![]() |
Porsche Panamera NOWOŚĆ
Pierwsze oficjalne zdjecia nowego modelu Porsche co onim sadzicie?
http://www.autofilmy.info/nowo-ci-sa...html?Itemid=37 |
Wolę rower.
|
lada chwila będzie z niego minivan... ja tam i tak będę do ostatniej kropli krwi bronił Mustanga i Camaro ;]
|
Te nowe auta to do dupy są ; (
Jak będe taaaaki duży jak Korektor, to sobie kupie malucha. |
Kaszan ;s
Starsze modele Porsche były dużo lepsze. Cytuj:
|
Omg...
Czyżby Porsche zamierza zrobić hatchbacka takiego jak Subaru? Ta "dupa" mi się nie podoba. |
e lipne troche ;/;/
|
"Nie!" dla takich modelów.
|
Nie podoba mi się jego "tyłek", reszta może być.
|
Tyłek mógłby być, ale nie w tym samochodzie. Nie udało się, nie pasuje do reszty auta. Zresztą porsche zaczyna coraz bardziej odbiegać od tradycji. Najpierw jakiś terenowy shit a teraz to.
|
No a ja będę inny, bo mi się osobiście podoba.
|
Wszyscy krytykują , a tak naprawdę każdy z Was (ja też ;p) chciałby taki mieć.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widać teraz jest zapotrzebowanie na takie auta. Wstrętne burżuje, żerujące na naszych bytach chcą mieć auto przestronne, ale jednocześnie chcą kłuć w oczy "sportowym" autem. Aston Martin też wprowadza podobny model, a Mercedes ma taki w postaci modelu CLS.
@OnlyShadow: Cayman jest napewno lepszy od BMW X3, X5. :P Zgadzam się z Wieszokiem, że Mustangi rlz! Corvetty też. ;) |
Cytuj:
all american muscle >> all. |
Mi się nie podoba... nie ma to jak Corvette C4 B)
|
Nowe auta coraz bardziej mi się nie podobają, widać to po nowym Subaru i tym o to Porsche. Stoję za tobą Vil ;).
|
Eeeeee lipne to jakieś... :S Co nowsze auto to brzydsze...
|
Prawdopodoba dyskusja panów z Porshe.
-no to robimy nowy model, -spoko, przód standardowo, -no, a tył to jakoś sam się zrobi, -podwozie kupmy z Daewoo, -wnętrza nie potrzeba; będą lepsze osiągi, -tylko do kogo będzie skierowany ten model? -do wszystkich panowie, uniwersum maxum, -niech będzie sportowy, rodzinny, dla mam i na zakupy, Jak coś jest do wszystkiego to jest do "Gonzaleza Blanco". (znaczy, że super ;p) |
Jakbym miał sie zachwycać każdym nowym modelem dupiatego samochodu to bym kurde mol miał wiecej lat niż włosów na nosie.
|
Cytuj:
auto daje pupy ale nie pogardziłbym nim na samochodach się nie znam ale Cayman, i niektore modele z nfs porsche rox 4ever Korektor:no to kamień z serca |
@up,
Raczej do jednego z jego fanów w postaci niebieskonickowego. Uważam, że Posrche idzie na łatwiznę. Stracili już "to coś". |
taki tam samochodzik.
|
Brum, brum. ^^
Kiedyś byłem fanem Porsche, ale jakoś mi przeszło. Teraz marzę o Fordzie Mustangu, który jest w zasięgu moich możliwości, oczywiście w przyszłości, po wielu latach żmudnej edukacji i pracy. ;) Dla ciekawych, koszt sprowadzenia Mustanga drogą wodną do Polski razem z ubezpieczeniem nie powinien przekroczyć 200 tys. zł. W USA samochód ten kosztuje w wersji GT jakieś $28 tys., to jest jakieś 80 tys. zł (sic!) + ubezpieczenie, ale o tym możecie poczytać na stronach firm, zajmujących się importem takich aut. Btw. przypomniał mi się epizodzik z mojego życia, jak to niedawno widziałem w Krakowie najprawdziwszego Astona Martina DB9 i szlag mnie trafia, kiedy się zastanawiam skąd chłop wziął na niego pieniądze (108 tys. funtów = ok. 700 tys. zł). |
Ciekawe która marka jako następna zrobi z fajnego autka jakieś okropieństwo?
|
Omg
Dla mnie najlepszym jest: http://www.autogaleria.mojeauto.pl/z...rd_focus_d.jpg Ulubiony modelek. ;> (ford focus I dla mniej kapujacych) Trzeba sie przystosowywac do nowych aerodynamicznych ksztaltow samochodow. |
Cytuj:
|
Mustang Fastback rocznik 1967 jest najlepszy. Chciałbym kiedyś takiego mieć :P
Albo Plymouth Barracuda... Potworne koszty ;s |
Feeee 8o
A co do tego co mi się podoba, i nawet jest realne to honda crx-8k (będzie moja już za około rok) ,honda civic-8k,opel calibra-10k,mitsubishi eclipse-15k czy honda integra (mniej realna - 25k), (jak nie będe miał dzieci [wtedy golf 4 lub focus] a zajdzie potrzeba zmiany samochodu to na 99% będzie któryś z nich). Mustang też zawsze mi się podobał ale jest raczej nie realny, tak jak z resztą samo utrzymanie tego 4 litrowego potwora. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |