![]() |
Czy dam radę dragonowi?
Otóż nurtuje mnie pytanie:
Czy dam radę solnąć draga na <knight> 30+lvl ze skilami 61+/59?:baby: Eq: Golden Armor, Bright Sword, Vampire Shield , Knight Legs, Warrior HelmetB) Z góry dziękuję za odpowiedź.:cup: PS: Jakie byloby zużycie uh'ów?8o |
slabe skille jednoreczna bron,zeszloby ci kilka uhow jesli chcesz tego uniknac to zalatw gsa i nieco wieksze skille
uhow poszloby ci z 5 |
Powinieneś dać radę, lecz na dobry loot nie licz. Poza tym waste UH. No, ale dla sportu ubić gadzinę można.
|
Ogólnie dasz rade ale, za dużo stracisz ;/ Podbij skille !!!
|
Dzięki za odpowiedź :) :) :)
Pozdro |
Czy knight ze skillem 60/60 i p setem i z 1 bp of uh zbloczy draga?
|
@up
Komu i na ile, jak chcesz wastowac bp uhow zeby tylko zbloczyc to ok. |
Dragi czesto sa wqrwione albo nie
Przykladowo : bilem draga 1 dla sportu 56 knight 81/85 z gsem drag byl lagodniutki nawet raz nie puscil gfb tylko fire wavy (stalem na skos) zabilem 1 mfem i p legsy. Ucieszylem sie i powiedzialem sobie "mam farta o to jeszcze 1" Nastepny juz nie byl spokojny na"""al jak sk"""yn co chwila gfb przy tym spamie raz oberwalem przez fire wave bo sie obrocil 4 uhy paszly won loot? 21 gp ! Jak trafisz na spokojnego to jest git a jak sie wqrwi to nie ma bata Powodzenia (przyskilluj 70/70 podstawowe skille knighta) |
Dasz rade, jeśli nie dostaniesz combo to przeżyjesz, jeśli chcesz iść dla sportu to weź 1bp uhów i nie licz na loot, będziesz miał ogromne waste.
PS. Racze ci kup gsa i dobij 65/65 wtedy luzem dragi będziesz dedać. Pozdro:) |
Pallem lvl 16
dist 65 shield 40 da rade dragi? |
Cytuj:
|
Radę dać powinieneś, lecz uważaj na wave, bo jedno combo i gryziesz piach. Stanowczo waste UH, próbowałem na 22 palku ze skillami 57/37.
|
Cytuj:
|
Teraz ja zadam pytanie z cyklu "Czy dam radę", a więc uwaga:
Knight 25 lvl 65(+ sword ring)/65. Giant Sword, Knight legs,crown armor crown helmet, platinum amulet,leather boots, (medusa shield, fire sword) 4 mlv. FACC Dotychczas hunciłem Wyverny ale zatruwanie po 20 zaczęło mnie wkurzać, sumując hity z łapy + zatruwanie wychodziły hity jakie wali drag. Odpuściłem sobie "wiewióry" i myślę powoli o dragach. Czy z w/w levelem i skillami dam radę nie tracąc przy tym 76435 UHów? Czy muszę KONIECZNIE poczekać na 30 lvl i 70/70. Oglądałem filmiki jak knightci z 15-20lvl i skillami 55/55 - 60/60 solowali dragi ze stratą 2-4 UH. Czy nie będe miał większych problemów? |
ja w zyciu zabilem 2 dragi w 1 bylo woi , a w drugim dragon hammer. 24knight 60/60 Fire axe, k armor . medusa shield , crown helmet , leather bootsy , p legi . troche byl waste bo ja bylem noobem i po kazdym ciosie dragona (tego 1) dawalem uha wiec poszlo 9 uhow a juz na 2 fartem 3 uhy
|
norma looz
|
Dasz rade, jesli nie znoobisz.
|
Ogolnie,o czym nie wszyscy wiedza, udowodniono ze wlasciwie kazdy moze dac rade dragonowi.Zrobil to knight 8 lvl,2 mlvl.Uzywal do leczenia life fluidow a bil glownie z hmm.Smok nie jest taki grozny,szczegolnie dla paladyna ktory moze calkiem sprawnie uciekac.Jednak zdarza sie ze ktos zginie-trzeba uwazac na gfb smoka i nie wpadac w panike,to ona jest wlasnie glowna przyczyna zgonow w walce z tym potworem.Gdyby bylo goraco to nie krepowac sie z ucieczka.Po chwili(zanim smok sie wyleczy) wracamy. Na niskich levelach lepiej uwazac zeby nie miec zycia na "yellow"-wtedy od razu sie leczymy.
|
Który to z kolei temat? jest opcja szukaj i odzielny temat.
|
czy pokonam draga?
czy pokonam draga na 29 lv?
jakie eq mam wziac? jestem druid:baby: |
@up
p set , mfy2bp~ i hmmy or sd + zdrowy rozsadek |
z 5 uh by poszlo jak nie mniej =]
|
dasz, ale waste :P (;
|
Pare postów wyżej ktoś napisał że 8lvl knight zsolował draga mając 2mlvl i używając life fluidów.Odkąd się używa hmm na 2mlvlu??
|
@up:
A raczej chyba na jakim otsie <lol>:confused: @topic: Żeby nie było offtopa::D Możecie tutaj zamieszczac pytania odnośnie solowania dragów.:cup: |
jak sie bije draga najlepiej stać na ukos od pyska :P?
|
Jak Knightem walczy się z dragonem powinno unikać się kontaktu z jego pyskiem wprost na waszą postać. A co do tematu Knightem na 30 lvl z takim eq napewno dasz rade solo. Weź ze sobą dla bezpieczeństwa około 15 uh. Nie zapominaj o dwuręcznej broni :))
|
Dzięki za odpowiedz..
|
Aha to jeszcze raz ja :) na jakim lvlu moge knightem bic dragi
? |
LOl sory ale nie umiem edytowac... eq : c set + d lance wystarczy?
|
Dragi z zyskiem i expem dobrym dla ciebie możesz solować od lvla 40 :) Dla przyjemności i z lekką stratą nawet od 20.:)
~~ Odpowiem gdy masz problem:) |
Myślę że dasz radę, moja kumpelka wczoraj (19 lvl knight) zabiła draga ;]
Mając takie sobie skile ;p i eq. Więc dasz radę :) |
Knight solo da radę około 35 lvl ze skilami 65/65. No ale wiadomo im większy lvl a przede szystkim skille tym większy zysk.
|
Cytuj:
|
Ja sie dla sportu kiedys wybiore na draga 7 lvlem,z tym ze postaram sie skille dosc wyskoko podbic :) moze byc ciekawie ;) napewno jak dam rade to sie pochwale ;)
|
Nie chce mi sie zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj.
Mam druida z 27 lvlem(prawie 28) i 26 mlvlem. Gdzie mogę opłacalnie huncić dragi z dsami i hmm? Tereny dla facc oczywiście. xp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No problem
no problem !!
Ja 31 knightem draga ubilem na skilach 58/54 EQ_p set , dragon shield , fs , c helmet , i croco bootsy. poszlo 14 Uh'ów ale niechcialo mi sie zchodzic z flama i stal łbem do mnie :P pominmy fakt ze hity byly smieszne xD AHA no i to nie moja postać(ja bym nie bil lvl przed skilami 65/65 minimum) |
CO ?! :o
Kolejny taki temat ?! X( To chyba jakaś epidemia! Były przecież przyklejane tematy! I wiele innych z pytaniami typu czy na profesjii xxx ze skillami yy/tt z eq ??? i lvlem pp pokonam draga... Ludzie piszą ,a wy nadal :( Jest taka opcja co sie nazywa SZUKAJ !!! i prosze jej używać ,bo zaczyna się na tym forym śmietnik robić przez takie tematy :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |