![]() |
!!Zapotrzebowanie na artykuły!!
Jak nazwa wskazuje, temat dla tych, co lubią pisać, i robią to dobrze - ale nie wiedzą na jaki temat. Możecie również proponować wasze typy. Taki art, jeśli bedzie dobry (tzn ktos z modów zaakceptuje) - powędruje na strone
Oto czego IMHO brakuje, i nie zaszczkodzi jakby było:
|
Dobo, a co powiesz na temat, "poradnik skrotow, i czesto uzywanych powiedzen w Tibii" opisze tam neizrozumiale i obce skroty, powiedzonka, zeby ograniczyc posty typu "co to znaczy OMG" "co to sa skille" ect.??
|
Cytuj:
http://www.tibia.pl/tutorial.php?tut=203 |
Przydałby sie Poradnik dla Palkow, wiem zebył kiedys, jeszcze na starym forum taki poradnik by Gremlin(lub Zagłada, nie pamiętam dokładnie). Sam mam za mało doświadzczenia palem zeby cos takiego nabazgrac.
|
@up
taki poradnik jest już w dziale artykuły, a nawet dwa. Jeden by n3m3s1s, drugi by Zgagald. Poszukaj. |
Piszecie, piszecie, a co ze zleceniami?!?! Jak nikt nie wziął to JA BIORE o tibi cam;)
|
@up
może nie zauważyłeś, ale jest cóś o TibiCAM;) a oto link: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=12756 |
oK, CZEKAM W KOLEJCE NA COŚ NOWEGO...
|
A ja zrobię coś dla idiotów czyli jak obsługiwać tibicam:)
|
A moze byc cos nie o Tibii? ;] Bo ja pilnie potrzebuje artykulu jak krok po kroku stworzyc strone www (ale taka profesjonalna), wydajac max 20 zl.
|
Cytuj:
a tak po za tym, to |
Prosil bym o artykul o :Recovery Key
1. co to 2. co daje 3. jak zrobyc 4. i wszystko o nim |
Needuje Artykuł wprawdzie kiedyś to było w formie tabelki na Tibia.pl ale nie widzę tego :(
-skąd dokąd i za ile mogę pływać statkami :] |
Name lock
Ja chce sie dowiedziec jak zmienic nick...czy jest to wogole mozliwe, nie musi byc to poradnik wystarczy jakis priv z gory dzieki.
|
@Leweracja.
Recower Key dostajesz wtedy gdy kupisz paca i spersonalizujesz swoje konto. Operacja ta trwa 7dni. Wtym czasi mozesz zmienic swoje dane osobowe ale nie mozesz zmienic juz r-keya ktory jest jedyny. Pozwala ci on na natychmiastowa zmiane meila i hasla w czasie hacku. @Thorumbs. .....Jest to opisane w dziale FAQ..... wiem bo sam pisalem jako 2 osoba :P |
@Ultimus Skydiver
thx |
Ja bym prosil artykul o tym:
- Gdzie expic z paccem(od 1 do 50lv all v0cs) Jak bede jeszcze cos chcial to zedytuje. |
Wiec tak do poradników nie mam nic, bo są ok. i w miarę zrozumiale napisane ale czy nie dało by się ich jakoś pogrupować tematycznie, bo na tej stronce z poradnikami panuje jak na razie totalny chaos
|
Prosze by ktoś napisał poradnik jak zamieszczac forum phpBB (jak je zainstalować) i czy republika.pl (server) nadaje się?
|
Hmm, moze by sie ktos podjal poradnika w ktorym opisalby popularniejsze programy p2p?
|
Cytuj:
|
A własnie... i przyda się poradnik "Jak wytrenować postac na Enforced PvP"
Wiele osób zostaje zrookowanych już na 8 lvl |
Cytuj:
|
Poradnik dla rycka poziom srednio zaawansowany
A mnie ciekawilby poradnik dla rycerza od 45 lev wzwyz , gdzie najlepiej expic jak i co wogole warto robic pare uwag choc . :baby:
|
mAło zwiażane z tibią, ale:
Jak zarejestrować się na MU jak ściągnąćlienta itd... czyli wszsystko o początkach w MU (nawet nei chodzi mi o samo granie, ale co wcześniej robić), bo wybaczcie nie znam koreańskiego -_-, a jak sam próbowałem to zawsze sięcoś waliło ;/ |
Cytuj:
Polska strona o MuOnline Oficjalna Anglojęzyczna strona o MuOnline <--Długo sie ładuje i często są przeciążenia... |
a co powiecie na poradnik w stylu filmu
|
MOLTS dla słabszych
@down raczej I. Chodzi mi MOLTS dla 30 lvl ... |
Cytuj:
Czy jesteś słaby i chcesz zwiedzić MOTLS , czy jesteś silny i pokazać MOTLS słabszym graczom... jeżeli to 2 to enjoy poradnika życzę :P |
Potrzebuje przewodnik turystyczny po Venore i Thais ;)
|
Witam.
Niech ktoś napisze pordnik jak dojsc do minocity tego pod thais + mapki of course. Z góry dzięki. |
poradnik dla knighta jak zabijac najlepsze potwory - czy warto??
Znalazłem na http://home.classicnet.net/tibianlib...ightelite.html porady jak zabijać elitarne potwory knightem, są też porady dla innych profesji. I jestem ciekawy czy jest zapotrzebowanie na przetłumaczenie tego artykułu. Mogę to zrobić w zwykłym poście lub w formie strony www w html (zamienię oryginalnym tekst w skrypcie html na tekst polski).
PS i tam muszę z anglika jakiś tekst przetłumaczyć na zaliczenie ,a to się może przydać komuś kto nie zna dobrze tego języka. |
Artykuł
Hmm jak dla mnie ten poradnik dla rycka jest zajefajny ;p i bardzo bym chciał abyś go przetłumaczył :)
|
Podejmę się zrobienia poradnika ze screenami o Thais i okolicach (expowiska, NPC). Nie chcę robić filmiku, gdyż jak umieszcze na jakimkolwiek serwie mogę spotkać się z opiniami i postami typu: "OmG kolejny keylogger" czy coś w tym stylu. Wydaję mi się, także, że zdjęcia też są wystarczająco czytelnie. Może ktoś podejmie się zrobić poradniki o innych miastach. Wtedy powstałby jeden duży poradnik o Miastach(Ab'dendriel, Ankrahmun, Carlin, Edron, Kazzordon, Thais, Venore. Jeśli ktoś się zdecyduje piszcie w grze: "Ognistypaladyn" Hiberna, lub gg: 6435383 .
|
Tgm
czy moze ktos zamiescic poradnik do the game marker`a i czy moze w nim byc widok o gory taki jak w tibi??
|
Pomogę
Ja jestem nowy. Nie wiem nic o pisaniu artykułów, ale będę się starał.
|
Potrzebuję poradnika z wyjaśnieniem niekórych słow, skrótów typu:
1337 kina p3wn3d etc. Dzieki z góry. |
Start na new serwie
Moim zdaniem powinien powstać ciekawy poradnik na temat pierwszych kroków na nowym serwerze. I to dla takich osób, które wcześniej nie miały Pacc i nie znają expowisk na paccowskich terenach. Czyli taki troszkę szczegółowy. ;(
|
Tak, ja niedługo zakładam pacca i chciąłbym się dowiedzieć np. gdzie są niektóre expowiska, czy warto kupować promocje itp....
|
ja poszukuje poradnika na temat kopalni krasnoludzkich - od gory az po sam dol :) sam mam 33 lvl i schodze jedynie conajwyzej o 3 poziomy - dalej sie boje. Mam nadzieje, ze juz taki art jest - jezeli owy juz jest, zapodajcie linka. B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |