![]() |
The Horned Fox - ponownie
Witam.
Znów mam kolejne pytanie co do tego bossa. Wiem, że respi się on w tej wieży kolo kazzo, ale mam pytanie czy jest to jakoś sygnalizowane??? Tak jak np. ataki na miasta. Dokładnie to chodzi mi o to czy muszę sprawdzać co jakiś czas czy go tam nie ma, czy po prostu mogę sobie expić na archerach w podziemiach , a o jego pojawieniu pojawi się komunikat????? W ogóle to jeśli ktoś wie coś więcej na jego temat, tzn. jakie hity zadaje, czy rzeczywiście rzuca "exori", ile mniej więcej summonuje mino magów i wszystko co jest z nim związane proszę niech tu napisze. Z góry dzięki za "wszystkie" odpowiedzi. |
Nie ma żadnego komunikatu o jego respie. Po prostu czasem można go tam spotkac.
|
Musisz mieć dużo szczęścia i go tam znajdziesz.
|
Bardzo Żadko Na Niego Można Natrafić..
|
Jak na niego trafisz będziesz szczęśliwym posiadaczem nose ringa ^^
|
Z wypowiedzi <Lart>'a wnioskuję, że ten potworek zbyt silny nie jest i dam sobie z nim rade :) Ale czy na prawdę nic sie nie pojawi jak on się zrespi??? Będę musiał biegać po wszystkich piętrach wieży i liczyć na farta, że go spotkam??
Jeśli tak to ten nose ring powinien byc duuuzo warty :) Jeśli ktoś zna jego przeciętną cenę na servie Refugia niech ją poda. |
U nas na obsidi to rare item
Widzialem jak 87 Elite knight (nicku niepamietam) sellal Nose Ring za 70k ale czy przecenil to niewiem |
Nie ma komunikatu, tak jak przy wielu innych bossach.
|
Cytuj:
Wiesz, nie musisz biegać po wszystkich piętrach bo Horned Fox respi sie tutaj: Ukryty tekst:
A to Imo jeden ze słabszych bossów :) |
lol
Cytuj:
Na neranie i candii, ceny od 100-250k |
No dobra wiem, że nie pojawia sie komunikat, znam tez mniej wiecej cene tego itemu, to teraz niech mi ktos powie czy on rzeczywiscie rzuca exori i ile moze z niego walnac???
|
Ja chyba nie zabardzo mam szczescie expie tam od pol roku i jeszcze nie spotkałem sie z nim. A tak dokładnie to na jakim pietrze on sie respi ?
|
Cytuj:
http://uploads.tibiabr.com/download....a61913684d6fe3 Cytuj:
W moim poprzednim poście podałem link. Czytaj ze zrozumieniem. |
mino jest latwy, bijesz z gfb -.- nose ring u nas chodzi po 300k +
|
Powiem ci tak spotkasz go jak nie będziesz chciał:)
Zawsze tak jest. |
Na refugii nose ring 100 - 250 k
|
na secura lata po 300k jest potrzebny do addona
|
ja widzialem na asterze za 20k :P
|
Poluję już na to gówno od 3 miechów i ani razu na niego nie trafiłem. Wiadomo może mniej więcej co ile się respi?
|
Na Securze Nose Rimg chodzi po 500k tylko czekam żeby go spotkać :evul:
|
Na guardi za nose ringa dają od 100cc do 150cc. The Horned Fox udeza bardzo często z exori hity po 100~, wali z boltow i z bliska, pryzywa kilka minosow (wszystkie rodzaje). Najlepiej wejść do niego z niewidzialnoscią i uzywac run gfb.
|
Na Xerena 300-450k, a mój ziomek na Candii sprzedał za bagatela 1,3kk!:baby:
|
Nose ring to bardzo drogi item. Uwielbiam system bossów, dodaje smaczku grze :)
|
bardzo mocny jest ten the horned fox??? czy dałbym mu rade 25 knightem z waste????
powód :: musze mieć ten nose ring!!!! :] |
Cytuj:
|
waste nie gra roli może być nawet 10k :D na silverze ten nose ring też jest jakby takim rare i jest bardzo drogi :]:] jakby się go sprzedało to bym miał majątek 8o
|
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Horned_Fox
Tak ciezko wejsc? Albo polska wersja (mniej szczeglolowa) http://wiki.hunted.pl/wiki/The_Horned_Fox |
U mnie na luminerze gościu chciał kupić za 1,5kk:baby:
|
Cytuj:
|
ja byłem przed chwilą i go nie ma narazie :(
|
Nose ring
Nose ring na asterze poszedl za 380k + soft bootsy (the horned fox byl 3 dni temy :p;()
:evul: |
Cytuj:
|
na harmonii cos kolo 1kk
btw. na erigu macie gdzie sie zrespil w ostatnim miechu http://erig.net/kills-bosses.php?boss=The+Horned+Fox |
Cytuj:
@down: weź do ręki jakąś czytankę i sie poucz czytać może... |
@up
300k na waste żeby ubić tego the horned ??? weźcie go wynieście -.- buahahahah nienormalny jesteś :confused: ??? |
Na guardi widziałąm ze 500k
|
Cytuj:
|
Ceny owego ringa wahaja sie w granicach 100k-1kk(wszystko zalezne od serva), 70k to bardzo malo. Jest potrzebny do full assassin outfit(szabla) dlatego taka cena. Fox Respi sie on na pietrze gdzie sa 2 mino mage. Jego obecnosc nie jest poprzedzana zadnymi komunikatami. Tak jak wyzej napisali trzeba miec po prostu fart i tyle.
|
Witam!
Trcohę odświeżę ten temat, interseuja mnie godizna pojawienia się Foxa w wieży Mino. Od kilku dni obserwuję erig.net i na moim świeci respi on się krótko po ss ( około godizny 8-9 rano). Nie wiem czy jest to regułą, czy tak po prostu jest. Chiałbym dowiedzieć się tych którzy go zabili w jakich to było godzinach... POzdro cebula |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |