![]() |
New temat o silverce
@Do moderatorów
Dlaczego zamknięto poprzedni temat?? @Cavanesi To taki koleś co się podszywał pod Kamykhoza |
A przeczytales o co wogule lazi? ;s
|
Hm no szkoda tamtego tematu ale z drugiej strony fajnie ze mamy 'swoje' forum na main stronie :D
|
Cytuj:
Powie mi ktoś jak wygląda obecna sytuacja na silverze ? |
Omg dwie dragonki pod rzad xD i to juz drugi raz bo kiedys tak mialem na ~43 lvlu :P
Edit: Lol trzecia dragonka na jednym huncie ale nie pod rzad :D (a mialem tylko 500 bolts...) :D |
@Kasztan
No wlasnie nie:p, bo nie wiem gdzie mam kliknąć żeby przeczytać. |
@up
jest na tibia.pl, ale za pierwszym razem ciężko skumać, bo tak to wyjaśnili :P @Voltex Miałem kiedyś 40 msa na Silverze, ale to już przeszłość :] |
Joe Fitolandia hacked[*]
Chyba jedyny spoko brazol :/ |
Cytuj:
A gdzie mniejwięcej bo nie wiem gdzie szukać?(ale ze mnie nup:p) |
Siemka wszystkim, szczególnie tym którzy mnie jeszcze pamiętają.
pierwszy owner Drahonia here:) Dopiero zaczynam pisać na forum ale mam nadzieje że to będzie fajna zabawa. Pozdro dla Fantomka<Lei Rakoy> p.s. czemu już nie grasz na Neranie? |
Omagad czwarta dragonka dzisiaj... Zaraz lvl jak nie padne ;]
Edit: Cos powoli rusza.. 02:28 You advanced from Level 64 to Level 65. A teraz ide spac bo patrz godzina :D |
Lord Molek
Apr 27 2007, 21:52:22 CEST Killed at Level 52 by Silver'Boromir :baby: Noob.... Moze i Pl ale taki samy jak kana the~. :( (Friend of FTP) :p |
Name: Joe fitolandia
Sex: male Profession: Paladin Level: 8 World: Silvera Residence: Venore House: Seagull Walk 1 (Venore) is paid until May 13 2007 Guild membership: Mine Field of the Brothers United Last login: Apr 28 2007, 06:43:56 CEST Wtf? On był chyba najtem:p |
Cytuj:
|
Nom też już doszłem :P tylko zastanawia mnie czemu jak ktoś się pomyli czy coś w tym stylu to ty od razu się denerwujesz :/
|
On sie denerwuje jak ktos czegos nie wiem co on uwaza za oczywiste:p.
To powiecie mi czemu?Bo ja nie wiem gdzie szukać?? |
Faktycznie Joe nie był taki zły.Nie wszyscy Brazyle są PA.
Ale tak czy inaczej żaden z was tu długo nie pogra. To przykre ale prawdziwe, jak tylko się wybijecie wysoko z lvl, skończy sie to huntem. Jedyna dobra rzecz jaka się tu stała ostatnio to hack na plagenie:) |
Cytuj:
Ja sie nie denerwuje, poprostu tak napisalem ; ) @UP A na non pvp nie jest lepiej, przykladme jest Dritria czy Pogromczyni Swiatla na Harmoni, hunted by Ruthles ;] (Harmonia) |
Cytuj:
a tak na marginesie, kto pamięta Brus Mino(Jarka)? |
Cytuj:
|
Yo Drah my sie dobrze znamy xD :evul:
A tak wogle znam Brusa ;] |
Yarnen też hacked :o tylko że ze 108 na 84 spadł
|
Cytuj:
A jeśli chodzi o Brusa to specialnie o nim mówie bo coraz lepiej mu idzie na Candi >110 ms:) Jeśli ktoś mnie zna to niech pisze, miło będzie przypomnieć sobie stare dobre czasy, bo mam z Silvery same dobre wspomnienia (w końcu to mój 1 server był) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobry kumpel Brus Mino ;) |
21:06 You advanced from Level 80 to Level 81. :cup: :cup:
5% mlvl dziś wbiłem oO 10% left |
Cytuj:
|
@Vegeta
Gratki @Drahonio a mnie pamietasz?:> o.O ladnie chlopaki pogrywacie ty lvl 100 brus mino lvl 110 o.o szkoda tylko ze nie na silverze bo spoko kumple byliscie.. :( |
Wrong post
|
Wrong post
|
Pierwszy team z udanej wyprawy na Banuta Quest :)
Szanuj innych,by inni szanowali Ciebie.
Wysylam podziekowania, dla Krzysia Szycha, Carriona Mage,oraz all co tam byli(nawet br ktorych niektorzy przekreslaja juz na starcie) za wspaniala wyprawe. http://foteka.pl/pokaz.php?id=9568 A to pare ciekawych hitow oddajacych emocje z questu pelnego wrazen: 20:57 You lose 465 mana blocking an attack by a serpent spawn. 21:45 You lose 499 mana blocking an attack by a serpent spawn. ..czym bylby quest bez nagrody :) http://foteka.pl/pokaz.php?id=9567 |
Cytuj:
Bardzo miło Cię wspominam:) Fajnie się razem poznawało nowe tereny itp, szkoda że potem tak rzadko grałeś. @Vegeta Gz, pamiętam jak ja jeszcze grałem, miałeś 20+ (duże postępy) Jeśli o mnie chodzi to już więcej na Candi nie gram Na początku serwera miałem tam 60 ms ale sprzedałem go na allegro:P Innym powodem był nowy serwer Nerana, kolejny 60 ms i retired Nawet byłem w top 10 hehehe Teraz planuje z Jarkiem (Brus Mino) że zaczniemy grać na nowym serwerze amerykańskim o ile nie będzie to PvP (ja robie knighta on sorca) Może po tym update dadzą coś rycerzykowi:) Dobra rada: Przy wyborze nowego serwera ( a napewno to będzie kolejny non ameryk. i non niemiecki) nie zastanawiajcie się długo tylko wybierzcie amerykański:) Gdybym wybrał uniterke a nie nerane to bym grał do tej pory. Gdy ja kończyłem grę z 60 lvl na neranie i byłem na 14 miejscu to na uniterze z tym samym wynikiem byłoby to miejsce w top 3 :P P.S. Spotkałem na Neranie kogoś z Silvera 80+lvl wtedy miał i nie grał na silverze przez hunta;/ Potus miał hacka.Od 1 ownera?Bo jak każdy wie 2 owner Potusa kupił ten char na allegro:P Szkoda mi go bo go lubiłem, ale tak się dzieje z kupowanymi charami |
To nie byl hack przez keyloggera albo przez cos... po prostu taki brazol mi zajebal all itemy bo mial passy:P
|
Cytuj:
moich passów nikt nigdy nie miał i mieć niebedzie |
@Hu'Hu
Moze mnie tez kojarzysz bo znalem jednego chara drahonia. A my zamierzamy duza ekipa pojsc na new serwa moze wybierzesz sie z nami???(fajnie by bylo) |
Cytuj:
Kto będzie w tej ekipie? |
Cytuj:
|
@Daw
Noobie co ty zrobiles z twoim charem-.- |
Cytuj:
A kto wie co sie dzieje z Robertto? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |