![]() |
Senja
Co znajduje sie na Senji ? czy sa tam jakies potwory? chcialbym sie tam wybrac ale nie wiem czy to bezpieczne:) ?(
|
Na senje da sie rady dostac albo z foldy (10gp) albo od tego samego goscia co przewozi na folde (20gp chyba).
Na powiezchni niema tam nic groznego, ale zdaje sie w podziemiach jest cos silniejszego. |
ale jak wejsc do tych podziemi?
|
Na senji nic niema, mocnego....
Są dam dwa miejsca do zejscia: - jedna mala jaskinia z trolami - drugie miejsce to Senja Castle (zeby tam zejść do podziemii musisz mieć klucz). Tam sa jakies minosy, orki bugi i tego typu gowna :P --------------------------------------------------- Fingerout 49lv master sorc (Danubia) |
są trolle i jakieś tam ghoule itd. itp.
a po co ci to |) |
hehe a wie ktos gdzie kupic ten klucz:P?
|
Klucz
Najlepiej chyba wyciągnąć go z jakiegoś martwego gracza. :p
Ale jeśli Cię tak ciągnie to po prostu rzuć na trade'a ogłoszenie, że kupisz copper key 45 03 (czy jakoś tak 4305) nie pamiętam za dokładnie |
Ale dodajcie że aby tam dojść to trzeba przejsc przez pare fire/gaz/elektro fieldow :/
|
ale te fire fieldy da sie chyba jakos wylaczyc ?(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Idziesz na hama przez fieldy a pozniej exena pox i UH. |
Runy destroy field są już na mlvl 3 wiec możesz się w nie spoko zaopatrzyć kupując od jakiegoś palla/maga/druida :) możesz też kupić se protection amulet za 150gp (widziałem i takie oferty) i przejść na chama potem exana pox :)
|
A wiec na Senji w zamku znajduje sie pare minosow, mino mag i kilka mino na wejsciu, pozniej 2 guardy, a pozniej mozna spotkac mino, mino archery i beholdery i jeszcze 1 mino maga ktory pilnuje klucza do zamku.
Jak tam wejsc? Jedno wejscie jest przez Folde, drugie, jak sie ma klucz przez zamek. Likwiduje sie ktoregos tam :P fielda pod ktorym jest dzwignia, ktora niszczy magic walla broniacego dostep do drzwi, ktore trzeba otworzyc kluczem :) |
Heh to już powoli zaczyna brzmieć jak jakiś quest :P A tak w ogóle też trzeba mieć szczęście w Senja Castle bo zdarza się że siedzi tam np. 20 kolesi 25+ lvl i mówią że to ich.Już kilka razy mi się tak zdarzyło. Nawet kiedyś na Securze spotkałem taką grupkę która chciała sobie przywłaszczyć ten castle więc pobawiłem się z nimi w berka po całym zamku :P
|
lol
ja powiedzialem cos gdzie znajduje sie rzecz do questa {powiedzialem budynek a nie gdzie } i dostalem upomnienie a tu muwia dokladnie jak zniszczyc magic wall itp a niedosatja upomnienia .....przeciez tam ejst quest :/
|
@up
a co, mamy nie mowic jak dojsc do carlin, bo tam tez sa przeciez questy? a poza tym w tym temacie nikt nie wspomnial ze jest tam quest :P, ja pytalem sie tu tylko o expowisko ;) |
Cytuj:
|
jest jeszcze inny sposob na dostanie sie tam.. na moim weselu ktore odbylo sie wlasnie na zamku.. zeszlismy cala banda do piwnicy a tam wszystko pieknie wyczyszczone otworzona sciana i jazda :D wszystko co bylo do zabicia zabite skarby zgarniete i powrot do zabawy :)
dzis jako ze jeden kolega posiadal klucz do zamku postanowilismy zrobic powtorke z rozrywki.. jednak nie tak to sobie wyobrazalam :D zaczelismy od niszczenia pol i myslam ze na tym skonczymy :P zuzylam ok.800 many na glupie destroye kolega mniej bo pal, a dzwigni jak nie bylo tak nie ma nie mowiac o tym ze latal do carlin po blanki :D a ja lowilam dla nas ryby na mane :P szok byl jak zorientowalismy sie ze za 10 min sejw gry O.o :D 8 min przed, destroy "ostatniej szansy" i jest!! wpadamy za sciane do portalu i ZONK nastepne drzwi a klucz nie pasuje ?( popatrzylismy sobie na mino maga i log out :P ale i tak bylo milo bo sobie mlvl podnioslam :P |
Branja... mialas mnie zabrac na "poprawiny" jestes niedobra :P Zapamiętam to soobie zobaczysz ... PS kiedy na pk idziemy ??? . A co do tematu nie wiem czy ktos wspomnial o bh ale tez 1 tam jest, i w miare szybki respown byl jak bylem tam na wspomnianej przez Branje imprezce..tylko ze sie zgubilem :P bo do mino archera sie wrocilem a onoi sobie poszli :/ i nie wiedzialem gdzie isc ...b mino mag na gorze mogl byc a ja po archerze mialem jakies 300 hp .. i 1 uh (tyle mialem odd poczatku :P ) ale naszczescie 25 osobowa grupke latwiej znalezc :P bo sie krecili i zabijali co nizej (mino guardy) a byli przy mino magu :P
|
Zapomnieliście jeszcze że pomiedzy wspomnianym zejściem do Family Frostow a zamkiem biegają zawsze dwa króliki :D:D
|
A teraz - jak się tam (zamek) dostać z Foldy? Wiem że trzeba kilofem gdieś kopać, ale na tym się kończy :P może ktoś powie? może jakaś mapka? i czy trzeba schodzić tam gdzie FE?
|
@Owoc
Nie potrzeba kilofa, wystarczy destroy field i łopata. Jeśli chodzi o to gdzie jest zejście to za drzwiami z tabliczką "security zone" czy jakoś podobnie. Edit: zejście jest powyżej poziomu z fe. @Raynold Cytuj:
|
O boże a ja tam byłem sam na 15 pozimie i było pusto miałem droge przez fildy i dzwi były otwarte weszłem do teleporta a tam mino mag mnie z explozi ja szybko spowrotem do teleporta i znalazłem sie na szczycie zamku :P
|
Klucz mozna zlesc (cut)
------ Edit by Gremlin Upomnienie za quest spoiling. Quest spoling lol ! Nie zeby wczesniej napsiali jak zlikwidowac magic wale .. |
Cytuj:
|
Knight
Czyli Knight może przejść przez magick wall tylko jeśli ktoś otworzy ją za niego?
|
widzialem fotki z senja field :D :] na pewnej stroce musi byc tam fajnie :P :]
|
hehe :P
jak dla mnie niewarto tracic czasu na senje jush lepiej isc na dwarfy :P
|
Aby tam dojsc musicie isc albo przez folde z keyem 4503 albo przez zamek na senji 4502 a jak przez folde wezcie ze soba kilof :D
|
Archeolog TROL!!!!!!!!!!
|
opowieści "odswiezyc jak najstarszy temat" ciag dalszy :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |