![]() |
Co lepsze?
Cześć
Co lepsze avenger czy magic sword? |
SOV ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Oczywiście że Magic Sword :) (Sword Of Valor) :) Ja wole mieć sova i np. mms mając łącznie 48 atk i 72 defa (35def sova i 37 def mms'a)
Niż Avanger mając łącznie 50 atk i 38 defa, tarczy nie założę bo jest 2 ręczny... Ale z drógiej strony avangera mozna sprzedać za 1kk = 100cc = 1 milion gp więc jeśli ktoś nie bije ze swordów to będzie miał niezły zarobek :) znacie juz moje zdanie :D |
Cytuj:
Ja wolę mieć ave z 38 def niż mmsa z 37 ;P |
Cytuj:
|
Od kiedy cena przedmiotu przekłada sie nad jego skutecznośc?SoV lepszy.
|
zagłosowałem na SoV'a bo lepszy (tzn tak mi sie zdaje):P
|
Ja zagłosowałem na Avenger ponieważ według teorii Eternala jest to najlepsza broń względem ataku jak i obrony. A teoria Eternala to prawda.
|
Cytuj:
Ciagle z tym sa spory i beda dopoki CipSoft nie opisze dokladnie @top: Z wlasnego doswiadczenia wiem ze ave lepszy -.^ (jednak trzeba zauwazyc, ze nie do wszystkiego :P) |
@up ma racje.
|
Avenger...
|
avenger, def sie nie sumunuje i te 3 attk wiecej
Moje wymarzone eq :D Demon Helmet Aol Sov, MPA, MMS Ring of the sky , Golden Legs, Avenger Boh bym se w nim latal na dragi :D |
Cytuj:
|
LoL
Jasne że Avenger. I ciekawe po co taka róznica cen między tymi broniami.
|
Avenger - Mozna go zdobyc juz na 80lvl z questu. Jest dosc tani porownujac
go do ceny SoVa. Ponadto 50atk. i 38def. SoV - Zdobywamy go po Anni (100lvl, ale malo kto na tym lvl go przechodzi) Kupimy go za 1,3kk~, posiada 48atk. i 35def. Teraz troche o "teori" defa. Wiec Avenger ma 38 defa na Full Atk/Def, czy tez bal~. Z tego co slyszalem to def. 2-giej broni działa nastepujaco: -full atk. nie dodaje nic defa; -balan~ dodaje 1/4~ defa; -full def. daje nam 1/2 defa; -sama bron (SoV) ma 35 defa. |
Cytuj:
|
wolałbym sov+mms'a dlaczego bo do mms'a idzie jeszcze skill shielda
|
Ja nie wiem.... bo już nic nie rozumiem sov bo jedno ręczny a czy 2 questy potrzebują pacc razczej tak więc niech ktos mi teraz powie ile może kosztować taki avenger i taki Sov
ok? |
A właśnie czemu nie mozna zdobyć magic longsword i warwold sword bo musi skądś sie wziąść albo chociarz gdzieś zobaczyć.....X( X( X(
Oto jest błąd musi być chociarz z questu!X( X( X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
StoneCutterAxe
|
@ Kajulec
NieNaTemat @ Temat Avenger :d |
@up
Ja jednak myślę, że lepiej wyjdziesz z Ave~ niż SCA+MMS, chociaż pewny na 100% nie jestem (wnioski te wyciągam z własnego doświadczenia a nie z teorii Eternala). @topic Wybrałem Avengera z powodów wymienionych wyżej. |
wiadomo ze kazdy kina ma skila broni lepszego do tarczy wiec nie dosc ze avenger am lepszy def od mms to jeszce iekszy skil masz w obronie od broni wiec masz podwojna korzysc
|
Cytuj:
|
X( X( :o X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Nie smiej sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bana mu! Bana mu!
|
Cytuj:
ale skoro ban pewny to podam caly spojlering mamy zdechlego szczóra i idziemy do Sama w thais mowimy siema elo <imie> mam szczura! napewno, nie zjadles go? nie, nie zjadlem go co chcesz, rubish czy bron? bron sfort, aks czy óbóh sfort katana, rabier czy warlord warlord napewno? tak napewno? tak napewno? tak napewno? tak ok @down ave lepszy xD |
@UP: offtop....
@topic : avenger, zreszta sam zobacz z czego bedziesz mial mniejsze straty itp. |
topic. ave chociażby z wyglądu
offtop. ordrix nie rób z siebie idioty , bo nie musisz . Posty się edytuje jak chce się coś dodać |
Magic sword zdecydowanie
|
Sov lepszy, bo moze ma jeden mniej ataku ale za to jednoręczny
|
Avanger
Oczywiście że Avanger :
1. Mniej waży niż SoV i MMS razem, zgodnie z nową teorią liczy się tylko większa ilość defa. 2. Większe obrażenia 3. tańszy??? |
Cytuj:
@OnTopiC Ja wole Sov + Mms.. Chociaż z teorii lepszy Ave, to jednak wole jednoręczne + tarcze.. |
Wg. mnie Avanger...
|
Po pierwsze źle postawione pytanie w nazwie tematu... Powinno być Avenger czy SoV? A nie "co lepsze" bo nikt nie wie o co chodzi i musi kliknac w link żeby sie dowiedzieć, a tu taka porażka... Osobiście uważam, że lepszy SOV.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |