![]() |
[Hacked] Wesoly Rookstayer 81lvl
Jak widac nawej bardzi dobrzy gracze nie moga ustrzec sie przed hackiem :/
http://youtube.com/watch?v=We9HegDVVwk http://img67.imageshack.us/img67/4330/81rookoe4.jpg |
Cytuj:
|
Przynajmiej mu na maina nie wyszedl.
|
Jak by mu na main wylazł to bylby juz totalny owned ;p
|
1. -
2. Nielegalne oprogramowanie. 3. Aktualnie Wesoły~ ma w Commencie pochwalne słowa dla OwnTibia, zapewne napisane przez hackera, więc może przytocz poprzednią treść. Nie nie jesteś sama. 4. - Y'all |
@bov:
Nie ma jak mieć poparcie ziomka, który godzinami wbijał botem fisha. ;) Jaka zemsta? Gdyby mi zależało na sławie grałbym w takim stylu jak ty/wy. *Wszystko*, co robiłem w Tibii, robiłem 4fun. PS. Dokąd zmierza Tibia... Na tibiabr wywiad z botterem, na tibia.pl sharer moderatorem. Kiedyś nawet na stronie głównej tibia.com był baner "TibiaBot NG". Antyluring uniemożliwiający trapowanie botterów. Ciekawe w jaki sposób "ulepszy" Tibię następny update... @Edek Rozprowacz: Straciłem tylko cash (haker oddał część). Nie wziął mino leathers, nie uszkodził chara w żaden sposób. PS. 2 Czasami ciekawość/nuda zamula rozum. ;) |
Cytuj:
@Topic: Hack hackiem stracił tylko kasę i prawdopodobnie itemy. Poza tym nie stracił lev ani nie wylądował na mainie więc tak źle to nie jest. Nawet bez tego idzie się szybko "odbić" od dna. @up Post który powinien dać co niektórym do myślenia. |
Poprostu wpadl we wlasne sidla, chcial okradac konta innych poprzez tibiaown a wszystko obrocilo sie przeciwko niemu. Hack rzeczywiscie mial miejsce i ku mojemu zdumieniu sam poszkodowany poniosl najmniejsza kare (mianowicie strata +150k)
Ten kto go okradl jest jednym z "pro" hackerow od tibiaown, pozwole sobie rowniez na umieszczenie pewnej krotkiej konwersacji na potwierdzenie jakie wielkie szczescie spotkalo poszkodowanego: Vego PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 4:32 pm Odpowiedz z cytatem Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 198 Skąd: Kielce Witam, przed chwila haknalem 81 Rookstayera jest to 5 co do najlepszych lvli na rooku. Teraz mam do was pytanie , co z nim zrobic. Wyjsc na main czy go zostawic Razz? MEli PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 4:34 pm Odpowiedz z cytatem Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 15 Ostrzezen: 1 Wiesz ile on grac musial stary nie rób mu tego takie moje zdanie i jak mozesz daj fotki z eq itp To by bylo na tyle mysle. Regards |
Na Rookgaard.pl wieści te dotarły szybciej... zacytuję się...
To mnie nie razi. Vial |
http://60gp.ovh.net/~owntibia/forum/...pic.php?t=2018
Żadna ściema, hack ^^ @down Wejdź w link, który podałem i zobacz ostatnią fotkę -.-' |
Watpie w to ze ktos shackowal to konto , po pierwsze kazdy kto ma na celu hacknac rookstayera mysli o wyjsciu na maina bo to najbardziej boli.
Mysle ze to poprostu wlasiciciel chara ,taki dżołk zeby zwrucic na siebie uwage. @up wiem weszlem i zmienilem zdanie , jak pisalem swojego posta jeszcze nie bylo twojej wypowiedzi @down no dobra ale gdybym to byl ja i wbil sie na tego chara to odrazu co by mi przyszlo na mysl to sprawdzic noob chary , bank i wyjsc na maina |
Cytuj:
Regards |
Czy go DORWALI czy nie, szkoda chlopaka. No coz jak by nie bylo dobry musi byc nawet jesli to nie do konca cala jego praca-dzielenie konta, boty itp, ale wiecie cos napewno wbil ... a wogole ten hack to tak lekko mozna pominac bo co to za hack :P ...
|
Cytuj:
|
@2up
Jemu nie było by Cię szkoda gdyby Ciebie haknął. Moim skromnym zdaniem DOBRZE MU TAK! :) |
Mi tam się wydaje, że to jakiś wkręt.
Skoro rookuja 100+ to czemu nie mieliby wyjść na maina 81 rookstayerem? Nie dość, że smutek ownera to jeszcze 180k na plusie ; d |
Cytuj:
A co do mnie, raczej mnie nie dorwa. Gram na swym lakpku ktory odpalam tylko ja. Nie szponce przed kumplami ze mam taki a nie inny lev. Nie uzywam nic wiecej co zwiazanego z tibia, poza oficjalnym klientem. Nie wchodze tam gdzie nie powinienem ... taki szary maly gracz ze mnie ... no i po co mieli by mnie hackowac, dla tych 30k w banku czy dla 25 lev zeby wyjsc z rooka :p ... no ale kika postaci z maina bylo by mi juz szkoda ... |
@Emcess
Nie, nie jest to wkręt -.-' Przeczytaj wszystkie posty w temacie, zanim cokolwiek w nim napiszesz. A dlaczego miałby wychodzić na maina? Z rooka zwinął wszystko co się dało, a przecież na mainie ten rookstayer nie miał żadnych kosztowności. @up jak chcesz mogę ci dać poradnik, jak zrobić 70lvl w miesiąc =) |
Cytuj:
|
Wina jest ownera i tyle,nie wchodzi sie w jakieś tam linki ... Albo ma superior:p kolegów z real.
|
Hah... jak wbije na Antice, to zabiję go śmiechem! xD
@topic: po kiego >eh... cenzura< mamy na tym forum taki zaje-bip-fajny temat jak plotki?! /Edit: Cytuj:
2. Sharing... tia... ;> Ciekawe na ile znasz Wesołego. 3. U... może i pajac, ale za to przyznaje się do tego, co robił. >uhm... jak to zrozumiecie???///< 4. /me pisze w trakcie lotu z krzesła ku podłodze. |
No to chyba nauczka dla Wesołego żeby nie uzywać wspomagaczy ^^
|
Nie znam tego pana, o którym mowa, ale jeśli to prawda, że paprał się w OwnTibii to żałuję, że nie wylądował w Carlin (miasto idealnie stworzone dla takich panów), jeżeli to z OwnTibią to nie prawda, to zwracam honor ;-].
|
Wesoly ma nauczke (chcial sobie skorzystac z owntibii) ah to glosowanie na forum czy wyjsc nim czy nie ;> (i co powiecie ze userzy owntibii nie maja serc?)
|
Uważaj gdzie klikasz i tyle. Nie używaj botów bo one nigdy nie są pewne (chyba że sam napiszesz sobie bota). Nie dziel konta. Proste prawda?
A co do hackera.... to chyba raczej hakier albo chaqr, bo nie wiem jak nazwać taka osobę. Kradzież postaci za pomocą keyloggera, exploita czy phishingu nie można nazwać "hackowaniem" bo umiejętności potrzebne do tego są niewielkie, nawet moja 12 letnia kuzynka by sobie poradziła. Gdzie tu sztuka? Czekanie na głupotę innej osoby? |
Cytuj:
Tu nie potrzeba żadnej sztuki ^^ Akurat w przypadku owntibii kupienie go za 40zł i ustawienie swojego nicka w konfigu, a potem buraki spamują na forach =) |
sweeet :)))))
|
Prowokujcie Vega dalej to może wyjdzie nim na Maina -.-.
Była ankieta na tym Temat. My Też mamy Honor i zasady. |
Troche mi jego zal, no bo trudno wbić ( zalezy od ktorego lvl'a wspomagacze bral ) np. od 60 a od 60 lvl to jest dobre 1,5 roku z graniem 5 h dziennie.
Ja akurat nie mialem wspomagaczy i tez zostalem zchakowany ^.-, ale bez wspomagaczy ;) . Stacil ponad 1,5 roku zycia :p |
jak ktoś mu eq wywalił odrobi to w raz dwa mu tyle nie potrzeba (ja przez brata jestem o -135k)tak wiem nie na temat
|
"kazdego szkoda, nie kazdego zal"
81 lvl ... masa pracy i watpie zeby cala robote odwalily za niego "wspomagacze", jakis wklad swoj w ten lvl na pewno mial... wiec szkoda go... niektore osoby widac ze Wesolego niezbyt lubia ("pajac" "gowniarz" to chyba nie oznaka "przyjazni" <aaahhh tak... niby przyjazn istnieje tylko w rl...>) Osobiscie nie znam go zbyt dobrze, nic do niego nie mam.. Wesoly zycze zebys sie podniosl szybko i wrocil ze zdwojona sila :) "co nas nie zabije, nas wzmocni" wiec do pracy nad usuwaniem"szkod"... teraz juz chyba z pewna nauczka :) |
Cytuj:
Zachowam anonimowość. Polecam lekture tego: na tibiabr.com: TibiaBR Forums> » Tibia « > Cidades do Tibia > Newbie Island (Rookgaard) > Rookguardian De'Bove Nie moge wstawić linku to daje jak dojść. a udało się: forums.tibiabr.com/showthread.php?t=107703 |
@up
Szok. Po tym co przeczytałem... Wyrażę to w jednym słowie : niesmak Czy mógłby ktoś przetłumaczyć to na polski ? Albo dać link do translatora ?? ;> Trochę zrozumiałem... @Topic Wpadł <3 Niech się cieszy, że nie zalogował się w Venore hehe |
Cytuj:
|
@Contemple:
http://babelfish.altavista.com/ Jeden z najlepszych translatorów online. Na pewno wiele osób go zna. @Dziewiczy: Może jednak powiesz coś o sobie? :) PS. debov znajduje się na jakiejś starej blackliście Rookgaardu na tibianews.net. Ja nadal mam nadzieję na delete... |
Cytuj:
Sam wbij 81 lvl na rooku a potem gadaj albo karm trolla ;) |
Czemu nie wyszedl na main ?
A to tu wam odpowiem nie chciał zepsuć gry dla kolesia bo co miałby na mainie? Nic? Vego pokazał ,że nie jest lamerem :) |
Cytuj:
Średnio? Mam nadzieje że tylko żartujesz... |
-.^
Cytuj:
Nie jest lamerem powiadasz? Ogladalem screeny z forum tego zje*****o keyloggera i to co on ukradl to w pale sie nie miesci ... dla mnie jest poprostu smieciem X( |
Cytuj:
poszukaj na photbukecie :eriicc Jakies tam moje hacki ;) Vego tak mi się wydaje ze zostawil mu all tylko napisal pozdro od Ownt;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |