![]() |
Wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny.
Wojna dawno się skończyła, więc nie ma co się rozpisywać w starym temacie. Macie nowy temat, i nowe pole do popisu ;p
|
Ale żeś się rozpisał. Chociaż dobrze że już wojny nie ma. Jest spokój na jakiś czas.
|
Dostałem dzisiaj 5 z gery ! MASTA matura moja ahah lol !
|
No to gratuluje Banitq. :) co slychac u ciebie ? ;>
P.S Dalader: Apr 18 2007, 20:31:42 CEST Killed at Level 84 by Ecrusher |
Cytuj:
|
To byl miss dead xD
Bo ecrusher se hity testowal i niechcacy przedobrzyl xD oddal mu loota. Btw. Tak slyszalem od jego kolegi wiec nie mowie ze to 100% sure ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tosiq no i po co klamiesz ze char byl selniety? jesli leciales po mnie z 2 typkami od ciebie z rl ? ;o Rosorem i Therrionem ? ;> Watpie zeby to byl new owner .. Nie badz smieszny. Aha i new Rosor ma jeszcze 3 tygodnie na oddanie itemkow old rosorowi pamietaj slonce =*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"dziewuszki" hhahehe =P xD |
ventar to sprostoj moja wypowiedz bo dokladnie nie wiem a widze ze to temat ktory wielu interesuje :D to mozesz powiedziec o co dokladne chodzilo :D :evul:
|
Cytuj:
|
Azura.. są chętni na nieograniczoną niemal ilośc bp uhów za 3k sztuka? :)
|
Tosik kup jeszcze z 5 charow - bo wlasnego jak widze przez 2 lata zrobic nie umiesz :O:O
ale swoja droga jak czytam tibia.com i widze posty yavimavy ktory sie rozpisuje co dof robi/ w co gra/ czego nie robi i dlaczego to tak sie usmiac z tego idzie ze naprawde az chetnie sprawdzam co yav pisze. "znawca" azura bez draza to juz nie ta sama azura |
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed^^.. |
Tegax nie jest moim charem, ja tylko na nim gram
no fakt - zamiast zrobic 1 chara swojego na tak "h***" serwie lepiej wydac kase i kupic 5 charow - vivat logika dupowlazy? hmm a to ciekawe - niby kogo masz na mysli? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
obrotne suczki sa wiedza komu dac zeby grac |
:)
mmm Emilq tak weszłam na chwilke bo Julita mówiła ze jest coś ciekawego, no więc po pierwsze: Czekam na ten wpierdol na rl ;) Bo wiesz taka szkoda Ci się stała że musisz mnie chyba zabić:P Po drugie Julita czeka na wybite okna w domu bo jakoś nie mogła sie doczekać:) A po trzecie Ty wiesz za co to zrobiłyśmy i nie musisz sie tak wyżalać na forum. Bo prawda jest taka że nigdy żadnym charem nie wbiłeś 40 :) To ja wole wbijać rok 50 lev i mieć frajde że zrobiłam coś sama, a nie jak Ty kupować postacie, tracić siano i nie mieć żadnej satysfakcji.. no może z wyjątkiem pozytywa na allegro :) Takie jest moje zdanie
A maturzystom życze zdanej matury :D:D Jasmin~ |
Cytuj:
Prawie jak giełda co nie?B) 8o 8o 8o @Emil Co się z Tobą człowieu stało? Piszesz takie smuty że aż żal dupe ściska.Czekałam wtedy na te okna, ale coś widze się nie doczekałam ;( ;( ;( :baby: @Jasmin co się tak moich okien uczepiłaś? Ty go podpuszczasz żeby je wybił! 8o :D |
Tej no na tym forum jest banda dzieci! " wybije ci okno na rl bo mi nie dalas 10gp ;/ " " masz wpier***l na rl bo mi guardy wybijasz..." lol zenada jakich malo to nawet yavimava tak nie narzeka jak wy :/
|
[quote=Kitiara;1383665]Prawie jak giełda co nie?B) 8o 8o 8o
HMM Tylko tutaj czyms innym obracaja mm:) |
@Tegax
Ona mi lizały a nie ja im :) I nie chodzi mi o tibie :P @Gruba aka Jasmin Po 1. Pamiętam jak się chwaliłaś kto twoim charem nie stał na hydrach Po 2. Ja gadałem o oknach ? Sama Julita mi to wkleiła :SS Po 3. Wczoraj byłem na Boninie grać w piłkę, ale tam jak zwykle cisza, a Norbert czekał aż znowu ktoś wpadnie :) Po 4. Mi starcza żeby sobie kupić firmowe ciuchy, buty, papierosy, picie, jedzenie a jak zostanie to sobie chara kupuję, problem ? PS. Dalader poszedł na allegro :) Pozdro dla kupca który jest noobem !!! |
Nowy temat , nowe klotnie :D
|
[quote=Gammbler;1384084]
Cytuj:
Btw. Jak Ci tam Dj'ka idzie?8o ;) Ostatnim razem,czyli dość dawno coś wspominałeś ze się zaczołeś w to zabawiać. |
Chyba jak na wieży +volume- przykręca ;)
:evul: |
Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.
a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala |
Cytuj:
|
@Jasmin-To ja wole wbijać rok 50 lev i mieć frajde że zrobiłam coś sama, a nie jak Ty kupować postacie, tracić siano i nie mieć żadnej satysfakcji.. no może z wyjątkiem pozytywa na allegro :)
Ps.No Grubasq ja to mialbym jeszcze jakąś satysfakcje z 50 jakbym ją wbił za swój cash,a nie żerował non-stop na Sirmaćku wydajac 100k na 1lvl up^^ btw. Sir~ mam jeszcze rozmowy na gg jak to Jas~ mi sie chwalila ze zajebala Ci z Kiti z domq k-seta i boh,pozniej jakies explo i cieszyly sie z tego jaki Ty to naiwny jestes-.-...Dziewczyny wiedza komu i jak dupe lizać.. |
Cytuj:
zawsze sie zaliles ze w cafe do kana bylo "panie zordanie" a do ciebie "ty, cors" zdecyduj sie wkoncu :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TOsiq porazka do mnie tez miales wleciec na piatkowo kiedys jak czekalem w domu to niby mowiles ze byles .. ;o a jakos nikogo nie spotkalem na dole w klatce -.-
P.s COrs ja moge do ciebie mowic jak chcesz ;] |
Tosik. z iloma ty osobami sie umawiales to ja komentowal nie bede....
raz tegax , potem ktos tam znowu , teraz corsik ehhh ehhh ;] |
Cytuj:
kullka "Ps.No Grubasq ja to mialbym jeszcze jakąś satysfakcje z 50 jakbym ją wbił za swój cash,a nie żerował non-stop na Sirmaćku wydajac 100k na 1lvl up^^" anorektyk sie odezwal:P |
OMG co to za temat wogole... boz... zamknijcie to bo az zal sciska jak cie czyta te wypociny gowniarzy ... ;p
Pozdro old Tegaxizinho ;))) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |