![]() |
wojna
ostatnio rexisy zaczely ubijac ludzi na random pk(weilu moich kumpli zginalo w tym ja),a czesc z nich która sie nie zgadzala z Pa rexis odeszla. Czyzby sie szykowala wojna rexis vs all server?
|
Jeśli będzie wojna z Rexis to wątpie żeby coś to dało, ludze z rexis grają za sobą praktycznie od początku servera, mają duże zgranie i lvle... A potencjalni przeciwnicy? Grupa ludzi która wcześniej przegrała wszystkie wojny, paru ludków z rexis oraz całkiem ładnie sprawujący się ludzi z innsurection, jeśli poszliby za swoim kolegą Suvishem (poprawcie mnie jeśli się mylę :P)
|
Cytuj:
Widac ze nie znasz histori servera :] Zunri to noob ktory okrada wlasna gildie i nikt z tej gildi go nie obchodzi. Moze tylko jego "The Brother'S" Zreszta jak mozna wygrac grupka ludzi z serverem bo kazdy jest za Rexis, teraz jak popadali od "Dobrego Wujka Askary" to chca wojny, zapewne bedzie "Pomozcie PLIX". Niech sie pierdola :] |
Wojna może i by miała szanse, ale jeśli już to bez udziału polaczków (Nie będe wymieniał nicków, powinniście wiedzieć o kogo między innymi chodzi i nie mówie tu o Polakach, tylko o Polaczkach). PRzede wszystkim potrzebny bylby silny i stanowczy lider potrafiący wydać rozkaz, nie to co Valheru pokazał na wojnie :)
Aczkolwiek wątpie, żeby póki co mogło dojść do wojny, ale jeśli teraz nie powstanie jakiś zryw może być za późno, prędzej czy później rexis pozakłada explocki itp. i tyle będzie z askary. @autor tematu Twoja śmierć straszna sprawa... załamka normalnie :( |
Cytuj:
Lezka w oku :] |
nie moge sie doczekac jakis postow everiusa w koncu jest taki dorosly i dojrzaly :) no szkoda tlyko ze biega za 50+ lvlami i random pekuje ich bida co ?jak cos pisz to ci przesle 10k bo pewnie lepszego loota znich nie ma :( plz comment
|
Rexis ma sporo funduszy na wojne ale jesli przeciwny team zacznie expic, przejmie kontrole nad war to juz jakis + tyle ze ta wojna bedzie sie ciagnac, dumni panowie z Rexis napewno sie nie podadza :P
|
Nikt sie nie postawi Rexis, ponieważ jeżeli ktoś zaatakuje Rexis i będą np. przegrywać bo połączy się TMW, Coma, Krapek i Hurek(wylecieli za atakowanie Valheru) i Sinnergy i Olle... to Domination się połączy z Rexis bo Valheru to Rl Zunriego i już nikt nie ma szans...
|
tyle ze paru memberow domi tez bylo na celowniku rexis w ostatnich dniach wiec nie wydaje mi sie zeby tak ochoczo zaoferowali im pomoc
|
tyle że co poniektórzy z domi są przez rexis traktowani jak śmieci a i tak pójdą za nimi podlizać sie :)
I jak już wspomniałem wojna ma szanse, ale musi to wyglądać inaczej niż w przypadku TMW. TMW to była porażka na calości. Po zwołaniu ludzi miał być zryw po 2-3 tygodniach, Szyderca nowy owner: "Mam 140+ haha! ale was napierdole haha! rexis pada haha!" - przynajmniej wg. mnie tak myślał, zrobił gildie, rzuciło sie wielu ludzi: "A po co nam vent!? FOR TEH HORDEEEEEE!" no i gówno wyszło, potem panowie od christona zrobili sobie raczej zabawe z tego niż wojne. A mimo wszystko: jakby było lepiej zaplanowane, lepiej zorganizowane, pod lepszym przywództwem to byłaby duża szansa na zwycięstwo. Sad but true... |
Cytuj:
|
Nie byłem w TMW, tylko w Aberitto. I po 1 open battle i po tym jak zachowali się niektórzy z tej gildii nigdy nie będę miał o nich dobrego zdania i o TMW też.
Jedyne co dobrego zrobili to udowodnili, że zunri nie jest taki zajebisty, jak sie niektórym wydaje i on też popełnia błędy :) I nie będe pisał miło o nich, skoro później dostałem od jednego msg: "chcesz to pomóż, o vent pogadamy później" ... jedyne co mogłem powiedzieć to "s*******aj", bo poczułem sie jak mięso armatnie, ktoś kto musiał paść i prawda była raczej taka. I fajnie, że christon załatwił swoich rl, którzy postanowili się zabawić. Ja mogłem załatwić, już w sumie załatwiłem praktycznie ludzi z berylii, którzy oprócz zabawy dla siebie, umożliwiliby walkę wielu innym ludziom niż wybranej garstce osób. |
Rexis wygralo wojne z kilku malych powodow a nie ze Zunri jest Masterem Pvp:
1) Bylo ich wiecej. 2) Wieksze Levele. 3) Mieli w Hugo szmalu. I co najwarzniejsze Tmw/Aberrito mieli w szeregach sprzedawczykow. No i oczywiscie Rexis jest bardziej zgrane ale nadtym mozna bylo popracowac. Pozdrawiam. |
W dziale filmy jest temat założony przez Tifa.
Wystarczy obejrzeć pare filmów i tam 90+ pada od grupy 4-5 osób, więc w przypadku większej ilości osób padną większe lv. BTW. jakby ludzie mieli pvp na poziomie zbliżonym do Ala'naste to byłoby ciekawie z Rexisami ^.- |
moze to taki offtopic ale wg mnie odczasu wakacyjnego update pvp praktycznie nie istnieje ... no chyba ze pvp nazwiesz posiadanie dobrego neta do stair jumpa
jesli chodzi o open war to pvp jest tam nie wiele warte, zwykle powedzenie wojny to zaplecze noob charow ilosc kasiorki wytrwalosc w padaniu noi trzeba byc non stop online i sie szybko organizowac jak np. przeciwna gildia zabije ci guild membera na expie |
pvp wciąż ma znaczenie, nie aż takie jak kiedyś, ale wciąż ma znaczenie i istnieje.
|
ee tam , a brales udzial w jakiejs wojnie miszczu? ^.-
bo na open battle np. zwykle jestes trapniety przez guildmatow i nie wiem czym tam mozesz sie wykazac no chyba tylko posiadaniem kupionego/cracknietego ng i fartem jak ci ktos combo przywali i 10 hp zostanie naprzyklad ^^ |
PvP właśnie to jest też umiejętność, żeby nie dać sie trapnąć :)
BoT mi nie był potrzebny, żeby uciekać na pohu przed połową insurrection swojego czasu jak gornem grałem ;) ich był 12 +-2 a ja sam, biegałem między drzewkami i jakoś nie dałem sie trapnąć ani zabić... |
Fart albo im brakowalo konsekwencji bo pierw trzeba trapnac a potem dopiero ubic ;]
|
albo umiejętności :)
|
Jak strony stoja teraz z fragami ?? (jesli wojna jeszcze trwa)
|
Jak dla mnie to ta wojna jest nic nie warta i jest przereklamowana ... jedynie Suvish padl 2x i paru moich g mate'ow
Ogolnie nei nazwalbym tego wojna a mass pkingiem ze strony rexisow |
nie ma wojny, po prostu zanosi sie na wojne ;)
|
Wojna dopiero bedzie.:)
A rexis ja wygra chodziaz ich nie lubie X( X( (w szczegolnosci Silca)X( X( X( |
Bede mile zaskoczony jak bedzie wojna... Bo generalnie jest tak , ze Polacy chociaz zawsze sa liczniejsi to i tak przegrywaja ze swe i nl
Swoja droga prawda jest taka ze swe rzadza na niektorych servach bo maja kaske ze sprzedazy paccow polaczkom |
oj pierdolenie z paccami.... -.-
Bajexe - idzie na warlocki - 50bp mf - ~80k do przodu... Jakiś 100+ sorc, idzie na dragi - 50k na manasy - 50k do przodu Szwedzi grają dużo i stąd mają kase + kasa za wcześniejsze wojny, kasa z paymentów, z pekowania itd. Nazbiera sie tego w chuj! |
No coz ale przyznasz ze to swe selluja pacce polaczkom a nie odwrotnie :]
|
Frazius i Wyslaniec Padli niedawno :D
Od Rexis Znow sie zanosi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lex Mercury padł ciekawe czy ktos bedzie na tyle odwazny aby przeciwstawic sie temu ;p
|
Furry ma zajebisty komentarz xD
Na razie wszystko dzieje się spontanicznie, ale żeby pokonać Rexis inne gildie muszą się zjednoczyć bo na razie jest kilka silnych ale małych grupek. |
Cytuj:
Popatrz lepiej na nowy open na xerenie a swoja droga to nie vision ma super extra pvp tylko duski to nooby i sie boja a ponadto widac ze ty gowno wiesz o tej grze i tylko spedzasz godziny na ogladaniu filmikow z warrrr, fakt... ja tez to robie ale patrze obiektywnie i wiem ze wiekszosc ludzi ktorzy uwazani sa za pvp godow maja ng ze skryptem na m ringi/t ringi / ssa + uh bota sd combo duzo noob charow i ogolny support (czesto u gmow) choc teraz juz troche mniej od kiedy odeszli niektorzy gmowie np. excessus czy jakos tak ktory banowal ludzi za namowa mojego kumpla o nicku Rat |
Cytuj:
Cytuj:
|
double ;];]
|
Ty za to z pewnoscia wiesz co to ta taktyka i wiesz jak wygrywac wojny ... bo naogladales sie filmikow z vision,
Nie mowie ze mam super pvp tylko mowie ze twoi tibijscy idole drogie dziecko neostrady uzywaja takich programow jak ng i blackd , co zreszta widac =] Prawda tez jest taka ze od 7.7 pvp nie istnieje jako takie a jedyne co mozna zrobic to zapedzic jakas gildie w takie miejsce zeby popadali jak muchy Jak cos to ja wiem cos o wojnach w dwoch bralem udzial a juz jak wygralismy to trenowalem pvp na br =P Nie bierz tego tak do siebie No offence plx~ ^^ |
Ogolnie jestes smieszny zaczoles mnie wyzywa chodz nic ci nie zrobilem.Co do vision to nigdzie nie mowilem ze sa moimi idolami.Ale mam duzy respact dla nich .W wojnie Venore vs Thais i jeszcze jakies wojnie miast brales udzial.To widze ze jestes masta pvp. Co do wersji 7.7 myslisz ze nie bylo ng wtedy. Osoby ktore uwazales za masta pvp pewno go uzywaly ale to sie pominie ;p
|
Cytuj:
Gówno mnie obchodzi jakas noobowska wojna venore vs thais , swoja droga gram od 7.3 jak jeszcze nie bylo soulow ale to tez sie pominie... Widac ze ty gowno wiesz niestety ;/ Wiem ze jak powiem ze mialem 87 ms , 106 ms i 108 ek to nie zrobi na tobie wrazenia bo powiesz ze sharowalem albo ze nie mam rl life ;/ Swoja droga ciekawi mnie w jakiej gildii jestes... niech zgadne... Death Blades a moze eun albo azuma ninja ? ^.- bo stylem to ty nie wybijesz sie nad memberow tych gildii, te błedy i wogole... fan vision i furorki ... typowy polaczek : I BUY PREMMY 80k plx itp NO KEAL PLX im bro ... no powiedz ze jestem w błedzie miszczu ^^ |
Cytuj:
|
@krzysheak
Co z tego jakie miałeś levele? Znaczy to że jesteś zajebisty, wszystko wiesz i każdy cie kocha? BULLSHIT! Znam wiele osób 100+ które mają pvp jak moja lewa noga, a znam też takich co mają low level a PvP bardzo dobre. Gadasz jakby level decydował o wiedzy na temat tibii, o pvp itd. a to gówno prawda. A twoje levele nie robią na mnie zadnego wrażenie. Btw: Panie uczciwość jakim sposobem miałes hacka? Z życia wiem, że 98% hacków to wina osoby zhackowanej, a z tego 75% to osoby, któe grały nieuczciwie, bądź ściągnęły "nowego super bota cracked ng!~" i dostaly hacka :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |