![]() |
Wojna
Tutaj proponuję dalej pisać odnośnie wojny (mimo, że się skończyło to jest jeszcze o czym gadać.
@Cromak - podejrzewam, że trafiłeś w sedno z tą maturą. Sam to teraz przeżywam więc rozumiem innych :) |
Cytuj:
|
Po co zrobiliscie ten temat jak jest tamten?
Ashlon : bo tamten zostal zamkniety przez Hege |
Właśnie bardzo dobrze bo przez dzielenie tematów łatwiej będzie znaleźć informacje
|
Nie będzie łatwiej znaleźć żadnych informacji, jeśli ludzie znowu zaczną sie kłócić na kilkanaście stron...
@Co do matury... Ja mam za rok, ale już się boje ;] |
Ja pisze mature w tym roku uU
|
Cytuj:
|
Szkoda ze zamkneli nam tamten temat. :(
Teraz w dziale wojna tyle sie bedzie dzialo ze niech mnie c**j. Alianci plz war ;p Ashlon twoje wypowiedzi naprawde sa inteligentne n/c |
Cytuj:
A nie temat "Wojna" :s |
Cytuj:
Jeszcze nie zrozumiales, ze te dwa slowa sa synonimami? ( : |
Haha zdalem i sie najebalem zyczcie mi powodzenia na m atuze ;d
|
Cytuj:
|
Nie gram na Aurea, ale znam sytuację. Mam nadzieje, że Polacy jeszcze zdołają się podnieść i wygrać wojne.
|
Cytuj:
Polacy juz wygrali wojne. |
Za co tak "lubimy" Elom Tike:
21:28 Horomel Dextro [41]: skills? 21:29 Elom Tika [92]: my? 21:29 Elom Tika [92]: i have only 21:29 Elom Tika [92]: medusa shoel;d 21:29 Elom Tika [92]: + p set |
Cytuj:
Cytuj:
Nicki sie odmieniaja Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratuluje pomyslunku ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
No i któz to zawitał na allegro
http://allegro.pl/item190107857_tibi..._sorcerer.html Zevs zawitał bodajże na 143 lvlu B) |
akurat bo ktos go kupi.... B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
btw umie ktoś udowodnić twierdzenie fermata ? :P albo twierdzenie o wartości średniej całki oznaczonej ? ^^ suka żąda ode mnie takiej wiedzy na dopytke do exama ;/
|
Cytuj:
BTW. Tak dla maturzystów dla sprawdzenia przed maturką, takie małe równianko na rozruszanie. http://images21.fotosik.pl/220/03f59f6032a920de.gif |
http://hunted.pl/2007/04/26/polacy-c...wiec-walczcie/
Następny ... ale ten nie najgorszy xD Vesz unbaned? |
@up
No artykul fajny ;D Pewnie jego dziadek walczyl w jakims powstaniu i zgapil od niego te slowa:) :flaga_pl: POLSKA :flaga_pl: B) |
ojojoj rękawiczka
|
Cytuj:
Patyczki Plomyczki Patyczki Plomyczki hmm hmm hmm Patyczki Plomyczki Patyczki Plomyczk hmm hmm hmm Bedzie ognicho @Hunted.pl Ciekawe jak Taifun "sie zaangazowal" w to -,- |
14:19 Elom Tika [92]: gz
14:19 Elom Tika [92]: gdzie sie bija? 14:20 Endrox [116]: nigdzie 14:20 Elom Tika [92]: Co , oni robia poi? 14:20 Endrox [116]: ta 14:20 Elom Tika [92]: lol1 n/c :D |
Idziemy, idziemy:<
|
Cytuj:
|
Zevs padl.
Brak utamy daje sie we znaki.Ciekawe czy bez niego wykonacie POI Rikser padl.Chlopaki powoli sie wykruszaja. Aha jak byscie nie wiedzieli elom juz solowal >>>POI<<< na furora;150 ek podobno nie daje rady tam ja mam inne zdanie no ale dobra :) Dla niego juz nie ma ratunku!!! Panie swiec nad jego dusza[*]:( |
@up
dodaj jeszcze Dronec,Beldare i Elood Rendan :) |
O jaka szkoda Adde padl :( A Elood i Beldare za co ?? :D
|
Ale mam nadzieje ze wykonaja POI.
Wkoncu Aurea nie moze byc byc gorsza od innych servow:) |
Ile ich wszystkich poszlo ??
|
15:07 You see a dead hellhound (Vol:15).
zrobione:P jeszcze 4 |
@Doneq
Edytuj posta jak by sie cos stalo. Plzzz. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |