![]() |
Film o Dromaderze!
Slawa padawadromana naszego osiagnela juz taki poziom, ze wierni fajni zaczynaja krecic o nim filmiki, oto jeden z nich http://patrz.pl/?183709 . Macie inne? Podzielcie sie z nami! Stwórzmy Drommywood!
|
Animacje trochę słabo wykonane ale
za to jaka treść :D |
|
@zdjęcie:
Co to ma być? Takie małe literki??? MAJA BYĆ OGROMNE!!! |
@up,
Spoko, Drom. Jak znajdę więcej czasu to zrobię z tych literek coś lepszego ;) @down, Garb to dzieło Oxysia. xP |
Wolałem Hoomik Movie Sudio... Ale też ciekawe.
Choć animacja cienka, i jeszcze ten garb XD |
Animacja zupełnie ssie, ale robi taki klimat, że aż mi się podoba :D
Btw, gdzieś miałem tutka, jak zrobić dowolny napis z efektem liter jak na wzgórzu Hollywood. Let's check. |
Wreszcie coś, przy czym warto się spuścić.
|
|
Piękne dzieło.
Wam to się nigdy nie znudzi ^^ Oskar murowany. Czyta ktoś między wierszami? ^^ |
Nie podoba mi się. Widzę Oxy, żeś się zaprzyjaźnił z Korkiem.
|
xD
Zajebiste |
Dupne to jak nic...
|
A ja sie dalej zastanawiam, jak taka pizda zostala moderatorem...
|
To przez ten temat przez chwilę forum padło?
@Down: no |
Waldi się widocznie zirytował i Oxy złapał krechę :>
|
Dzisiaj jeszcze przymierzam się do nowego filmiku. Prace mogą potrwać nawet 2 tygodnie, ponieważ scenariusz jest o wiele bardziej złożony ;)Zainteresowani animatorzy i graficy jeśli chcą to niech się zgłaszają ;)
btw. A ja mam takie pytanie. Ukryty tekst:
Wg. mnie, te posty niczym się nie różnią, więc dlaczego Gilmlos tak po prostu mógł mi ubliżyć, a Oxy Waldowi już nie? Regulamin obowiązuje wszak wszystkich użytkowników, a przynajmniej powinien -.- |
>Korek
Bo to modek. Na tym forum są równi i równiejsi. Gdyby Gimlos nie był modem, a Oxy był, Gimlos też złapałby bana. |
suche to jak kurwa mac, Killin' Dromader toto nie jest...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit : a co do filmu - liptonem wieje. |
Jedno słowo na temat tego filmu. LIPA. Filmik hoomik-a jest o niebo lepszy od tego (czegoś) :p
|
Skończmy temat frustracji i moderatornii, bo flamewar się zrobi. Zawsze tak jak jak ja albo Oxy zakładamy temat.
BTW. Pierwsze pół sceny kolejnego filmiku. http://patrz.pl?183758 |
A po co komu pół pierwszej sceny? ;>
Btw Korek powinno być Dancin' a nie Danci'n ; ] |
beznadzieja... postarajcie się na przyszłość, bo może wyjść coś fajnego ;p
|
Oxygane wreszcie dostał coś na co zasłużyl-banana xD. Filmik troszkę liptonowy...ale nie był znowu taki zły jak ostatnie"akcje"
|
Dobra odwołuję to co mówiłem wcześniej o Oxym :P
Robić coś dla łacha czy nie - wszystko ma swoje granice. A wasz twór biedny. |
Czy mnie się wydaje, ale to jest ni choi śmieszne. ?
|
To mi bardziej przypomina mojego kota niż wielbłąda.
|
Średnio na jeża, coś na wzór nietoperza jak to mawia moja mamusia :P
|
Korektor, wyjdz z domu i poderwij jakas fajna panne, bo na twoim przykladzie swietnie widac, ze w pewnym wieku brak kobiety bardzo szkodzi.
|
Słabe to. Już pisałem, ale powtórzę. Oxyś się wypalił. Potrzebujemy nowego guru. Sroczno.
|
Chciałem nie spamować i nic nie pisać....
Nie moge się powstrzymać ; < Ten film jest o taaaki denny, i taaaak niesmieszny jak sam temat, oraz Zachowanie oxygejna jak tego drugiego... jak mu tam. O ja nie dobry ;/ /Down Mówiłem, żes elitarny? btw. http://img374.imageshack.us/img374/3191/beztytuuqx4.png /Edit: down Mówiłem, żeś elitarny? Umysłem też ; D Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie, nie jestem i nie chce być. >Dark Dupaścię! Mógłbyś mi wyłożyć po łopatowemu po co tego screena wrzuciłeś? Bo nie łapię <gópeq> >down Jeśli do mnie to się odnosi to nic o tym nie wiem. Poza tym skoro już mnie czcisz to w podpisie dopisz "sh". |
Wiecie, myślicie że jesteście taka elita i przesadzacie. Co to kur*a ma być?? Jakieś jepnięde pokazy slajdów?? Nic tylko spam, kozaczycie do modków, bez przesady może co? (To odnosi się do Oxysia i Korka ;< [Korek nie kozaczy do modów ale spam jest mały])
@up Tzn. to Dotyczy Oxysia i Korka nie? |
I bardzo dobrze ze Oxy ma bana bo mnie w*****a, mysli ze jest smieszny.
|
Cloy, poprawka. On nie myśli. To instynkt jest.
I jutro będzie "by: Oxygejn Ashasahsuahsuahsu to dzok był, ja nie mam bana. Wy naiwniacy" |
Cytuj:
|
@up,
Nah, Oxy zakłada tematy żeby sprowokować flamewar. Ja jak założę coś w ogóle odmiennego, normalnego to i tak się owy tworzy. BTW. Ja tylko Oxysiowi służę przysługą jakby miał prośbę, nie należę do elity. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |