![]() |
Avis vs Royal Navy [6]:[2]
Avis vs Royal Navy [6]:[2] Statystyki wojny Avis vs Royal Navy Avis top fraggers: I.
Royal Navy top fraggers: I.
Wszystkie top fraggers: I.
Volltio May 07 2007, 11:39:49 CEST Killed at Level 141 by Lookeyy and by Fureyka Tsunamin May 10 2007, 15:13:23 CEST Killed at Level 93 by Dany Darko May 20 2007, 23:58:40 CEST Killed at Level 92 by Sliccery and by Volltio Victeron May 10 2007, 15:20:47 CEST Killed at Level 162 by Isopeth Zab'ster May 20 2007, 23:58:59 CEST Killed at Level 125 by Davy Darko and by Xavrass Thorgx Jun 03 2007, 15:42:36 CEST Killed at Level 146 by Dany Darko and by Sliccery :evul: __________________________________________________ :evul: Statystyki Royal Navy:
Fragi zdobyte przez Royal Navy: Jessie Drestas May 13 2007, 14:15:24 CEST Killed at Level 110 by Victeron and by Nirek Devilek Solle'Steinhold Jun 03 2007, 15:28:14 CEST Killed at Level 142 by Victeron :evul: __________________________________________________ :evul: Odeszli z wojny:
Dalolo May 06 2007, 10:24:12 CEST Killed at Level 68 by Switek Niszczyciel and by Darendius Jofawag May 08 2007, 22:25:18 CEST Killed at Level 114 by Victeron Keri Inferno May 11 2007, 19:07:38 CEST Killed at Level 81 by Nexio-Nerin Snurvlan May 11 2007, 19:24:48 CEST Killed at Level 116 by Vilde Granke and by a fire elemental of Mell Fearless Raldric Darko May 11 2007, 19:33:15 CEST Killed at Level 105 by Millz and by Mell Fearless Jessie Drestas May 11 2007, 19:46:51 CESTKilled at Level 110 by Nexio-Nerin Marelw the Wolf May 13 2007, 15:00:47 CEST Killed at Level 89 by Thanzul and by Rogstah Fearless Getur Division May 20 2007, 23:36:48 CEST Killed at Level 108 by Thorgx and by Shaikon Knobik May 21 2007, 00:10:36 CEST Killed at Level 113 by Vildingen and by Sliccery Nirek Devilek Jun 03 2007, 15:34:08 CEST Killed at Level 77 by Sliccery :evul: __________________________________________________ :evul: @WAR. -Nie liczą się fragi poniżej 60 lev. -Nie liczą się fragi zdobyte przez HACKA -Liczą sie także fragi zdobyte na osobach które pomagają w walce. |
nice nice XDD
|
nom wg mnie to jest zrobione wzorowo, przejrzyscie i czytelnie. tylko zebys aktualizowal fragi (jak beda oczywiscie) i zebys nie robil takiego szajsu jak Vacek na forum.tibia.com ze hacki liczyl... lizidup jeden :S
|
@up
Thx @All Statystyki będą odświeżane co dziennie. ;) |
Jessie ownede HURRAAA xD
wreszcie jeden z kozakow Avis padl gratz Vic & Nirek i czekamy na next fragi :) |
Cytuj:
?:) 10 znaków |
Nie rozumiesz słowa Pozdrowienia ;/ ? :)
Tobą zajmiemy się w najbliższym czasie =* Słońce ty moje :p |
Jestes taki okrutny... :(
|
Nareszcie ktoś zrobił porządne statystyki ;)
|
o wojnie piszcie w tym temacie...
|
@up
Oh, REALLY??!?!?!?!?111/1// Myslałem, że w tym zamkiniętym :/ |
Cytuj:
|
@up
To może nam wyjaśnisz?;> |
Cytuj:
Powód: Macie specjalny dzial w ktorym omawiacie wszystkie wydarzenia z Morgany. Nie tworzcie do tego tematu! ZROZUMIELI? hyh |
Od paru dni zaglądam tutaj i nic. Czyżby nic się nie działo? Zadnych fragow???
|
Dorlik odszedl z Avis, poniewaz Sliccery, xavrass i siar zabili jego knighta.
|
Cytuj:
|
To nie jest knight Dorlika tylko jego rl kumpel.
Widze, ze RN zaczyna pkowac pare min przed ss ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nick tego knighta to Bobinaitor ;] I moze nie jest to knight dorlika ale dorlikiem bobinaitorem i dalolo rozni ownerzy sie wymieniaja ;) jezeli ktos powie ze nie to musze go rozczarowac bo mialem potyczke z bobinaitorem jakis czas temu i relognal na dorlika wiec chyba wszystko jasne xd |
Cytuj:
;( nie bij... :< |
Wypowiadajcie sie tylko na temat wojny... !
|
Cytuj:
|
no i rn spierdolilo ;) sami wybrali miejsce i uciekli :(
Zab'ster May 20 2007, 23:58:59 CEST Killed at Level 125 by Dany Darko and by Xavrass tsunamin May 20 2007, 23:58:40 CEST Killed at Level 92 by Sliccery and by Volltio |
Tak zgadzam sie ucieklismy a wiesz czemu ?
Bo to nie dosc ze sa pojebani ludzie co klamia to jeszcze pinguja. Mam na filmiku dowod jak russel inferno mowi ze go spingowali. To sie nie dziw. A po 2 oni sobie licza na Knobiku co w wojnie nie byl LOL ! Jak my im Getura zabilismy to nie policzyli. Z tymi fragami robia zal i tyle niech sobie je licza po swojemu :) Ta gildia gdzie jest Dark Dasol co wiem to jest hunted by Avis mowil mi Dasol i ze oni juz mu nie pomoga a okazalo sie cos innego. wedlug mnie wczoraj bylo 2:1 we fragach a nie 3:0. |
Vic~ nie tlumacz sie temu pajacowi bo on tylko szuka okazji zeby wylizac dupsko
avis -.- Vacek skoro juz jestes tak zalosny i dodajesz fragi z hakow i dedow ludzi ktorzy nie sa u nas w gildi (mowie o jego "war statistic" na tibia com) to dodaj jescze fragi na Halunke bo sa one tak samo "prawidlowo" zrobione jak te na gebhardzi jak i na Iveliosie. Wogole cie czlowieku nie rozumiem ... jak mozna az tak wyjebanie dlugi czas tak intensywnie lizac komus dupsko? jezyk cie nie boli? dzieki tobie avis pewnie nie uzywa papieru toaletowego (to takie cos do wycierania odbytu zeby byl czysty) Chyba ze jest inny powod ktory ma cie usprawiedliwic z tych szlachetnych czynow (Huummm)? Moze ty poprostu lubisz rodzynki? @Volltio Jak podali twoj nr konta to sie troche posrales i zaczoles cos pisac o "Uczciwej" wojnie BUHAHAHUAHUA Oczywiscie o "Uczciwosci" i graniu "Fairplay" to ty wiesz najwiecej ;) Oficjalny wynik wojny to 5:1 dla avis ;] Tylko ze my zablisimy jescze takich frajerow jak Jofo~,Sepiritz,Getur~ ale ze nie sa oni (jeszcze?) w avis to przyznaje ze nie liczya sie fragi na nich ;] aaa i jeszcze tamci zabili swojego (Volltia) :d czyli teoretycznie tez mozna by policzyc ten frag na nasza kozysc ;] |
Ta wojna przybiera ksztalt wojny z Furory
|
@Kafar
1) Czy Halunke został zabity przez chara z RN? :) 2) Nie musisz nam opowiadać o przykrych doświadczeniach z przeszłości. |
Wojna na Furorze to wojna prawie całego świata ( serva dla nie kumatych:p )
walczy jak dobrze pamiętam chyba z 7 gildii. A u nas na prowincji ;) tylko 2 przynajmniej oficjalnie B) . Więc to niee jest raczej to samo. Zresztą furora to martwy serv jest praktycznie a u Nas jeszcze jakas nadzieja na lepsze czasy została :] |
W wojne na furorze uwiklane sa: aldora, mythera i guarda, to bankowo, slyszalem jeszcze o aurerze :P Coz jak widac taifowi i tak nie idzie, nawet jesli pomagaja mu 3 inne servy :P
|
Kafar zaczynasz gadac jak nirek
|
Cytuj:
1) Czy Vohyt został zabity przez kogos z Avis? :) 2) Bo jezeli tak liczysz to RN da inva temu noobcharowi co rokowal Halunke i wyjdzie na to samo... B) 3) May 20 2007, 16:57:39 CEST Killed at Level 70 by Volltio - zapomniałes dodac fraga do swoich statystyk :o |
What??~~
Cytuj:
Czego ty chcesz, przecież teraz jest dobrze i niech tak zostanie. HALI AVIS!!! |
Cytuj:
Noo tobie sie podobalo jak 45 sorciem robiles PA i kazdy ci placil za free xd |
Zastanawia mnie dlaczego Volltia zaliczasz jako fraga dla Avis? Tzn jest to frag dla Avis ale przeciez oni zabili swojego :P jesli ja np teraz wejde i uwale 5 razy nirka (nirus sie sklada u mnie na 1 LMMA xd) to bedzie 6:5 dla RN?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |