![]() |
Ilu polaków zdo³a³o osi±gn±æ 200 poziom?
Witam. Wie kto¶ mo¿e ilu polskich graczy osi±gnê³o 200 poziom?
Pytam z ciekawo¶ci :). |
policzmy:
Mateusz n00b wielki Seromontis Ancienciq Shinshen Tyle , moze znam wiecej jak przypomne sobie |
Imargam :)
|
and
Imagram
Taifun Devilry jak przekrêci³em nicki to sorry ale te nicki x2 bo paru ovnerów na pewno jest :P |
Seromontis,
Taifun Devilry, Mateusz Dragon Wielki, Imargam, Shinshen, Ancienciq, Ne'Roox. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie żałuję... Amen. |
ancienciq ma juz 200 to dobrze mialem na urodzinki zyczyc 200 level ale bede zyczyc 250 level:) sorry za oorty spuesze sie
|
Undead Slayer tez ma 200.
|
100 Carchii
Taki offtop, 100 osób ma ju¿ 200lvl.... @topic Don Marko Slepy Imargam Ri'Goku Achon Elaw/Tedunio Raistlin Mejere II Dzitzy Orzel Komar waleczny Pogromczyni Swiatla Grzesiek Magus Ne'roox Shinshen Nemtor Taifun Sero Mateusz duzy smok @edit Xend Baris Sabulus Burt Simpson |
Sabulus jeszcze.
A i Kotr te¿ mia³ 200 lev nawet 2 razy ale troche popada³. |
-Burt Simpson (Secura)
|
Xend Baris :D 230 ktory¶ MS z Celesty :D Szybko expi xd bo jak Ne'roox mial 200 lvl to xend podaj¿e ~130, a teraz nerka ma 224, a xend 230+ xd
|
erig.net <--- przejzyj all topki swiatow spisz nicki i pisz do nich po kolei!!
|
Ej a Wurzel nie byl Polakiem?
|
200:
Knight of Fortune Kris the Wise (Magcharadzdza) prawie ;p Aata Arhari Bedurion (kiedy¶ gra³ na nim polak) |
-[CHAR]Kiryh[/CHAR]
-[CHAR]Heggamon [/CHAR](to sie nie liczy po szwed) -[CHAR]Pogromczyni Swiatla[/CHAR] Zreszta wejdz se na gildie [GUILD]Ruthless[/GUILD] i sie przekonaj Niebede tu wymienial juz wymienionych poniewaz dlamnie jest to glupie @Offtopic Harmonia ma najprawdopodobniej najeiweecej harow 200+ |
Ri'Goku - Candia
Mateusz Dragon Wielki -Harmonia Seromontis -Hiberna Taifun Devilry - Furora Imargam -Furora Nemtor -Aldora Grzesiek Magus -Refugia Undead Slayer -Nova Pogromczyni Swiatla -Harmonia Komar waleczny - Celesta Orzel -Secura www.erig.net chyba ze kogos pominelem ;p |
Uda³o mi siê ustaliæ, ¿e polaków powy¿ej 200 lvla jest +/- 30.
Oto oni i ich lvle na dzieñ dzisiejszy: Mateusz Dragon Wielki 317ED - Harmonia Seromontis 286EK - Hiberna Taifun Devilry 276MS - Furora Nemtor 235MS - Aldora Xend Baris 235MS - Celesta Shinshen 227ED - Guardia Ne'roox 226ED - Celesta Aata Arhari *(?) 224MS - Arcania Sabulus 221MS - Pacera Grzesiek Magus 220MS - Refugia Undewad Slayer 218EK - Nova Knight of Fortune 218EK - Eternia Pogromczyni Swiatla 216ED - Harmonia Komar Waleczny 213EK - Celesta Dritia 212ED - Harmonia Burt Simpson 212EK - Secura Orzel 211ED - Secura Dzitzy 208MS - Refugia Herman Dark 206MS - Solera Dranit *(?) 206MS - Danubia Ancienciq 205EK - Guardia Raistlin Mejere II 204MS - Danubia Achon Elaw 203EK - Harmonia Ri'Goku 203MS - Candia Imargam 203EK - Furora Slepy 202EK - Lunara Kaktus Hunter 201MS - Secura Astronis *(?) 200EK - Astera Don Marko 200EK - Lunara Mastro Daro 199MS - Nova <Mia³ ju¿ 200, ale pad³> Kotr 195RP - Celesta <Tak jak ww. mia³, ale pad³> Je¶li o kim¶ zapomnia³em, b±d¼ wymieni³em kogo¶ kto nie jest polakiem proszê o poprawienie mnie.;) *(?) - Nie jestem pewnien czy on jest polakiem. |
Dranit to polak.
|
eee...
Kiryh jest jeszcze chyba polk± ale niejestem pewien.
A i ten post bede edytowal jak bedziesz mial jakies watpliwosci i all nowych polakow dodam tutaj a ty dodasz do swego posta |
jest ich kilku :P
|
Chyba jeszcze Pskonejott, ale nie wiem, czy pl.
|
Look tibiabr.com
A to moje które znam: Mateusz Dragon Wielki - 318 elder Tripida 291 MS Seromontis 287 Elite Taifun Devilry 276 MS Setzer Gambler 257 MS Nemtor 235 MS Ingek 230 MS Eli Stormstriker 222 Ek Dulokz 221 EK Grzesiek Magus 221 MS Undead Slayer 218 ek Pogromczyni Swiatla 217 ED Komar waleczny 213 EK Orzel 211 ED Dranit 206 MS Ancienciq 205 ek Pancras Dragonheart 204 rp Apocalipsis 204 ek Calax 204 ek Imargam 203 ek Penancea 200Ek Carchii 200ek To chyba Wrzyscy Jak widac ponad po³owa to knighci ;D ;] |
Jak Eli, Setzer i Ingek to pl, to kogos tu chyba pogielo ..
|
Cytuj:
to Tripida tez pl? o.O |
Lista (tych co jestem niemal pewien)
-Mateusz Dragon Wielki -Seromontis -Taifun Devilry -Nemtor -Shinshen -Ne'roox -Aata Arhari -Sabulus -Grzesiek Magus -Undead Slayer -Knight of Fortune -Pogromczyni Swiatla -Komar waleczny -Dritia -Burt Simpson -Orzel -Dzitzy -Dranit -Herman Dark -Ancienciq -Raistlin Mejere II -Achon Elaw -Ri'Goku -Imargam -Slepy -Kaktus Hunter -Mastro Daro (w sumie 199 bo padl ,ale odrobi :p) Wiec wychodzi ze jest 28 Polaków z lvlem 200+ ,czyli ponad 1/4 wszystkich 200+. Mysle ze ta lista jest dosc prawdziwa , wiec poprawcie mnie jak jest jakis blad to zedytuje. |
Jeet
Edit Nie zauwa¿y³em daty. |
Z secury pomijacie :D
Angel of Distans 314 Aurade Samix 283 Pieszczochh-pila 258 Orzel 244 Kavon doskonaly knight 236 Nezogogi 217 Desux 206 Bysiu 206 Mleczaj Krowka 203 Ziober 201 Wysysacz dusz 201 To tylko z secury wzielem wiec wiary z all serwów jest bardzo du¿o |
Cytuj:
|
[CHAR]Tomurka[/CHAR] jeszcze :]
|
[CHAR]Rav'Knight[/CHAR] 216 Ek - Honera
|
Nic tutaj ju¿ nie pisaæ bo ten temat nie ma sensu ! ! ! ! ! !
1,5 roku temu by³o troche 200 lvli teraz jest kilku/nastu na ka¿dy serwer ! |
a Katrila,Sowx,Gremar,Spaaw,Has'ek itd itd itd ? XD
|
Neztas .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |