![]() |
Milan Czy Liverpool?
Jak Myślicie Czy Milan po fantastycznym zwycięstwienad Manchesterem wygra LM?
A może Liverpool znowu Pokona Milan? Głosujcie Sami ja oddam głos na Milan |
IMO Liverpool. Byłby podwójny sukces - wygrana LM i druga wygrana w finale na Milanem.
|
Liverpool ~~~~
|
Myślę, że Milan jest lepszy, ale kibicuje Liverpoolowi, panowie z san siro powinni teraz siedziec w serie B za te swoje przekręty...
|
Nie lubię żadnej z drużyn, ale chciałbym żeby wygrał reprezentant ligi angielskiej.
Poza tym pokonali Barcelonę, więc czemu nie mieliby wygrać także ze staruszkami z Milanu ? |
A ja myślę, że jest taki temat jak "Wydarzenia sportowe" i tam się to pytanie powinno znaleźć. Jeśli jednak chcesz zrobić taki temat na chama, dokładnie o tym to masz od tego podforum grupy football Experts.
|
MILAN OFKOZ!
Cytuj:
Mimo wszystko mam nadzieje, na piękny mecz i dużo bramek. |
Mimo że mam was gdzieś, to zagłosuje na Milan, bo Milan Ognia ma to w nicku. No i idź z tym na jakieś piłkarskie forum.
<3 |
Cytuj:
|
AC Milan
Zapewniam was ze to Milan wygra, Liverpool przegra bo Dudek nie stoi ;) |
Cytuj:
|
Milan,i chyba nawet trzeba zakładzik obstawić.
@ UP To uważaj ty na następny raz. |
FORZA GRANDE MILAN
http://img151.imageshack.us/img151/2...0517517ed5.gif Powiem Wam, ze co roku wszyscy jada na Milan nazywajac ich "staruszkami" czy "domem starcow". Otoz ten klub wypelniony "starcami" gra w finale trzeci raz w przeciagu 5 lat i jako jedyny przez te lata jest w conajmniej cwiercfinale. Milan pokazal, ze doswiadczenie i serce wlozone w gre moze pokonac mlode zadufane w sobie gwiazdki pokroju C. Ronaldo czy Rooney'a. Teraz pora aby zemscic sie za Stanbul! Milan solo con te, Milan sempre per te!!! |
jestem za Milanem chociaż może się przybliżyć w ilości zdobytych pucharów europy do Realu. Liverpool pewnie wygra-Benitez ułoży swoje klocki na Milan-będą mieli jedną dwie okazje gol muraka i papaka. Chociaż z drugiej strony finał to finał a z trzeciej Seedorf to Seedorf. Kaka też może wygrać sam mecz.
Albo będzie piękne widowisko albo ścierwo |
Cytuj:
Cytuj:
|
Milan revenge for Stambul... force may be with them.
ahh ten mój pr0 inglisz :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I tutaj widać potęge własnego stadionu i własnych kibiców ; ) |
Cytuj:
Tak , ten komentarz Szpakowskiego był świetny 8o Myślałem że rotfla zalicze :P A kto wygra? Przecież to oczywiste że Milan B) |
W tym roku Milan nie popełni tego błędu, co w Stambule...
|
Oczywiście, że Live... AC Milan. xD
|
Cytuj:
|
Oczywiście milan ;D
|
A ja liczę, że wygra Live. Czemu? Bo dołożyli tym zajebanym sprzedawczykom z Chelsea.
|
Cytuj:
|
Stawiam na The Reds. Mysle ze wygraja, to ze Manchester jest lepszy od Live, a Milan ich pokonal nie znaczy, ze Liverpool nie ma szans. Liga angielska, a liga mistrzow to calkiem co innego. Go Ahead Liverpool !
Chociaz nie przepadam za nimi :P |
Cytuj:
|
A zagłębiałeś się w historię transferów m.in. Joe Cole'a, Szewy i Lamparda juniora?
Nie? To zamknij japę. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Chelsea ma kasę sprowadza dobrych zawodników to nie oznacza że od razu ci zawodnicy sprzedawczykami Jak ci to nie pasuje to już twój problem i to ty zamknij japę bo to ty zacząłeś. btw Nie wiem czy Joe Cole pomylił ci się z Ashley'em ale Joe Cole grał w West Hamie odszedł do Chelsea żeby rozwinąć karierę i nie wiem co w tym złego. Fabiański z Legii Warszawa podpisuje kontrakt z Arsenalem i co też uważasz go za sprzedawczyka ??? |
Haha... skąd to wiesz? Od kumpli z Chelsea?
Joe Cole i Frank "Fat" Lampard Jr byli przekupywani przez Chelsea. Tak jak wcześniej Paul Ince przez ManU. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Powiedzmy, że mam swoje podstawy, aby tak przypuszczać. Wiem co się działo z Ince'm i to samo działo się z nimi.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Historia Ince i Lamparda Jr jest bardzo podobna. Testy medyczne i okazało się, że obydwaj są mocno kontuzjowani (wcześniej kontujzji nie było ani śladu) no i co? Zaczynają kuśtykać podczas meczów, etc.
Czy to normalne zachowanie profesjonalnego gracza? |
Ja stawiam na MILAN :p. Moim zdaniem grają bardziej ofensywniej niż Liverpool. No, ale "The reds" nie mają szans na mistrzostwo Anglii, to postawią wszysto na Ligę Mistrzów. Fajnie gdyby było np. 2:0 dla Liverpoolu, potem dwie bramki strzela Kaka. Dogrywka i karne, a w nich 5:4 dla Milanu !! Dwa lata temu to był najlepszy finał jaki widziałem (Dudek dance).
|
Włoskie catenaccio po zdobyciu jednej lub dwóch bramek to naprawdę ofensywny styl gry.
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem teraz wygra Milan bo Kaka i Seedorf sa w zyciowej formie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |