie chciałem by film był `pusty`. No ale macie racje, przesadziłem troszeczkę :p.
@VelaTygris Counter Strike - CS @Kollumb Teraz zrobimy filmik ale z innymi postaciami, bo na tych starych po 5 minutach przybiegają hlvl'e najty i pale... bo takie sorce/druidy się boją :P @Frooget Co prawda to prawda, ale mi to idzie na rękę :D. Pozdrawiam Michalusik |
Help?
Nie wiem czemu ale ja nie moge pobrac tego filmiku? :/ a chcialem go ogladnac po tym co czytam :/ moze jakis rehost? z gory thx
pzdr |
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
Bardzo ładne PvP. Najbardziej mi się podobało to stadko fire elementali:p . Szkoda, że loota prawie wcale nie było widać (bp's oraz fajer aksa).
|
Bardzo fajny filmik
polecam |
Gz zaje*sty film!
2-gi z najlepszych jakie widziałem :) Dlaczego 2? Bo toxic fire niestety nic nie rpzebije :cup: WIELKIE GZ DLA WAS! 15/10 |
Cytuj:
Jeszcze raz dziękuję za pozytywne komentarze (more more more... :)). Pozdrawiam Michalusik |
Nic tylko powiedziec
Nice Ice;d |
Filmik super i tyle do gadania ;]
pzdr |
1) Tool_-_Aenima_-_46_and_2 (intro)
2) Rednex_-_Cotton_Eye_Joe__Original_ 3) System of a Down - B.Y.O.B. 4) Drowning Pool - Let the bodies hit the floor! Pozdrawiam Michalusik |
film świetny :) acha ale jeżeli chcecie zobaczyć najlepszy film z PK to na link na podpisie ;] (Nie musicie ściągać wersja online)
|
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
gdzie widzisz film rec??
Edit: acha i dajcie linka do tego toxic Fire :P |
Świetny film:cup:
Jakiego używasz programu?Ja używam narazie movie maker ale on jest do d***y z góry thx:) |
@Człowiek D
MAGIX movie pro edit 11 @Vasali Cały ten wmv jest dnem (moim zdaniem). Filmiku w rec nie ma, ale mógłbyś się domyślić o co mi chodzi -,-'. Po 3 nie życzę sobie takiej reklamy w moim temacie, zrób własny, oddzielny. Pozdrawiam Michalusik |
@ up
Po co wszczynasz nie potrzebne klotnie? Obejrzalem twoj wmv i musze powiedziec ze fajnie sie ogladalo, ciekawe fragi i fajna muzyka. Ale wmv Dancing shadows to juz klasyka facet. Wiec polecam oba filmiki. Ewentualnie moglby ktos wrzucic link to tego Toxic Fire skoro tak go zachwalacie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |