![]() |
Imargam (203EK) na glebie by FIRE ELEMENTAL of...
Hmm, żadko tu zaglądam i nie wiem czy było, ale jak było to usuńcie (albo zareportujcie;p), pomyślałem, że warto podyskutować tu na temat tej fotki ;P, albowiem to chyba największy lvl w Tibii, ktory padł od summona naba.
http://img409.imageshack.us/my.php?i...dui0lk0gy4.jpg |
rotfl! afker czy jak?
|
ze padl to 90% biedy ale zeby sie nie wrocil zeby sie zemscic? mogl chociaz kolegow wyslac
|
Pytanie brzmi:
-Czy mial red skulla ? -Czy widzieliscie community tego sorca ;D "Imargam 0 : 1 Kriss Sorcerer" Pure owned ! |
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of [CHAR]Kriss Sorcerer[/CHAR] Pewnie jakas wojna znowu tam ? Albo to za Taifuna jeszcze sie na nim mszcza :>
|
hahah padla lajza :D
|
Koles co go ubil pewnie miał fajna radoche:P
Kto by sie nie cieszył z zabicia 200+ eq :confused: Gratulacje dla Tego Pana~ |
ale to się w głowie nie mieście jak Imargam nieraz uciekał przed gildią dusków i to bez problemu, a tu pada od takiego sorca -.-
|
na 90% to kicka miał bo co to taki sorc dla takiego ek ..
Hail Vision! |
pewnie widzial co sie dzeje ale nie mogl przerwac masturbacji
|
@UP
A może jest w tym sens :D @Topic Pewnie padł mu komp i co miał zrobic :| jak 2 fe lekja nawet 200 ek+ to te 3 min. włączenie/wyłączenie lub bicie matki krzesłem zajmie troche czasu ;o |
Taa, napewno padl mu komp w takim momencie. Albo nie, padla cala siec energetyczna w jego kamienicy ^^.
Dla mnie to ping jak huj, na ss widac jeszcze jednego kolesia, a na default jeszcze jakiegos kolesia co walil z "exori vis". 3 osoby chyba starcza do zpingowania, nieprawdaz ? |
@3up ^^
@Temat:pewnie jakis new ovvner i dopiero sie uczy pvp ;) |
Widzicie, że padł przy wejściu, więc może miał mało hp i lagi, wyszedł na górę się uhnąć a tu go odrazu FE bije... A przez laga sie nie uhnął... Ja tak myśle :] A te exori vis to zapewne do zabicia FE, bo są tylko 2 visy.
|
lol..ale się ośmieszył,takto jest jak się męczy "pistolet" z włączonym charem
|
Cytuj:
|
Spingowany ;*
|
zpingowali go i juz
|
niechby nie rozdawal gg to by nie znali adresu ip :)
|
U mnie nie widać ssa.
Ale mogło go bić nawet 10 osób a na tibia.com moga sie wpisać tylko dwaj autorzy deda. W tym wypadku Kriss~ i Fe. Albo nie uzywa hotkeyów (jak ja) i mu mycha bezprzewodowa padla (jak mi :D)/ A z reszta poproscie go sam wyjasnie przecierz jest forumowiczem. Albo poczytajta tOnly Furora. Mnie to juz nie interesuje :P Pozdrawiam, B waleczny |
Jak On nie ma rsa = ma aol jakie eq lol ^^
|
...
Cytuj:
Zdjecia juz nie widac? |
Cytuj:
|
laga raczej nie miał bo zabijanie 203ek nie trwa 2 sec
|
cos ta fotka nie dziala.. prosze o nowy link do fotki bo chetnie bym zobaczyl ją ;)
|
Imargam 'pr0 evul mastah' na glebie ;D Ahh piękny widok ^^
|
hahaha śmieszne sa niektore wypowiedzi... ta jest dobra "Widzicie, że padł przy wejściu, więc może miał mało hp i lagi, wyszedł na górę się uhnąć a tu go odrazu FE bije..." Myślisz ze taki 200 ek leczy sie mając 500hp?
A co do tematu... Spingowali go i już |
Cytuj:
Żaden kick ani nic z tych rzeczy... Zwyczajny bot user:baby: |
Proszę o 'rehost' zdjęcia.
|
Gdzie jest to zdjęcie ? :D
|
Kriss Sorcerer 1:0 Imargam /\[b]He RoX!/B] Może bot się zaciął?:D I dobrze tak suce. Hail Duskiness! |
Użytkowników czytających ten temat: 14 (zarejestrowanych: 8, gości: 6)
Widac, że Imargam pokonuje Taifuna nawet bedąc ofiarą śmierci przez nooba. Huuumm nie wiem co już o tym myśleć. |
tez bym sie nie obrazil gdybym zobaczyl to foto, bo filmik tez oczywiscie byl zdupcony to nie widzialem...
|
Moglibyście te zdjęcie zapodać?
|
|
na 100% afk albo pc error ;p
P.S: do tych co zaraz tu spamna ze boty....wam sie kompy/net itp itd to nigdy nie wylaczaja? |
Skonczie glupie teorie... Przeciez podczas wojen bylo widac ze jak sie uhal to mial z 400+/- uhow tak wiec normalna walka odpada... Chyba nie myslicie ze to 5 osob ktore ostatnio padlo z Vision to padlo w uczciwej walce... Ta walka od poczatku az do konca bedzie nie uczciwa od pingowania, zabijania do hackow dochodzac...
|
ludzie oni go spingowali, tak samo jak kerrina (czy jak mu tam)
|
omg co sie na tej furorze dzieje
Duss~~ nie moze dac rady to noobki ich wyreczaja:] Qel Apr 10 2007, 23:00:04 CEST Killed at Level 106 by Jina Kamiza Apr 10 2007, 23:00:04 CEST Killed at Level 106 by Jina Kamiza od 18 sorca Yiubh Do'Urden Apr 24 2007, 18:30:07 CEST Killed at Level 111 by Kris Mystic od 45 ed (ten to raczej jzu nie noob) no i Imargam Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer 51 sorc bot nie zadzialal? a moze to noobki spod dp chca czyms zaistniec? Vision strzeszcie sie :D |
omg,widac ze to jakis lowca afkerow z vision,zobaczcie na jego vip list :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |