![]() |
Playstation 3 do zgarnięcia w konkursie SMS!
Wielkie losowanie Playstation 3 + gry MotorStorm! Weź udział w naszym konkursie SMS i wygraj! Od teraz do 12 maja trwa Wielka Edycja konkursu SMS. W sumie do wygrania:
Zobacz Playstation 3, link tutaj. Oto rozkład konkursu: 12 maja - losowanie Playstation 3, 10 PACC na 90 dni oraz 4 Kubków Tibia.pl 19,21,24,27,30 - kwietnia oraz 3,6,9,12 -maja - "PACC co 3 dni", dla osoby, która wyśle najwięcej SMS w przeciągu czasu przed losowaniem. Wyniki tutaj. W ramach formalności przypominam, że aby otrzymać Kubek, czy PS3, należy w przeciągu 3 dni od ogłoszenia wyników przesłać adres na jaki ma być wysłana nagroda na adres [email protected]. Informacje należy wysłać z maila, którego podaliście w zgłoszeniu konkursowym. W razie wątpliwości proszę czytać regulamin na sms.tibia.pl. Każdy SMS to szansa wygranej! |
Nice one! ;O
Niedlugo będa kompy, a potem samochody! a potem kaczki! |
Więcej wydałbym na semesesy by wygrać, aniżeli bym sobie kupił normalnie ; )
|
Oczywiste, lepsza nagroda = wiecej sms'ow = wiecej kasy dla tibia.pl :P
Juz widze stado ludzi, ktorzy beda wysylali z komorek rodzicow po 50 smsow :D Wysle 1, nie zaszkodzi sprobowac :) |
Nie mogę uwierzyć. Jak tylko podniosę szczękę z podłogi* to lecę do całodobowego po doładowanie.
* czyt. jak mi się zachce ;p |
Cytuj:
Ja bym sobie zatrzymał konsolke na miejscu bosala :P |
hyh, konsola jest w biurze firmy, ktora zajmuje sie smsami, po to te zdjecia. Zreszta jak powtarzam nie mam wplywu na wyniki.
|
PLAYSTATION 3?!?!?!
Nie ma ch... Idę wysyłać SMS'y! ; ddd (PS3 w sklepie - np. w Białymstoku, bo widziałem - kosztuje całe 2399,99 zł. Lepiej wysyłać te smsy, bo jest szansa na wygranie. I ma taki seksowny kształt ;d) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Będą Pegasusy? |
O kcal bym playa 3 :( ale mnie nie stac :(
~ Max |
Cytuj:
|
A MoŻie ;P
Moja mama pochodzi z lubelżczyżny wiec wyznaje zasade A Nóż Się Uda
PS.Juz to widze ktos wyslal 200 sms-ow a PS3 wygral jakis pieciolatek ktory strzelil esa z komórki siostry :D Gdyby sie tak zdazylo to jedyne co bym powiedzial to: RoTfL xD |
Cha, cha! - przełamałem się. Przestańcie się łudzić - To PS 3 już jest MOJE ; ) !
|
Czuje, że z Panem @Up będzie ciężka walka XD...
Bardzo dobry pomysł... i zapewne jeszcze na tym zarobicie... Pozdrawiam @Down Tak łatwo ci się nie uda! |
Juz wyslalem sms-a. Teraz tyko czekać na przesyłke :D
|
A ja i tak wygram. Mam sporo kasy na koncie ; d
|
Niech mnie kule biją, poszedł drugi ; ).
|
Moj kumpel ma PS3. Fajna sprawa, jak machasz padem chcac skrecic w NFSie badz walczac na "kolby" z nazista w Call of Duty 3... Mniam... :>
Chyba nawet sie skusze na kilka sms'ow. |
3 i styka ;d
@2up ;d nie rozpędzaj się tak ;d to ja mam wygrać... |
Bedzie jazda jak ktos nawali smsy za 2k, a gowno dostanie. Hahaha :D Kaczek nie bedzie. Ja za to proponuje mundurki do szkoly na przyszly rok.
|
W domu jest Laptop, PSP, XBox360, PS1 i PS2 ... a uzywam tylko Lapka ;-)... Kurcze w tibi i tak nie zbiore wszystkich Rare jakich bym chcial to moze w swiecie rozrywki mi sie uda ...
Me postanowienie-Wyslac po 1 sms z kazdej kom ktora wpadnie mi w reke, oki z brata posle kilka ... nascie wiecej, bo juz spi :D Ps. Czy roznica w stanie konta wygladajaca w ten sposob (bylo) 110,00 (jest) 11,00 moze zdenerwowac ?? :D |
Nie no jak weszlem na tibia.pl to myslalem ze pomlilem i weszlem na www.playstation.com :) a jednak nie, mam nadzieje ze pieniadze jakie dostaniecie beda wiecej warte niz ps3 abyscie mogli robic nowe konkursy i lepsze nagrody choc do tej pory chyba najlepszy do wygrania byl laptop :)
@ Ktos tam pisal ze byla literowka to pewnie dlatego ze newsa na szybko pisal bo ps3 stygla i bosal musial kolejny 666666 punkt doswiadczenia zdobyc ;] |
Cytuj:
a tak na serio , to brat może sie nieźle w*****ć ;> chyba że mu to lata :evul: ps.. najs najs , nie spodziewalem sie z ps3 ^^ trzeba wyslac pare smsów z komy tatusia =) |
Cytuj:
Heh chyba wyśle 1 SMS "może" wygram :p |
Przebijam Dr.Unknowna - właśnie poszedł czwarty! ; d
|
Cytuj:
To i ja chyba jednego wysle. |
Wow takiej nagrody to bym sie nigdy nie spodziewal! Ciekawi mnie tylko z jaka wersja HDD jest ten Plejaczek?
|
mógł byś obeiżeć fotki Ps3 to byś zauważył że 60 Gb
|
No i prosze panstwa poszedl 13 sms :D, ilosc sms z danego nr powinna byc aktualizowana co 12 h na jakiejs stronie, Ranking SMS.tibia.pl :D
Ejjj a moze to chodzi o PS + 3 gry MS(a nie PS3+MS) ?? Moze kolejna literowka a zdjecia to przez pomylke ... :D ?? Bosal pozostawil za duzo niewiadomych ... jak ja wycofam SMS :D ... nie chce znow PS :D, no chyba ze wersja mini. Dyski wedle mnie przy posiadaniu Kompa w konsolach sa malo wazne ... 20 giga wystarcza na wszystko jak dla mnie w mym XBoxie 360. Mp3 i filmy zapodaje kablem sieciowym prosto z kompa itp itd. A na jakies sciagane gre itp wystarcza wzupelnosci ... trza pamietac ze Sony nie ma ta rozbudowanego onlline jak MS ... |
Cytuj:
No tak :P nie zauwazylem srr |
PS3 ładnie wygląda ale X360 jes szybszy, może jednego SMS wyśle :baby:
|
Żal...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
No, no ładnie :). Szkoda, że nie Wii :P
|
KAC? xD
:D Deni Deni :D
nadal kac po urodzinkach?? :D nom a co do nagrody hum.. wysle kilka eskow moze sie uda sie uda moze ;p a co do PS3 moj koles ma w NFS to sie na serio fajnie gra :D ide poklikac eski ;] xD |
ja wysle ale 1 ;p niech juz biedny drom ma na tego hamburgera.....
|
Jak już wygram, to chętnie odsprzedam po promocyjnej cenie. Wolę Wii.
|
Cytuj:
@SirPawi No Tobie to już na pewno nie dam pograć. |
Zamiast robić jakieś konqrsy SMS moglibyście sprawdzić ten konqrs literacki. ;) A Drom pewnie teraz siedzi na chacie, je hamburgery i się z nas śmieje. :D
Vial |
Jestem w szoku... Kurcze nigdy nic nie wygrałem, ale jak będę miał takie podejście to nigdy nie wygram, zaryzykuje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |