![]() |
Klonowanie kasy w Tibii x2 - żaden bug ^^
http://www.rogepost.com/n/9080950423
Ciekawy sposób, muszę przyznać. Po dłuższym czasie można się obłowić. |
TO NIE jest żadne kolonowanie !! Dziecko podpatrzyło od kogoś jak to robi i teraz pisze "KOLONOWANIE" palant jeden ... nie warto ściągać ,,,, koles kupuje 40 porcji zboża za 40 gp robi z tego chleb i sprzedaje 40 chlebów za 80 gp ... ale filozofia ... zadne klonowanie .. zal
|
Sory że nie sprawdziłem, ale patrząc na date dołączenia i nazwe filmu byłem niemal pewien.
|
Cytuj:
Co do filmu według mnie strata czasu. |
File: kasakasakasa.rec
Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 9f5330621202275387f0a795e3a5b162 Packers detected: - Scanner results Scan taken on 15 Apr 2007 10:48:43 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing -------------------------------------------------------------------------- Nie jest to keyloger - powyzej macie wyniki skanowania. Sposob dla newbie/noobkow dobry (na mala kase). Jednak nie wyobrazam sobie robic takiego czegos np. z 40k ;P |
plik w rec debile i przedstawia on bug!
tak btw...pozniej sproboje to zrobic z 1k xDDD |
@Mroku
To nie jest bug. Wszystko działa na zasadzie "kup taniej, sprzedaj drożej" ^^ Cytuj:
Cytuj:
Można tez jakiś skrypt napisać, który miałby to robić. |
Długa zabawa dla małych lvli, w kilkanaście minut zarobił 40 gp, ja w tym czasie wolałbym expic na rotach...:)
Ale sam kiedys to wyprobuje :P |
No tak jak powiedzieliscie taki zarobek to np. do 8 lvli :p no ale chyba sproboje ;p tak za 800 capa ;d
|
taskera sobie ustawie i mi bedzie biegalo xd
|
a w venore to gdzie mozna kupic te "Wheat" ?
edit: @down: http://images.tibia.pl/static/items/food/205.gif to jest wheat. czyli doslownie pszennica. |
Cytuj:
|
klonowanie to to nie jest ale podoba mi się, przynajmniej jakiś motyw rpg w tej nudnej grze, a nie tylko exp&shit
|
moze i klonowanie ale reka strasznie boli xD
|
Cytuj:
Nie słyszałeś O Wirusach w Rec? 0o @topic Hmm. Sposób dla tych którzy potrzebują kasę, i mają dużo kasy. @down Masz rację ;) przeliczmy 250 Wheat = 500 chlebka czyli 500gp. Zanim to zrobimy to minie hoho i jeszcze dłużej. Zbierając hatchety można zarobić przez ten czas dużo więcej. |
jak ja potrzebuje kasy to albo pożyczam od kolegów(to już wyjątkowo pilna sprawa) albo ide i zbieram zasrane hatchety jak chcę sobie coś wyjątkowo kupić i nie mam akuratnie mamony, i nie bawie się w żadne robienie chleba, po prostu to się nie opłaca. ~800 capa, odjąć bp to wychodzi około 21 hatchetów, czyli 0,5k Przeliczając to na czas robienia mąki noszenia i sprzedawania zarobi się o wiele wiekszą kase, duzo mniejszym kosztem.
|
Zbyt długi sposób na jakikolwiek zarobek >.>
|
Eeee...Kto by się chciał z chlebkami męczyć za 40gp zysku ^.-
|
Cytuj:
Można zarobić o wiele więcej, zależy ile się ma udźwigu ^^ |
a bag z chlebkami? powiedzmy o 3 w nocy jakos go tak przetachac to mozna troche zarobic xd przez noc ? :O
|
lOL? przeciesz do Ż.A.L juz lepiej leciec na rotwormy i ci wiecej spadnie niz meczyc sie z tymi chlebami -.- ....(chyba że bym bota ustawił przez noc,ale to bez sĘsU :)
|
heh niby banalne i klonowanie to też nie jest...ale jakby się tak zastanowić to można na tym zarobić jak ktoś ma wprawioną rączkę ;d
gz pomysłu sam na to bym nie wpadł... |
Na nowym serwie mozna poszpanowac i w tydzien zrobic z 50 cc :D ale only bot :D
|
Taaaka nowosc. Od kiedy tam ten NPC stoi? Od poczatku tibii? Lepszy interes to lowienie rybek i sprzedaz BPow goscia ktorzy maja UHmakerow. Na robaki wydasz ponizej 2k w sklepie, a BP mozna za 4-5k sprzedac zaleznie od swiata. Z skillem 50 mozna ~600 ryb na godzien zlowic (600gp zysku godzina). Na chlebkach tyle nie zarobisz, a w dodatku lowiac mozna robic runy i nie trzeba tyle ganiac.
Juz planowalem taki film nagrac z 2 lata temu. Tyle, ze jednak wybralem PKowanie :) Stanac w 10 osob i niby fabryka kasy :) Jakis ~50 knight by nosil od jednego stanowiska do drugiego itemy. Zboze do młyna, a z młyna mąke do studni, a z studni ciasto do piekarni. W kazdym miejscu staly by osoby i przemienialy jedno w drugie i tylko po 100 produktow knight by nosil i im wymienial. Kasa niby beznadziejna, ale jak na film moze byc ;) |
Dobry sposób na kasę dla znudzonych ciagłym expem i sprzedawaniem loota
|
w praktyce to na prawde zarobi sie wiecej na rotach ale wiecie odmiana tez fajna ;]
|
Cytuj:
|
na ratach chyba wiecej zarobi HAHAAAAA
nawet jakby sie mialo bota i 3000 capa to by to bylo lolowe |
Lol ;p Ładnie to dawać czyjeś filmy bez pozwolenia? ;p nie no joke :))
To ja nagrałem ten film, to ja go dałem na inne forum, to ja wpadłem przypadkiem na ten pomysł gdy miałem mało kasy na noobcharze i nie miałem czym przyexpić a zbierałem na najsłabszego wanda.... Autor nawet nie zmienił nazwy pliku - dałem kasakasakasa.rec ;)) Nie no, dla mnie to zaszczyt, że mój dziadowski film przedostał się z jednego forum na drugie. Pozdrawiam, Avenavo Mówi autorowi coś nick z innego forum "SZALONY" ? - tak, to ja ;) |
Aa tam. Na ratach pod Thais szybciej zarobisz:P.
|
Hahaha Nobish
|
hmm, gdyby tak zapuścić dwa boty na 2 charach - jeden by ścinał i dostarczał wheat a drugi robił i sprzedawał chleb :D Nawet małe lvle bo co to za problem :P Albo zamaist sprzedawać chleb to by go do domq odkładał xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |