![]() |
Annihilator
ok wiec sprawa wyglada tak, Bylem wczoraj na anni jestem ek, wchodzimy daje attack > hotkey> patrze nie leca burst?, ok mysle spamuje uhami no ale po chwili lukam i zrobilo sie automatycznie samo No attack? daje znow attack i znow po 5sec samo sie zrobilo no attack? jaka moze byc tego przyczyna...?
|
Z tego co wyczytałem z twojego chaotycznego tekstu - własna głupota. Bursty NIE lecą z hotkeya. A jak to ci nie pasuje to napisz konkretniej o co ci chodzi.
|
bo jak uzywasz hotkeyow to nie mozesz atakowac z burstow. Kazdy knight sciaga sobie macro na anni i taka jest prawda
|
aff wiem ze z hot keyow nie leca, Mialem bursty w miejscu strzal dałem attack na demka, ale one nie atakowaly, ba samo sie odznaczalo po 5 sec na no attack no i dawalem attack znow... i tak za kazdym razem po 5 sec
@ down a co ja idiota jestem? |
A łuk miałeś?
Hmm... muszę odpowiadać? :> |
Cytuj:
|
powiedz mi ktory byles 1 2? bo jezeli byles drugi i tu wniaskuje ze miales tibiabot ng i zaznaczone nozki do potwora jezli nie mozesz podejsc to ci sie wlasnie odznaczalo :|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolejny człowiek, który kupił postać, ściągnął bota i myślał, że jest nie do zabicia, żal panowie, żal. |
Może miałeś follow i nie miałeś dostępu do potwora wtedy ci automatycznie wyłącza.
|
jezeli robisz anhi na hotach to co 2-3 sec uh a nie tylko trzymasz wcisniety klawisz
|
Koozak nie kupil tej postaci i nei robil z botem.
|
stal napewno drugi albo 3 albo 4 i mial follow wlaczone a ze niemogl do demca dojsc to atak sie mu wyłaczał proste.
|
A na co knightowi bot na Anhi? Knight wystarczy, że będzie walił z burstów, a UHanie do przecież drobnostka, co 2 sekundy klawisz wciskać.
Runy i bursty się ze sobą "nie kłócą", więc można ich używać jednocześnie. |
Cytuj:
@topic Cóż, albo miałeś bota (jak to powiedział Skipper), albo stałeś za kimś i miałeś włączony tryb "Chase enemy". Albo to jakiś bug. |
każdy niech gra/expi/uha się jak chce...
|
@up
Tjaaa, inteligentna, i jakże na temat odpowiedz. @topic na 99% miałeś follow mode. |
Cytuj:
sry ale robiłem 2gi raz anni.. i poprostu niewiem co sie działo nie dało sie strzelac z burstów bo automatycznie mi odznaczało sie...na no attack, mozliwe ze mialem fallow.. w niedziele podchodze kolejny raz... Gl:SSSS Za 1wszym podejsciem do anni padłem przez team za słaby.. teraz te bursty |
Odp.
a możesz to jaśniej opisać bo nie za bardzo rozumiem :/
|
Dałem Attack na 1wszego demona... Ale patrze ani jeden burst nie chce lecieć chociaz robilem przerwy miedzy uhaniem, i w tym samym czasie automatycznie mi sie odznaczal attack na demonie, dałem znow na niego attack i znow sie powtórzyło ze nie attackował tego demona:S
|
Jeśli bijesz z burstek i uhasz się na hotkeyach atak od razu zostaje anulowany...
Przykład: Bijesz z B Arrow, nagle wciskasz F12 - UH...Wtedy atak zostaje anulowany i musisz na nowo zaznaczyć demca. Dlatego proponuje uhanie ręczne :D ale wtedy większy hardcore. |
ok ok, to juz totalnie nie rozumiem dlaczego za 1wszym podejsciem nie mialem zadnych problemow.. dałem tylko attack, i sie uhalem.. + robilem przerwy na burst.. wszystko szlo elegancko... a teraz jakis anulowany attack?
|
Przyznam , ze to skomplikowane po update bo sam robilem , ale jakos dalem rade .. :P
|
hehe niedlugo mnie czeka :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up Nic nie wniosłeś do tematu -.- nabijaj posty gdzieś indziej
@topic Może mógłby sie wypowiedzieć jakiś ek który nie dawno robił anni jak to jest?:S |
Jeżeli chcesz atakować z burstów na anihi nie mozesz spamować uhamiem musisz czekac aż burst poleci wtedy uh
|
ZNALAZŁEM ROZWIĄZANIE ;o
wiec... po prostu trzeba iść jako bloker;) Gl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |