![]() |
Dizt Cold hunded
Dizt Cold jest hunded przez Uriza, Edlas Dari,Viltheriuska i Zidix Shia za zabicie Urizy i Zidix Shia
Płacisz 10k albo padasz. Z poważaniem twoi kaci zajebiemy Cie chuju:D Każdy kto chce tę szmate zabic msg w grze. |
hmmm co tu duzo mowic
żal.pl |
Cytuj:
|
@topic
Uważam że to to napisałeś jest bez sensu. Także mam nadzieję że modek skasuje ten temat.:) |
zalosny dzieciak ... idz odrob lekcje lepiej
|
Cytuj:
Po drugie moze i bym go huntował. Po trzecie to nie jest powod zeby zakładać nowy temat o kazdej osobie ktorą sie huntuje. |
Omg co to za temat. zal.pl
|
Autor@
Daj nick to przejde sie na ciebie moim noob pallem :) |
Cytuj:
@topic W sumie jak chcą zabić Dizta to wcześniej czy później to zrobią, jeśli ten popełni jakiś błąd. Swoją drogą to troche głupie pisać na forum, że chce się kogoś zabić. Przepada element zaskoczenia. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Gangsta pełną gębą :confused: Uriza mam nadzieje ze ja nie mam jeszcze hunta ?:/
|
Cytuj:
Do tego co mowil ze sie nie mowi dedne wiekszosc moich kumpli tak mowi wiec nie podskakuj.Valyrr jak ja opanuje ten serv to bedziesz expil gdzie chcesz i kiedy chcsz i nikt cxie nie ruszy. pozdro |
patrzac na twoja death liste to chyba juz polowe serwera huncisz? ;>
|
ej sorry, 25lv chce zabic 45~?
wez chlopie nie rob glupich tematow to po pierwsze, a po drugie to skasuj tibie bo ci cisnienie skoczy z tych nerwow |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dizt cioto szykuj sie :)))) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@film Hahaha ludzi na bocie/afku tez umiem bic XDD @edit Hunded rox XDD @down FORUM POWAH!! |
Cytuj:
Ja zrobie noob druida i tez ci pomoge. |
Dzieki za dobre chęci kazda pomoc sie przyda czarna robote odwalamy my wy przydacie sie na tarpa jak możecie to zauważyc na prawdziwych warach. Kazdy noob sork i noob druid mile widziany ppiszcie na priv w grze
To prawda ze knajt byl na afku ale palk 42 lvl (prawie jak Ditz Cold i prawie jak 43 lvl) nie uzywal bota i nie byl na afku bo jak widac na filmiku napisal >>> cytuje "ham" tuz przed smiercia. Rozumiem to pewnie chcial sie uleczyc ale pomylily mu sie hot keye zamiast "exura gran" z nerwow klikna hot keaya "ham". Wiec wkrodce Ditz Cold padnie i bedzie war na mrganie.Dobrze sie zastanowcie z ktora strona trzymacie po wygraniu wara zdrajcow nie tolerujemy a nasi friend zosrtana sowicie wynagrodzeni. Na razie koniec.Nie piszcie głupich postów a ty Cold juz sie boisz logowac bo zobaczyłes na filmiku nasze umiejetnosci jak podobny palek do ciebie pada . ps>>to byla rozgrzewka chcielsmy zobaczyc jak nam pojdzie na kims podobnym do ciebie.Pozdro dla prawdziwych Pozdro od Urizy. Aha jak ktos jeszcze nie wie o co chdzi z tym palkiem to tu jest filmik jak moj pk team ostro trenuje przed dedem Dizt Colda i do wara http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU |
Hmm wasza ekipa nic nie pokazała specjalnego, dodam że ja na moich pk charach robiłem o niebo lepsze akcje. Aczkolwiek Twoja wypowiedź brzmiała jak oda do narodu. 8o Tyle że wiele jej brakowało do pierwowzoru, a zapomniałbym o poprawnej pisowni; przydałoby się chociaż trochę więcej godzin nad polskim, zapytaj o jakieś korki bądź dodatkowe lekcje. Ahh zapowiada się że dostaniesz bana za offensive statment. Cry me a river.:o
@reg Nie sądzę żeby to była kwestia czasu. |
Cytuj:
Enjoy XDD |
Cytuj:
Mi się wydaje, że Dizt lepiej wie co to znaczy "dobre pvp" ;) Cytuj:
Kwestia umiejętności. |
Cytuj:
|
Nic nie rozumiecie Uriza walczy o lepsza morgane a wy sie nabijacie
X( X( X( X( zal.plX( X( X( X( |
"Walczy o lepszą Morgane" jest pojęciem względnym, bo zależny z której strony patrzysz. Czy ze strony biednego poplecznika Urize czy może Dizta? :o
|
Znam Dizta osobiście...kto słyszał o akcja AAH wie, że nic nie znaczy dla nas jakaś garsta niezgranych ludzi ;)
Z wyrazami szacunku Ira~ |
Witam wszystkich na owym forum i chciałbym przedstawić moją opinie na temat pk squadu mojego przyjaciela broni Urizy. Otóż wiele z osób szczerze powątpiewa w pokonanie gracza o nicku [CHAR]Dizt Cold[/CHAR]. Owszem, ma od nas większy lvl, ma też Premium Account, ale to nie oznacza, że trzech magów nie ma z nim szans. Wprost przeciwnie! Wszak Dizt wraz ze swoim druhem Irasu rozpoczęli wojnę! Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał o owym wydarzeniu odsyłam do forum na tibia.com. Ale powróćmy do sprawy naszego Royal Paladina. Jeśli bierze on czynny udział w wojnie, to będzie zmuszony opuścić pacc area, albowiem nie wszyscy członkowie [GUILD]Apocalyptic Legion[/GUILD] Posiadają premiowane konta, z czego wynika, że Dizt przybędzie na facc area, aby prowadzić uczciwą wojnę. I to właśnie będzie nasza szansa. Gdy Mr Cold zrobi sobie pz wtedy wkroczymy my.
@Hestoran Cytuj:
Cytuj:
Dziękuje za czytanie i przepraszam za błedy |
Cytuj:
Facc area jak facc area. Ja jako druh Dizta oświadczam, że praktycznie żadnych bitew nie rozgrywam na pacc area ;) Często wędrujemy po facc ;) Musie brać pod uwagę, że wasz film nie przedstawil nic. Zabilsi9ce tylko kogoś na afku i pallka pewnie wracającego z expa... A dizt to osoba przygotowana do walki. Więc.. Życzę powodzenia na nowej drodze życia ;) |
Cytuj:
|
Drogi Dari,
Nie próbuj pokazywać jaki jesteś mądry przez używanie jakże wyszukanych słów. Pragnę także dodać, że po Waszych wypowiedziach ośmieszacie sami siebie. Z poważaniem Vacek |
Cytuj:
Niepróbuję niczego pokazać, bo po co? Jeśli uważasz, że pisanie, jak to ująłeś "wyszukanymi słowami" na ogólnopolskim forum jest powodem do wyśmiewania, to odzwierciedla to twój system wartości. Z pewnością za to umiesz cenić slang jakże popularnych na dniach "ludzi ulicy", a więc reszta posta będzie pisana w takim oto języku. @Topic E wy glupie debile wy wogle nie potraficie walczyc dizt padnie yo yo fajansie cya in tempel. A tak wogle to my rzadzimy na moraganie uwalimy wszystkich pa i zapanujemy tutaj, a tak wogle ziomy to szacunek ludziom ulicy, a wy jebane gogusie jestescie i was uwalimy i co juz pewnie w gacie lejecie i tak nic wam nie pomoze debile popadacie. PS:Ufff troszeczkę się zagoniłem :D. @Bakuo Zwracam część honoru i przyznaję się błędu. Ale skoro mieliście na celu wyśmianie nas, to post Hestorana był zbyteczny. Ty już wcześniej wyjaśniłeś sytuację. Dziękuje za czytanie i przepraszam za błędy (ofc tej normalnej części posta) |
Uwielbiam na koniec ciezkiego dnia w pracy poczytac dobra komedie!!
Uriza o co Ty wogle walczysz?? :D |
Dizt mam dla ciebie dobra wiadomość
7 dni bana a potem ostra jechanka May 02 2007, 12:24:00 CEST Uriza AccBan advertisement not related to game (Links to a website other than tibia or a supported tibiafansite are illegal (Morgana board)) a do twego pvp to nie daje ono nic do myslenia jest nas wielu i nas nie pokonacie. za 7 dni usyszycie o nas |
@Uriza i jej Squad xD
Już cała tibia.pl wie że jesteście super hiper exkstra mocni w pk -.- Więc przestań już pisać Na ten tydzien daj sobie siana z tibią ;D wyjdz na dwór taka ładna pogoda jest -.- Moja Mama miała racje :/ od komputera kurczy sie mózg :( |
Cytuj:
|
Swietne posty ludzi dla których tibia to zycie (Uriza ) ;) Smiać sie chce. xDD
@Tass Nie wiesz o co? ;> O nową lepszą Morgane pod rządami Urizy... :O Proponuje o skasowanie tematu tego jak i zarówno tego o fragach, bo na ... on komu? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Drugie,nie gram na tym swiecie ale chetnie bym zagral bo idiotow za duzo... Trzecie, w łape słownik najpierw, pisze sie zabójczo Czwarte,robisz z siebie posmiewisko na forum Piąte pisze sie hunted a nie hunded. Szóste, nie jesteś panem tego serwera Tak ma ten twoj zabojczy 30 lvl wowowowow , w tydzien to mozna wbic... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |