![]() |
Candia: Dragonhearts
Witam wszystkich Candij'czyków.
Dnia 7 Maja 2007 roku powstała nowa Gildia Dragonhearts. Jesteśmy gildią przyjaciól i znajomych.Nie chcemy was okradać ani oszukiwać lecz, podać pomocną dłoń abyście dołanczyli do nowego klanu. Nie chcemy być ani najlepszą gildią ani tez najmocniejszą, lecz osobami które sobie pomagają w potrzebie, gdy ktoś komuś coś ukradnie( spoza gildii) staramy się pomóc. Liderzy i większośc osób o przydomku Dragonheart znają się z z Servera: Harmonia. Każdy każdego dobrze zna i ufa... Aby dołanczyć do gildii są narazie niskie wymagania: 30 lvl+ Oraz trzeba odpowiedzieć na 10 pytań na temat tibii aby wykazac się znajomością Gry. Przywódcą Gildii jest: toth Dragonheart Vice to:Xiv Dragonheart RP(Zajmuje się rekrutacją) Keth Dragonheart ED OnicDragonheart ED Greg Dragonheart( zostanie zmieniony gdyż jest tylko na rezerwie) W sprawie rekrutacji prosze o kontakt z Xiv Dragonheart. Dziękuje wam i miłej gry w tibii. Osoby chętne prosze o wpisywanie się także do tego tematu, gdy będe Online skontaktuje się z wami w sprawie Rekrutacji. |
Gildia Dragonheart :)
Należe do tej gildii i mogę zapewnić że to co mówił Xiv to prawda. W Gildii Dragonheart panuje zawsze miła atmosfera. Jesteśmy pomocni nie tylko sobie ale i innym graczom. Ufamy sobie w 100% i chociaż nie jesteśmy najmocniejsi to naprawdę miło nam się razem gra. Jak widzicie do gildii mogą należeć również dziewczyny :) Zapraszam każdego gracza o dobrym smoczym sercu do rekrutacji.
|
Cytuj:
Trion =3 |
Co tu dużo mówić nic +, nic-
Zapraszam serdecznie naprawde warto!! Ps. Jeżeli będzie ktoś chciał mogę zamieścić film ***** o nas chociaz narazie o rodzince Dragonheart ;p ale to tak jak gildia ;p (wada filmu: waga 200mb) |
Ja też nie będe się rozpisywał... jesteśmy po prostu gildią przyjaciół. Zapraszam wszystkich Candijczyków do wstąpienia.
|
No to jeszcze zobaczymy
|
Cytuj:
|
Mam 27 lvl więc może niedługo postaram się o członkostwo. ^^
Cytuj:
|
No swietnie wrecz :P
|
Tak od 30 poziomu zapraszamy, z otwartymi rękoma..nie rozumiem tlyko tych zbędnych komentarzy...
NAdal rekrutujemy, już 2 osoby donas dołączył i są zadowolone..Zapraszamy, prosze o powiadamiane mnie na tibi oraz w tym temacie, dziękuje |
Ja też dołączyłem niedawno i jestem zadowolony... Zapraszamy ^^ 8o
|
Ja mam prawie 27 lvl. Jak wbije 30 to napisze :)
|
pozdrawiam nową gildie :P pamiętajcie o kumplach na harmoni :D chodzi mi o Trin Arana, niestety koleś hacked, a był najlepszym kumplem Ri'goku
|
hmm moze dolacze :).. ale narazie mam 17 lvl ale jutro kupuje PACC wiec powinno szybko wejsc 30 :).. o ile jeszcze bedziecie od takieog lvl-u rekrutowali :)
|
chcialbym wstapic w wasze szeregi, niedlugo pacc, wiec szybko nabije lvl
|
Mam 19 drucik ;/ ale co tam ;p
CANDIA RULEZ |
Szkoda tylko, że lubicie z gildii wywalać za nic....
No i przyjmujecie do gildii ludzi którzy kradną i oszukują.... No ale lider sie zmienił z tego co słyszałem wiec może naprawi to co zepsuł Stalmir. |
Chętnie bym się zapisał ale mam dopiero 20lvl
|
Zmiana rekrutaci...wszystko co pisane na górze to prawda...
Nowa Rekrutacja: Wszystkie profesje prócz Rycerzy:60+ Rycerze:85+ |
Chętnie dołącze
Z tego co tu wszyscy piszą klan przyciąga swoją reputacją... ;)
Chętnie dołączę do was, obecnie nie expie bo zmieniam internet po tym wszystkim pacc i można działać ;) Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Online. B) Jednak od 60+ ? ;/ ale jak coś czekam ... |
Ja Gram Na Candji (Taron Shel) Od poki tu gram to mysle ze ta gildja jest ok:) Ale nie bende sie zalic...
------------------------------- Sry za Blendy ;( Fuck Harmonia X( X( X( (nie lubie chakneli mnie w tatmtym toku jak mialem 35lvl!!:( |
Gildia zlikwidowana - TOPIC TO CLOSE
|
We are not heroes. Heroes always dies. We are a legend! Legend never die!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |