![]() |
Jak zabic cavebotera na nonpvp xD
Moze to nic , ale sam fakt ze zabilo sie tego cavebotera to juz cos xDDDDDD
Maly lvl ale jary xDD Ty Hwort & Prep~ for help :D http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24273 |
Nie ma to jak non-pvp ...
10 boterów w jednym cave x.x ehh.. |
ŻAL ŻAL ŻAL ! Takiego amatorstwa jeszcze nie widziałem, 96 lvl a jakiegoś low lvla trapnąć nie potrafi... Takie waste, myślałem, że chociaż go zabijecie, a ty pozwoliłeś mu uciec, omfg :<
wg mnie szkoda czasu na film ... ocena 2/10, potrenuj jeszcze to trapowanie :s |
Film nawet spoko, trochę wsate było szczególnie m-walli. W tej dziurze gdzie się respił BH była skrzynka. To quest jakiś ?
|
niezly m-lev i fishing! jakiego bota uzywasz?8o
|
No wsumei to filmik do dupy, ale ten 40 lvl to wogole idiota jak mozna stawiac bota na trollach ;|
A ty nie potrzebnie wastowales te mw....pozatym pojdz na tomby tam wieksze lvle na bocie jada ;) |
Cytuj:
|
Z tej lekcji zapamiętajcie jedno:
- Cookie Masters to nooby, thiefy i botterzy Mój kumpel skarżył się, że lider stopniowo zabierał innym członkom gildii itemy z pokojów. Tej gildii już nie zaufam. A filmik - fajny xD |
Cytuj:
Cytuj:
Zobacz kiedy postac zostala stworzona i wtedy dobiero zaczynaj wysnówac swoje madre mysli. Zal.br .... Moze filmik do dupy , ale frag sie liczy , btw ten 2 padnie dzisiaj w nocy . |
Takich akcji i filmów powinno być więcej =p
|
Celesta suks..
Nie zajebal az tak zle, widzialem gorszych xd |
Cytuj:
|
Heh troche szkoda bylo m walli ;p , Ale filmik spox
|
FIlmiki beda next ^^ musimy sie zaczaic na tych 2 Pasa Ilma I fanek kusciel... Hyh.. Nooby juz tam od 3 miechow Bootuja ^^ teraz widac nie logują sie ^^
|
Cytuj:
no to pokaz cwaniaku twoj "trapinng" ;] |
Cytuj:
Cytuj:
"Zabiłeś mi kumpla, on był spoko, hunted" "Ej z kont zrulowales tego potforka, wes mi pomusz" Tobie radze wrzucać filmy dopiero jak się nauczysz trapować, bo żal takie zmarnowane akcje oglądać, kiedy tak niesfornie porusza się 97 lvl :| Co do filmu - masz racje jest do dupy :p Życzę powodzenia na przyszłość |
Cytuj:
Ta... w skrzynce jest crystal key - do POI'a A co do filmika - chlopaki sie starali jak mogli - nie zawsze sie wszystko udaje. Ale jedno popieram - wytepic caveboterow!!!:evul: |
@2up ten pan to chyba legendarny Pan. Yoozek ^^
A co do filmiku to tak jak mowilem .. nie wyszlo bylo naprawde o milimetr zeby ta (cenzura) padla :/ no cóz innym razem ^^ a na swamp trollach ustawiaja boota i to czesto ^^ |
Cytuj:
@edit Cytuj:
|
Cytuj:
Besensu sformulowane zdanie ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Niemoglem ze smiechu jak na cavebota straciles m walle znam latwiejszy sposob na darashi na rotach : )
|
no spoko ale trap na ktorym pada 63 ms lub 75 rp wymaga troche umiejetnosci, a ty miales problem z jakims low lvl knightem i jeszcze spamowales do okola m wallami eh !
ostatnia ofiara: Apr 30 2007, 14:03:07 CEST Died at Level 93 by a dwarf guard To jest to, ze gosc myslal, ze jak ma wysoki lvl to go guardy nie zabija, niestety przecenil swoje sily. Nie byl afk, po prostu zaskoczyly go uprzednio zlurowane prze/ze/mnie guardy, otoczyly go i zaliczyl glebe. Raz z gfb zdazyl strzelic :o Nie kazdy h-lvl umie dobrze grac ;p Ta postacia co trapowalem juz nie gram. Robie sorka i nie wiem czy sie wyrobie do wakacji z 50 lvlem :/ |
Cytuj:
Hmm ja poprostu wiem ... Nie masz czym sie pochwalic to poprostu krytykujesz innych . Ze spamowalem m walami ? Moja sprawa , nie prosilem o krytyke filmu , pozatym stac mnie na takie waste to o co Ci chodzi ?Btw nadodatek myslisz ze tylko ty umiesz bic hight lvle? Name: Wily'Avatar Sex: male Profession: Elite Knight Level: 108 World: Celesta Apr 20 2007, 04:32:27 CEST Died at Level 110 by a dragon P.S. Koles nie afczyl nie bloczyl mi niczego. http://img90.imageshack.us/img90/878...kfragedwv1.jpg Cytuj:
Tez go znam :) tylko jakbys nie zauwazyl on byl w venore na swampach ;| |
@up
110 padl na dragu nie afczac? albo cos zle zrozumialem ; P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh gz non-pvp sucks :< pełno botterów tylko tam :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Co to ma znaczyc: " Myslisz ze tylko ty zabijasz high lvli?". Co chciales przez to powiedziec? Kid, chcialem ci udowodnic, ze ja nie bawie sie tak jak ty z low lvlami i to jeszcze nie wastuje kasy i nie trace takich szans ( no moze czasami, ale ich nie wystawiam publicznie bo zal sie robi ;p ). Biore sie za cos porzadnego i najczesciej mi wychodzi, a nie jak tobie. Zreszta, ty wiesz najlepiej, bo ja jestem nikim a ty jestes elo traper. HF ! Chetnie obejrze twoje nastepne filmy ( chyba ze sie zraziles moimi komentarzami i nie bedziesz wiecej wstawial ), skoro taki dobry jestes to zrob pare filmow, zabij jakiegos h-lvla... |
Cytuj:
@down Czy ja mowie, ze ten koles uzywa bota? Mowie tylko, ze to jego sprawa czy uzywa czy nie. Idioto :> |
@up Idioto on zadnego boota nie uzywa... Zobacz od kiedy postac istnieje.. a później mow ze boot ..
|
e tam, a sonek? Co z tego, ze to bardzo stara postac i tak pewnie na bocie uhy robil :p
Ma tylko 51 lvl a najwyzszy mlvl w grze, postac z 2001 roku |
|
|
Świetny pomysł na caveboterów sam natknołem się na kilku nie wiedziałem jak go załatwić świetny film.
|
@up Ja probowalem ... rozne zeczy ropowac z 20 swamp troli ale one sa za slabe :p ... lurowac na gohula ... zabijali... hmm... no to co zrobic przez przypadek wziolem pare potow no i tak sie skonczylo, ze 45 sorcerer padl :) a wkurzal mnie juz od paru miechow ... gm to juz do niego przychodzil z 100x ale nic Auto alarm rox?! no cóz teraz malo booterow tam jest bo "prepo, Felipe" tam zadza xD "Ironia" :]
|
O-ja-pierdolę! Wiekszej amatorszczyzny nie widziałem nigdy! 97lvl, a nic nie umie, zero pojęcia o trapowaniu. 1/10.
|
Jeśli ktoś uważa, ze autor filmu nie miał pojęcia o trapowaniu, to niech nagra lepszy. Chętnie nauczymy się czegoś.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |