Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Milan Czy Liverpool? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127876)

Wladek - Celesta 04-05-2007 16:51

Milan Czy Liverpool?

Jak Myślicie Czy Milan po fantastycznym zwycięstwienad Manchesterem wygra LM?
A może Liverpool znowu Pokona Milan?

Głosujcie Sami ja oddam głos na Milan

theory 04-05-2007 16:54

IMO Liverpool. Byłby podwójny sukces - wygrana LM i druga wygrana w finale na Milanem.

gavreonien 04-05-2007 17:04

Liverpool ~~~~

Gravell 04-05-2007 17:40

Myślę, że Milan jest lepszy, ale kibicuje Liverpoolowi, panowie z san siro powinni teraz siedziec w serie B za te swoje przekręty...

Yoh Asakura 04-05-2007 19:59

Nie lubię żadnej z drużyn, ale chciałbym żeby wygrał reprezentant ligi angielskiej.
Poza tym pokonali Barcelonę, więc czemu nie mieliby wygrać także ze staruszkami z Milanu ?

Calen Futh 04-05-2007 20:01

A ja myślę, że jest taki temat jak "Wydarzenia sportowe" i tam się to pytanie powinno znaleźć. Jeśli jednak chcesz zrobić taki temat na chama, dokładnie o tym to masz od tego podforum grupy football Experts.

Dark Sven 04-05-2007 21:32

MILAN OFKOZ!

Cytuj:

staruszkami z Milanu ?
Nah, a widziałeś co te "staruszki" zrobiły z Man u, które wydaje mi się, że jest troszkę(tak, troszkę) lepsiejszy od Live.

Mimo wszystko mam nadzieje, na piękny mecz i dużo bramek.

OnlyShadow 04-05-2007 22:10

Mimo że mam was gdzieś, to zagłosuje na Milan, bo Milan Ognia ma to w nicku. No i idź z tym na jakieś piłkarskie forum.

<3

Colo_2006 04-05-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1408713)
MILAN OFKOZ!

Nah, a widziałeś co te "staruszki" zrobiły z Man u, które wydaje mi się, że jest troszkę(tak, troszkę) lepsiejszy od Live.

Mimo wszystko mam nadzieje, na piękny mecz i dużo bramek.

No trudno , Man Utd nie byl przygotowany na gre w deszczu :> , to były cheaty Milanu :> xD

Tador 04-05-2007 23:02

AC Milan
Zapewniam was ze to Milan wygra,
Liverpool przegra bo Dudek nie stoi ;)

Dark Sven 04-05-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1408851)
Man Utd nie byl przygotowany na gre w deszczu :> ,

Czy ty chcesz mnie zabić? Akurat miałem pompke w ustach i jak to zobaczyłem to prawie ją łyknąłem 0o

Walekifa 05-05-2007 00:10

Milan,i chyba nawet trzeba zakładzik obstawić.

@ UP

To uważaj ty na następny raz.

zalfik 05-05-2007 00:30

FORZA GRANDE MILAN

http://img151.imageshack.us/img151/2...0517517ed5.gif

Powiem Wam, ze co roku wszyscy jada na Milan nazywajac ich "staruszkami" czy "domem starcow". Otoz ten klub wypelniony "starcami" gra w finale trzeci raz w przeciagu 5 lat i jako jedyny przez te lata jest w conajmniej cwiercfinale. Milan pokazal, ze doswiadczenie i serce wlozone w gre moze pokonac mlode zadufane w sobie gwiazdki pokroju C. Ronaldo czy Rooney'a.
Teraz pora aby zemscic sie za Stanbul!

Milan solo con te, Milan sempre per te!!!

PiXik 05-05-2007 01:36

jestem za Milanem chociaż może się przybliżyć w ilości zdobytych pucharów europy do Realu. Liverpool pewnie wygra-Benitez ułoży swoje klocki na Milan-będą mieli jedną dwie okazje gol muraka i papaka. Chociaż z drugiej strony finał to finał a z trzeciej Seedorf to Seedorf. Kaka też może wygrać sam mecz.
Albo będzie piękne widowisko albo ścierwo

Maggic 05-05-2007 02:01

Cytuj:

No trudno , Man Utd nie byl przygotowany na gre w deszczu :> , to były cheaty Milanu :> xD

A słyszałeś co Szpakowski powiedział przed meczem ???

Cytuj:

Pada a właściwie leje...Pogoda typowo angielska więc może sprzyjać Manchesterowi
Dostali ostro w dupę od doświadczonych graczy i tyle, jeszcze jakby 9 maja przegrali z Chelsea to by było pocieszenia na koniec dobrego sezonu aczkolwiek bez żadnych większych sukcesów.

Davido16 05-05-2007 08:47

Milan revenge for Stambul... force may be with them.

ahh ten mój pr0 inglisz :p

Yoh Asakura 05-05-2007 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1408713)
MILAN OFKOZ!

Ale mogę się założyć, że gdyby ten mecz był gdzie indziej niż we Włoszech, to Manchester nie odniósł by takiej porażki.

Gravell 05-05-2007 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1409413)
A słyszałeś co Szpakowski powiedział przed meczem ???

Ja słyszałem co powiedział po meczu - "San Siro wyraźnie nie jest szczęśliwe dla gospodarzy, jest szczęśliwe dla Milanu!"

Dark Sven 05-05-2007 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1409694)
Ale mogę się założyć, że gdyby ten mecz był gdzie indziej niż we Włoszech, to Manchester nie odniósł by takiej porażki.

Być może, ale ja równie dobrze moge powiedzieć tobie, że jeżeli pierwszy mecz nie był by na old trafford to man u, by tam nie wygrało/ milan nie odniósl by takiej porażki.
I tutaj widać potęge własnego stadionu i własnych kibiców ; )

Pawcioo 05-05-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gravell (Post 1409700)
Ja słyszałem co powiedział po meczu - "San Siro wyraźnie nie jest szczęśliwe dla gospodarzy, jest szczęśliwe dla Milanu!"

Tak , ten komentarz Szpakowskiego był świetny 8o
Myślałem że rotfla zalicze :P

A kto wygra?
Przecież to oczywiste że Milan B)

Crealnex 05-05-2007 13:54

W tym roku Milan nie popełni tego błędu, co w Stambule...

Milan ognia 05-05-2007 14:24

Oczywiście, że Live... AC Milan. xD

Dark Sven 05-05-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia (Post 1410300)
Oczywiście, że Live... AC Milan. xD

Forza Milan Ognia ^^

Stivler 05-05-2007 14:31

Oczywiście milan ;D

Mad-Sin 05-05-2007 15:10

A ja liczę, że wygra Live. Czemu? Bo dołożyli tym zajebanym sprzedawczykom z Chelsea.

matiiii 05-05-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1408455)
Nie lubię żadnej z drużyn, ale chciałbym żeby wygrał reprezentant ligi angielskiej.
Poza tym pokonali Barcelonę, więc czemu nie mieliby wygrać także ze staruszkami z Milanu ?

Też tak myślę i będę kibicował Liverpoolowi.

Zamor1 05-05-2007 16:00

Stawiam na The Reds. Mysle ze wygraja, to ze Manchester jest lepszy od Live, a Milan ich pokonal nie znaczy, ze Liverpool nie ma szans. Liga angielska, a liga mistrzow to calkiem co innego. Go Ahead Liverpool !
Chociaz nie przepadam za nimi :P

Maggic 05-05-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin (Post 1410520)
A ja liczę, że wygra Live. Czemu? Bo dołożyli tym zajebanym sprzedawczykom z Chelsea.

Na jakiej podstawie uważasz Chelsea za sprzedawczyków chociaż pewnie gówno o nich wiesz, więc możesz się zamknąć.

Mad-Sin 05-05-2007 18:10

A zagłębiałeś się w historię transferów m.in. Joe Cole'a, Szewy i Lamparda juniora?

Nie? To zamknij japę.

Yoh Asakura 05-05-2007 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1409704)
Być może, ale ja równie dobrze moge powiedzieć tobie, że jeżeli pierwszy mecz nie był by na old trafford to man u, by tam nie wygrało/ milan nie odniósl by takiej porażki.
I tutaj widać potęge własnego stadionu i własnych kibiców ; )

Chodziło mi o to, że gdyby ten mecz był rozgrywany gdziekolwiek indziej niż we Włoszech (nie koniecznie na Old Trafford, mogliby grać nawet w Afganistanie...) to Manchester nie odniósłby aż takiej porażki (a być może i by wygrał).
Cytuj:

A zagłębiałeś się w historię transferów m.in. Joe Cole'a, Szewy i Lamparda juniora?
Albo Ca$hley'ego Cole'a.

Maggic 05-05-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin (Post 1411175)

Nie? To zamknij japę.

Sheva i inne gwiazdki mogą se grać gdzie chcą jeśli lepiej zarabiają to czemu nie ??? gdzie jest powiedziane że piłkarz musi grać cała karierę w jednym klubie ????

Chelsea ma kasę sprowadza dobrych zawodników to nie oznacza że od razu ci zawodnicy sprzedawczykami

Jak ci to nie pasuje to już twój problem i to ty zamknij japę bo to ty zacząłeś.

btw Nie wiem czy Joe Cole pomylił ci się z Ashley'em ale Joe Cole grał w West Hamie odszedł do Chelsea żeby rozwinąć karierę i nie wiem co w tym złego.

Fabiański z Legii Warszawa podpisuje kontrakt z Arsenalem i co też uważasz go za sprzedawczyka ???

Mad-Sin 05-05-2007 19:48

Haha... skąd to wiesz? Od kumpli z Chelsea?

Joe Cole i Frank "Fat" Lampard Jr byli przekupywani przez Chelsea. Tak jak wcześniej Paul Ince przez ManU.

Dark Sven 05-05-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1411305)
Chodziło mi o to, że gdyby ten mecz był rozgrywany gdziekolwiek indziej niż we Włoszech (nie koniecznie na Old Trafford, mogliby grać nawet w Afganistanie...) to Manchester nie odniósłby aż takiej porażki (a być może i by wygrał).

Cóż, teoretycznie tak być mogło, ale to jest LM i raz tu, raz tu.

Cytuj:

Haha... skąd to wiesz? Od kumpli z Chelsea?

Joe Cole i Frank "Fat" Lampard Jr byli przekupywani przez Chelsea.
Haha... skąd to wiesz? Od kumpli z xxx?

Mad-Sin 05-05-2007 22:45

Powiedzmy, że mam swoje podstawy, aby tak przypuszczać. Wiem co się działo z Ince'm i to samo działo się z nimi.

Doom Terror 06-05-2007 04:42

Cytuj:

Deszcz to byl bardziej na niekorzysc Milanu poniewaz to na wyspach brytyjskich taka pogode deszczowa sie okresla na typowo pilkarska... co do sondy to pomimo ze jestem kibicem Interu to sadze ze Milan wygra bo pokazal klase z Man UTD, jednak nie przekreslam szans Liverpool'u.Benitez potrawi ustawic druzyne pod mecz,co zauwazylismy z Chelsea (ten staly fragment gry byl rewelacyjnie wymyslony) szkoda ze nie potrafi ustawic The Reds pod caly sezon tylko na pojedyncze spotkania.(jak z Barca i Chelsea)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin (Post 1412048)
Powiedzmy, że mam swoje podstawy, aby tak przypuszczać. Wiem co się działo z Ince'm i to samo działo się z nimi.

a inni maja "swoje podstawy" ,aby przepuszczac ze twoje teorie sa mocno naciagane (czyt. zadnych faktow tylko przepuszczenia)Pilkarze sa profesjonalistami,pilka nozna to ich praca,czy ty wolalbys zarabiac mniej robiac to samo w jednym miejscu kiedy masz okazje zarobic wiecej w innym? Zwlaszcza ze jezeli przechodza to chca przechodzic,bo podpisuja te kontrakty ... Denerwuje mnie takie cos ,tak samo jak wchodzi zal.kibic pewnego klubu serie b na strone Interu i pisze ze my jestesmy zlodziejami tylko dlatego ze Juve zostalo zdegradowane za oszustwa a komus trzebabylo przyznac tytul,a najwyzej uplasowanym zespolem grajacym fair byl akurat Inter ... (napisalem zal.kibic bo wiekszosc jest normalna ale sa wyjatki,ktore wola po najezdzac na forum itp)

Mad-Sin 06-05-2007 10:27

Historia Ince i Lamparda Jr jest bardzo podobna. Testy medyczne i okazało się, że obydwaj są mocno kontuzjowani (wcześniej kontujzji nie było ani śladu) no i co? Zaczynają kuśtykać podczas meczów, etc.

Czy to normalne zachowanie profesjonalnego gracza?

Sir_Kopek 06-05-2007 11:42

Ja stawiam na MILAN :p. Moim zdaniem grają bardziej ofensywniej niż Liverpool. No, ale "The reds" nie mają szans na mistrzostwo Anglii, to postawią wszysto na Ligę Mistrzów. Fajnie gdyby było np. 2:0 dla Liverpoolu, potem dwie bramki strzela Kaka. Dogrywka i karne, a w nich 5:4 dla Milanu !! Dwa lata temu to był najlepszy finał jaki widziałem (Dudek dance).

Mad-Sin 06-05-2007 12:14

Włoskie catenaccio po zdobyciu jednej lub dwóch bramek to naprawdę ofensywny styl gry.

zalfik 06-05-2007 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin (Post 1413234)
Włoskie catenaccio po zdobyciu jednej lub dwóch bramek to naprawdę ofensywny styl gry.

To prawda, ze Wlosi nie prezentuja ofensywnego footballu. Co nie zmienia faktu, ze Milan zaprezentowal bardzo ofensywna i widowiskowa pilke w ostatnim meczu z ManU. Jesli tak zagraja z Liv~ to o tytul dla Rossonerich nie mamy sie co obawiac ;)

Tomtrade 06-05-2007 14:27

Moim zdaniem teraz wygra Milan bo Kaka i Seedorf sa w zyciowej formie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.