![]() |
wasze ulubione expowisko?
gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
:berserk: |
Hmmm... Ja srednio lubie exp na rooku , ale jak juz to ze spearmi na minosach z trapem, a probowalem na skielach ale exp szajsowaty i strraaaaasznie dlugi resp.(ok 1 min - 1). A tak to polecam miski w jaskni na poludniu od wyjscia z bramki levlowej(w lewo i dol :P).
Pozdro all. |
Moim zdaniem najlepiej expi się w jaskini niedżwiedzi ale lubie też chodzić na trolle i osy :) .
|
jezeli sie chce opuscic szybko rooka to sie nie oplaca lac minoskow i rotow... za malo expa a za duzo hp wpieprzaja... imo zabicie 2 trolli jest sporo prostrze niz zabicie rota... a tak btw... w mino hell przydal by sie gfb...
|
ciezko mowic o expowisku dla na rooku.. chyba bagna na zachodzi - tam sie zawsze kręcą orki i spirmany. Czasem waspy, snaki i wilki.
|
Exp na rooku buhahaha
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy X( grajac prawie nontoper tyle ludu biega i jeden drugiemu krqadnie expa ze wam sie podoba exp na rooku to az mnie dziwi
X( nara i pozdro Aureliunkunfun Thais Aurea !!! |
i jeszcze cos ....
a właśnie jakbym mogl wrocic na rooka to bym go wyczyszcil se troche B) Chetnie bym sie teleportnol na 1 h do rooka ale to jest niemozliwe :(
NaRa i PoZdRo Aureliunkunfun Thais Aurea !!! |
ja buszyje w podziemiach
|
ja robię rundkę wokoło roka ide 2 snake, dalej bugi, posion spider, spider, wolf
3 dni i mam 9 lvl :P i zero dedów na liczniku |
rook
ja robie rook w 3-4 godzin
i nie powiem gdzie (jestem bez pacc) |
Heheheh kto by wam powiedzial gdzie Expic ??? Zeby tyle ludu sie tam zebralo? zeby expowisko bylo zajete przez idacych za wami BR? br? br?
|
expowisko
ja osobiscie lubie expic :
- Na szkieletach ( sporo exp i Gp rowniez mozna znaleśc w nim "Mace" Ktora mozna sprzedac na Rooku za nawet 50 GP ! ) - W jaskini wilkow ( Sporo Exp. i jedzenie ktore jak kazdy wie na rooku sie przydaje ) - Na Orc. spermanach ( Duzo Exp. i wypadaja z nich najlepsze spodnie na rooku ktore tez mozna sprzedac za dosc spora sumke ) |
Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Najlepsze miejsce do zdobywania doświadczenia jest trójkącie - bagna z wężami - wieża orków - jaskinia z pojedyńczym respawnem rotworma + dla silniejszych postaci wieża waspów:
Po przejściu wszystkich poziomów w wieży orków i w jaskini z rotwormem oraz bagien z wężami zarabiamy powyżej 1k exp-a. Większość high-leveli tam expuje więc się niedziwić jak zostają resztki :p. |
Pod sklepem Al Dee koniecznie z lina a wiec tak poczatek raty a pozniej (dlatego potrzebna lina) cudne bugi jak ja je lubie. :D
Ale tez pokoik treningowy. ;) I oczywiscie jaskinia wilkow. :) |
A więc ...
Schodze do jaskini koło wieży orków na najniszy poziom i tam expie na poison spiderach tak awansowałem z 8 na 9 lvl i z 9 na 10 lvl ogólnie jest tam koło 15 poison spiderów a jeden poison spider daje 21 exp więc łatwo policzyć
|
nie ma najlepszego miejsca do expowania na rooku...
każdy resp jest uzależniony od ilości graczy na danym servie, od szczęścia a także umiejętności danego gracza :P to tyle co chciałem rzec :) |
moim ulubionym expowiskiem jest dołek z poisonami ;) ( tam gdzie jest jeden rotworm) a drugim koło minohell, znajduje tam trole poisony skielety :) orci itd.
jak nie ma ludu to spory exp |
ja rooka robie 2-3 h ciagle expiac na wszystkim co spotkam mam obrana swoja droge a glownie to psy
|
Cytuj:
@topic Najlepsze sa wolfy dla pacc, ewentualnie trolle bo duzo ich jest, dla lowlvla dobre snejki :p Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
-cap -mana -hp -mlvl -spelle -eq Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
;o
Aureliunkunfun > w 3 miechy nontop grania? No stary GZ. Pobiłeś jakiś rekord :faceoff:
Kocahny Modku: w poison cave nabijesz 20k. Nie wierzysz? Zapraszam na www.rookstat.com . Jak wbijesz 20k będziesz na 33~ miejscu. Rekord to 45k w jeden dzień (gostek na facc pojechał). No i się zgadzam z gostkiem co pisał wyżej. No i p cave jest THE BEST. Skoro Sunrise tam expi i "wygania" innych, to na serio musi tam być fajny exp. EDIT: Aureliunkunfun jest funkcja EDIT. Edit2: Eh... no niestety. Nie zawsze ktoś, kto powinien być uprzejmy jest taki. Ale trzeba przyznać, że Sunrise się zmienił ;o. Już nie gra w dzień tylko popyla o 3 ~5 rano. Instynkt: wziąłem pod uwage dane z Rookstata :D Ale fajnie wiedzieć, że 111k~da się wyciągnąć. |
Expowisko
[quote=kiciek]gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
:berserk:[/QUOTE Poradze wam jak najszybciej wyjść z rookgard. Wbijcie 2lvl i idzcie zabijac potworki aby dobic 3lvl na 3lvlu idzcie na wilki na 4lvlu mozecie udac sie na szkielety i wziasc z nich loota aby miec dobre eq na 5lvlu idzcie na trole na 6lvlu szukajcie polakow i idzcie na questa z carlin swordem i bear room na 7lvlu atakujcie z ludzmi minotaury i orki. Ja tak zawsze robie i z rookgarda wychodze w maks 3 dni. |
haha
Cytuj:
|
Ja najbardziel lubie expic na trollach na terenia dla Pacc, ale skoro tyle osob mowi że się tak dobrze expi na psach to będzie trzeba się tam przejść i osobiście to sprawdzić :p .
|
Ja lubie expic na:
1)orc room (czy jakos tak) jest tam okolo 4-5 orkow,lezy czesto studded set i mozna zdobyc small axe;) 2)na okolo 6lvl czesto ide rozwalic orka spirmenajak jak mam juz c shielda c arma i mace lub c sword 3)dziura z spiderami ps i rotem na koncu |
Cytuj:
na 6 lvlu masz crown shield crown armor i carlin sword :o :o wow nawet an roku :faceoff: a co do rotwormow to sa spoko :cup: |
;o
KUJAM.... c nie znaczy tu crown... Tylko: copper shield, chain armor, carlin sword (to o dziwo rozszyfrowałeś, ale dlaczego się dziwisz, że na 6lvl już ma. Jak trafił na uprzejmego Rookstayera no to loozik.)... a ten rot to (według mnie) określenie dokładnie jaskini. Są 2 z ps'ami.
PS. Myślenie nie boli edit: dopiero zauważyłem. Roolq (chyba tak) Twój avatar jest "bardzo" rasistowski. Osobiście potępiam i apeluję abyś zmienił. |
Trening
Ja to zrobiłem w nastepujacy sposob stworzylem sobie postac (piekna knightyni)zrobilem nia wszystkie qesty na roocku i zabralem itemki i wrzucilem je do postaci na 1 levelu.Poszedłem na szczury tam pod sklepem Al'Dee i nabilem 2 level.Oczywiscie nie straciłem ani 1 hp no bo jak katana cooper shield legion helmet chain armor studed legs.Na 2 levelu mialem skile 11 na 11.Wiec pomyslalem sobie tak własnie hmmmm.I wymyslilem poszedłem na orcki tam tracilem troche hp ale na 3 levelu mialem skile 13 na 13.Zaniechalem orckow w orck hel i poszedłem na trolki tam sie dobrze treniło wyszedłem z nich ze skilami 15 na 15 i 5 levelem.Nastepnie szukalem przygód na minohel tam skonczylem gre na 6 levelu ze skilami 16 na 16 i poszedłem na bery sobie no i tam nabiłem 7 level i skile 16 na 17.Oczywiscie niezaniechalem pojsc na spider hel i potrenic ale wolnio skile leca ale za to szybko expo.Rockstey na zawsze (heir of evil)
|
Eh =) Moje ulubione miejsca...Duzo ich =)
m.in. te: Bug Hell pod Al'Dee Ruiny z Trollami Bear Cave I LvL Dobijam najczesciej z 4 antidote w bp i lece przez tunel wyjscia na 1 lvlu =) w jedną strone wyjde,polowie ryby i wracam =P a dla PACC...eh tera juz nie mam =) ale jak mialem siedzialem tylko na goblinach =) to byly czasy =) tera to najbardziej lubie raty pod Al'Dee i Bug Hell =) a jak jest moj kumpel to idziemy na roty (38 lvl Rookstayer =P(on)) Enjoy! |
Ja bardzo lubię trolle na pacc area, zero personów i można spokojnie sobie wyciągać nawet 5k/h w godzinach wieczornych przy szybkim respie.
|
Cytuj:
|
ja tam chodze tez na szkielety;) na roty nie chodze bo za silne a szkielety to sa najlpesze bo:
1. daja niezly loot ktory mozna sprzedac(z 4 hatchety za 100gp) 2. daja srednio exp 3. mozna na nie chodzic nawet z 5 lvl(!) |
Poison cave(tu expie na ogół),Mino hell i rot hell(for fun:D)
|
rot hell i katana room :]:cup:
|
@up
archeolog idz na inne forum |
mi się nudzi expienie w jednym miejscu wiec najcześciej robie sobie trasy po całej mapie :)
|
Hail Archeologom!!!
Niech żyją archeolodzy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |