![]() |
Wri & Hk vs GiPO & CvG (ELysia War)
Relacje wojny z Elysi
Gilidia GiPO &Gildia CVG Gildia Wri & Gildia Hk Wri & Hk[13] vs GiPo & Cvg [11]] Fragi Wri & Hk Insdel Apr 25 2007, 12:34:55 CEST Killed at Level 100 by Timmiie and by Aerus Alas Gadurian May 04 2007, 03:07:54 CEST Killed at Level 116 by Vozzo and by Tras Lowe May 08 2007, 17:22:06 CEST Killed at Level 116 by Arioc Scalp Cervantas de'Arc May 06 2007, 00:55:34 CEST Killed at Level 106 by Efferus Elivines May 07 2007, 15:33:00 CEST Killed at Level 121 by Tras Lowe Polcerer May 12 2007, 11:15:29 CEST Killed at Level 72 by Efferus Lyxe May 15 2007, 20:54:57 CEST Killed at Level 113 by Efferus and by Hyung Lowe Gekkesos May 15 2007, 22:13:37 CEST Killed at Level 117 by Ztekarn and by Ceraze Sabo tache May 15 2007, 23:11:39 CEST Killed at Level 121 by Ztekarn General Kiwi May 16 2007, 00:25:22 CEST Killed at Level 129 by Tras Lowe and by Ztekarn Bhogard Demon Slayer May 17 2007, 15:28:21 CEST Killed at Level 63 by Efferus and by Ztekarn Bultkastar Elof May 18 2007, 06:51:50 CEST Killed at Level 117 by Ztekarn and by Efferus Kamu Kiraxalf May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus Fragi GiPO & CvG Kietzel Cregh Apr 24 2007, 20:37:05 CEST Killed at Level 114 by Sabo Tache and by Gekkesos Paseq May 02 2007, 08:53:54 CEST Killed at Level 102 by Bultkastar Elof Lurran lowe May 02 2007, 21:24:08 CEST Killed at Level 142 by Sabo Tache and by Bultkastar Elof May 15 2007, 21:10:59 CEST Killed at Level 141 by Bultkastar Elof Adermawyn Hazdurius May 15 2007, 20:53:31 CEST Killed at Level 107 by Sabo Tache and by Bultkastar Elof Timmiie May 15 2007, 20:55:27 CEST Killed at Level 146 by Ekim Leahcim and by Edoline Arioc Scalp May 15 2007, 21:09:23 CEST Killed at Level 203 by Myxe and by Irme Assassin Azur Dark May 15 2007, 21:11:13 CEST Killed at Level 99 by Nida Von'Gawain and by Sabo Tache Keitho'Aculeus May 15 2007, 21:11:36 CEST Killed at Level 131 by Nida Von'Gawain and by Kyxe Aerus Alas May 15 2007, 23:58:37 CEST Killed at Level 119 by Ekim Leahcim and by Bultkastar Elof Hyung Lowe May 18 2007, 20:04:08 CEST Killed at Level 190 by Nida Von'Gawain and by Cookiemonstar Tace Silverheart May 29 2007, 16:51:58 CEST Killed at Level 86 by Efferus and by Ekz De Fragi Poza Gildiowe Akallabet May 15 2007, 21:08:54 CEST Killed at Level 105 by Arioc Scalp and by Hyung Lowe Interzor May 15 2007, 23:12:14 CEST Killed at Level 67 by Lord Dendo Jortan May 15 2007, 21:09:54 CEST Killed at Level 61 by Myxe and by Lord Dendo Gadurian - zpingowany May 16 2007, 00:08:08 CEST Killed at Level 115 by Ponto Avessar Ponto Avessar May 16 2007, 00:16:29 CEST Killed at Level 56 by Eneris and by Vice'Roy Zalara May 16 2007, 00:16:42 CEST Killed at Level 55 by Eneris and by Vice'Roy Ekz De May 16 2007, 16:32:06 CEST Killed at Level 94 by Irme Assassin -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- FILMY Indel http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/23341 Elivines http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/24134 FILM Z OPEN BATTLE http://rs142.rapidshare.com/files/31...tle-Elysia.rec |
Mam nadzieję, że GIPO wygra wojnę, chociaż wątpie, że WRI w ogóle się podda(raczej niemożliwa opcja, nawet jak by ostro dostawali w dupę). Teraz mam nadzieję, że jakiś koleś WRI znowu ruszy kogoś z TD to może TD się wreszcie przyłączy do wojny i będzie jeszcze lepszy skład :)
|
Radzio ciekawe jak to bedzie ale w td ludzie sie boją . beerehol nieposzedlby west jest zagranicą Bax się pewnie bedzie bał i jego pvp to zal jak padl od nas na dragach venore to bylo piekne ja Mumba ~~~hehe.
Ciekawe co spem zrobi ja bym dawno doszedl do Gipo a nie lvl robi a wri go do*******aja. Ale karol teraz niegra spemem wiec jest problem dziwi mnie czemu jap niedoszedl do wojny zal.pl Pogadam dzisiaj z thomasem i dam znac na forum |
gdyby TD doloczylo do wojny to byloby pozamiatane ,chociaz wtedy WRI pewnie zaczelo by rekrutowac asslickerow
|
No jak w TD boją się to rzeczywiście kicha. Mam nadzieję, że ktoś ich zmotywuje :). Ale GIPO to i tak już jest niezła potęga i myślę, że są w stanie rozwalić WRI.
|
Ja podtrzymuje to co napisałem w tamtym temacie: wojna na Elysii nigdy nie skączy sie skopaniem dupy Lowe'om (i reszcie) i wywaleniem z servera, tylko skończy się rozpadem polskiej gildii lub wykupieniem sie h lvli... Zawsze tak było, jest i będzie...
|
Td i tak sie niedołoczy przecierz bax i hicham to przyjaciele :-D.
Niekoniecznie tak musi byc lowe juz raz odeszlo z serwa teraz tak samo moze byc. I wogle cześć polaków powina dołączyć do wojny a się chyba boją Eneris padł od wri to czemu niedoszedł do GiPO bo lepiej siedziec cicho ah raz stracic te 100k i wiecznie im dupe lizac . Panowie to tylko gra ja tez padlem za nic i moglem nieudzielac sie do wojny i w pozniejszym etapie jak Cvg doszlo itp siedziałbym cicho to hunted by mnie ominol Ehh Ile razy mowilem do osob doloczcie do wojny wspolnymi silami mozemy zdzialac wiecej a nie bo ja pasc niechec ehh :-D moim zdaniem Gipo powino zrobic open battle ciekawe co wri na to jest ich mniej i mniej shoterow. |
A tak btw co z Hichamem?? Bo grał Dalitasem, ale ten znów w stanie spoczynku.
|
Cytuj:
Bax znowu gra? Jak cos to daj nick ;D |
Niby jakieś OB miało być na skrzyżowaniu AB Carlin, ale z tego co słyszałem WRI spieprzyło. Ciekawe, czy ktoś kręcił cama. Jak macie to zarzućcie link.
@Eric Vivienne De Marco - 129 MS |
Rozmawialem raz z kafes to mówił ze Marc prawdziwy owner zabrał dalitasa murzynkowi hehehe
|
Cytuj:
Eric przecierz Vivenne de marco to bax to jest jego char edit : patrze temat sie rozwija i bardzo dobrze :-) |
Nie ma już co gadać o Hichamie. On już miał tyle charów, że sam chyba się w tym wszystkim pogubił :p
@Collios To ty tam pakujesz na tym photo? :p |
Zastanawia mnie jedna rzecz: otóż powrót marialki. Z tego, co słyszałem, miał hunta od Arioca, zresztą jak Rilon'Lan.
Skoro GiPO dysponuje dużą ilością dobrych sorców, niech wyłapuje pojedyńczo gości z WRI, wątpie czy Tras czy też Arioc wytrzymali by combo od kilku sorcków. Cytuj:
|
Hunta w chwili obecnej chyba nie ma od nikogo.
|
z tego co ja wiem to gral albo jego chary to :
Elahrion avessar Hiire- jego sorc hakniety przez kafesa starego 2 ownera Ztekarn Zherat Darklight Arioc scalp grał nim jak robin pracował Dalitas drayner Bax Sho - tez nie raz grywal Spemalien -Logował sie na wojne raz bodajże (niepewne) Lurran lowe - lognol sie nim jak zabilismy gulldeta co do marialki Marialki to zal mógłby dojsc do gili ale nie lepiej retired zrobić Ehh edit2 : radzio nie to nie ja na tej focie ale moj idol Ronnie Coleman |
Collios troche glupoty gadasz, namawiasz polakow i innych zeby dolaczyli, a virtus i tak nic nie robi, jak juz chcesz zmotywowac polakow i innych do przylaczenia do virtus, to niech zrobia to masowo i wtedy lac sie mozna, a nie: namowisz jedna osobe, bedzie w virtus i toicie 3 miesiace w pz. Powinniscie sie zgadywac po za tibia i duzo osob naraz wstapilo by do virtus i wtedy uderzyc. Teraz to sensu nie ma, bo wyglada to tak:"Wchodze do virtus, 2-3 miesiace w dp, zaczynam sie nudzic, place za wolnosc WRI bo chce mi sie expic"
A co do Marialki, Marialka nic nie zrobil jak wielu innych graczy, ale WRI(szwedzi) musieli wymyslec sobie jakies powody, zeby huntowac wielu ludzi na tym servie, ludzie sie splacaja i WRI ma kasy na wojne. Gipo i CVG niezly team, ale nie maja kasy tyle co WRI, wiec nie mozemy patrzec na sile, ale tez na to kto duzej wytrzyma, wytrzyma ten co bedzie mial kase;] No i jeszcze sprawa Jape'a, on byl glownie zalozycielem tej wojny, sprzeciwil sie WRI i stanol po drugiej stronie, a teraz co? nic nie robi ma w dupie cala wojne. Ale teraz male sprostowanie^^ Nic nei mzoe zrobic, bo WRI maja jego IP i pinguja go, wiec jape nic pewnie nie zrobi w tej wojnie dopoki niemizni sobie IP. |
jak virtus kolego juz niema . Przecierz Gipo i Cvg Mają przewage liczebną i to duzą i kase uwierz ze mają na wojne . Ale proste niebede namawial ludzi zeby doszli bo to jak wojna z wiatrakami jak sami niezrozumieją to nic z tego niebedzie.( Myślisz ze mnie prosili zebym doszedł sam zagadłem do japego zeby inve mi dał ze wchodze do war) a na dzien dzisiejszy to expią potrochu Gipo i wri wiec niewiem czy stanie w pz. Dzisiaj widzialem sie lognol Sabo Tache a go niebylo wiec chłopaki zaczną coś działać. Zobacz sobie na erig net czy np wri tak expi jak wczesniej
|
Mowiac o virtus mialem na mysli GIPO, to ze WRI poczuli sie zagrozeni to jest pewne, ale i tak twierdze ze WRI ma owiele wiecej kasy, GIPO moze ma jeszce kase, ale bedzie pare starc i wydaje mi sie ze predzej kasa wyczerpie sie GIPO niz WRI, ja stawiam na GIPO zeby wygrali ta wojne, bo juz znudzilo sie dominowanie Lowe'ow, Elysia i tak sie nie zmieni, bo to Elysia, no chyba ze GIPO ja zmienia(teraz nie mowie o calym GIPO, tylko o tych ludziach co wpadli z Berylii) PA na elysi bylo, jest i bedzie, kiedys kto inny rzadzil na elysi min Gekk~, Jape~itp. i tez bylo PA. Nadzieja w GIPO to sa nowi ludzie na servie i ich jeszce nie znamy do konca w 100%'ach, moze akurat nie beda PA'owac nawet jak beda dominowac na servie.. kto wie.. czas pokarze;p
|
Tras kiedyś klepał mojego kolegę tylko po to, aby ten zapłacił mu bohy...
A poza tym części Polaków chyba nie obchodzi ta wojna, dopóki ktoś z WRI ubije kogoś "for fun"... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oriens(część GIPO) z tego co wiem to są bardzo pokojowo nastawieni, ale jak ich ktoś atakuje to przecież nie będą się tak dawali, tylko się bronią. A co do PA dzisiaj(WRI) i kiedyś(Darklights, dawne TD, czyli tak jak powiedziałeś głównie Gekke i Jape) to zdecydowanie wybrałbym to drugie. Wolę raz sie wypłacić i później mieć spokój(kiedyś), niż(teraz) 5 razy być huntowanym(przykład-patrz Spemalien i wiele, wiele innych).
|
Co do Gekkesosa To jeżeli się sosa zna to jest całkiem inny ale uwieżcie że jeżeli GiPO wygra wojne to świat elysia zmieni sie na dobre. Nyxe odezwij sie do mnie na priv sprawke mam ;-)
|
Wiem, że byłby to okres dla Elysii chyba najlepszy w historii, chociaż myślę, że ekipa z WRI nigdy się nie podda.
|
Cytuj:
powiedz jak tras spadnie na 190 lvl padnie iles tam razy a pozniej GiPO wszyscy zaczną expic taki tras sam sie lognie i zabije kogos i padnie to nawet jak ta osoboa padnie odorbi + 5 lvl dopoki tras ponownie bedzie szukal ludzi do zabicia . i skąd wezmą kase na wojne jezeli GiPO zaczną grac a wri tylko sie logowac . Ja wieże w GiPO i CVG tak jak kiedys bylo Spemalien expil na hydrach tras sie lognol i zaczol spema lac all sie logneli z Td i tras w dp . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wtedy probowali go zabic ale uciekl i pz mu zniknol niemogli go dognic utani gran hur . i uciekl |
duzo wiecie (gówno wiecie)
|
Cytuj:
|
TD, a przynajmniej sam Spem mogłby sie juz dołączyc
to by WRI siadło... patrząc na potęge GiPO to na miejscu Lowe's juz bym sie wiecej nie logował:):p OB tez by sie przydało ale pod warunkiem ze WRI znowu nie zwieje bo ostatnio zapowiadało sie całkiem dobrze:) na południe od Ab....i nic... a juz myslałem ze po tym OB bedzie wszystko jasne i znowu na pustynie Darashii....i znowu nic.... a WRI siedzi w dp Veno i tylko na SHaste do statku:p a i to chyba sie bali :D no i znosu sie Kafes odezwał:]:( i znowu sie bedzie mądrzyć co on to nie jest i co niezrobił(li) a juz kiedyś Ci powiedziałem że Ty im tak głęboko wlazłes w d*pe ze Cie dawno juz nie widać ... |
Cytuj:
Kafes i tak niema juz znaczenia w tej wojnie jezeli mówił prawde to konczy mu sie pacc i papa niebedzie grał Wiec kolejna osoba odchodzi z wojny (i tak jako knight to mała strata, a sorca masz zamalego na war) Wiec jest co raz lepiej |
A noo
Kafes to żadna strata:D:D:D:D:D @ down: Sos? |
Ta Sos jak sie go zna, to jest wporzadku, nie raz mi pomogl, ale jezeli jestes jego wrogiem, no to watpie ze powiesz o nim dobre zdanie:D A co do Kafesa, to chyba jakis dzieciak;] Nic sensownego nie potrafisz napisac? skoro malo wiemy to oswiec nas, chcemy wiedziec wiecej "mistrzu";]
|
kafes ma 17 lat tzw moze i 18 jak mial urodziny na dniach rocznik 89 ten co ja . ALe kafes mistrzunio nierozpisze sie chyba bo mu duma niepozwala na to zeby porozmawaic z byle Kims
Dobra ide na silke [][][]-----[][][] Pozdro ! |
Jak tak to sorry :D:D:PP
|
Buahahaha ale Chris wymiata w tej piosence co dałeś na forum :D
edit: to drugie też dobre :) edit 2: a widziałeś to :) http://www.maxior.pl/?p=index&id=51617&8 |
West nie jest za granica :p .Niedlugo wroce i bede namawiaj ludzi do wojny :evul: Yo Collios :*
|
Witam witam wescik a co sie stalo ze tzw retired i pozbyles sie eq i kasy jak niechesz pisac tu to daj mi znac na priva
:* buziak i napisz co myslisz o wojnie ?:D |
Cytuj:
ps.1 Wczoraj prawie chrisa mielismy :( ale jak kazdy wie PRAWIE robi wielka roznice :) ps2. OK colliooosssssssss ps3. POZDROO _/ EDIT. ps4. PASEQ May 02 2007, 08:53:54 CEST Killed at Level 102 by Bultkastar Elof |
No mówi sie trudno:/:(
ale "prawie" to też dużo :)) następnym razem bedzie lepiej:) pozdro 600;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |