![]() |
Eiv vs Aliance
Tu bedziemy Rozmawiac na te tematy z powodu zamkniecia naszego tematu :D
Tak apropo Vilum Niewiem o jakim Mage bombie mowicie >.< |
Cytuj:
|
Po pierwsze: ciekaw jestem z jakiego powodu nam tamten temat zamkneli.:O
Po drugie: no wreszcie cos sie dzialo w tej wojnie:P Gratki fragow.:) Po trzecie: ma ktos filmik z tej akcji? |
Cytuj:
|
Miałbym ale oczywiscie aster city 3 razy mi neta puff wiec niemam byłem free fragiem stojacym w grze 3 razy po 40 sec - 1 min ale miałem farta
Skrzat zato Tak sie podniecił Koniem ze Mu Komp Puff suahsua >.< Stara przyjdzie to zadzwoni do astera i im kruwa binladena naśle bo nawet niemam szans dobrze sie pobić ;/ jak by niebyło walka była 2:1 dla nas :* Gz Dla Viluma Gz Uszolowi A co do Mage bomba niewiem jakim cuden bylo nas 7 na Ventr max a z Mage bombe m nic niesłyszałem zebyśmy byli związani możliwe ale niesądze :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czyli gowno wiesz, i zawsze gowno wiedziales.
|
Cytuj:
P.s Wy nie chodziecie do pracy ani szkoly nie ? ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@openik Słów mi brak - jak mogliście robić openbattle kiedy mnie nie ma na kompie?! =[ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Madreth Ty sie tak nie smiej jak mialem palca zlamanego to tylek ledwo lewa reka podcieralem xDD a Bolter to pewnie rzepka podciera haha wybacz misiu ze Cie zdradzam =* ;) Yapan przeciez wiesz jak jest tam u szwedow nic nie robia a i tak zyja lepiej od nas ;P a Bolter ma ciagle "ded rzepki" xDDD haha ale Wy tam tez nie jestes wiele gorsi niektorzy ;) |
Tak po
1. Garimo, Latuz,Joel,Vazz, JA,Sorcererr,Fummlan oosoby ktore walczyly @Madreth 2 Nie namnie jest umoa wiec sie niemadrz tam bo tak naprawde gdy nienamnie jest umowa huj moge zalatwic zwiazanego z rozwiazaniem jej @ Adera Niestety to tez niebył moj wybor akurat gdy ASTER robole grzebali cos i mi 3 razy rozlaczyli mi neta :< pedaly :P |
Hahahahaha powiem wam panowie >POMPA<
Jeszcze nigdy tak śmiesznie nie padłem XD. Pozdrówki dla Konia =* |
ehh, TGK zamiast bić mnie to zabijcie fratena, saigaia, a nie ograniczacie sie biciem w 5 osob 22 lv ;P <noobs blz> poki co jest wiekszy score dla nas Smieciu juz raz od nas padł a raczej od mojego noob chara ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw nie czepiam się tylko poprawiam: -póki |
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s dzieki za poprawiny, bledy chodza po ludziach xD |
5 lv nieprzekraczajacych twojego zbyt mocno
a wy sie zucacie w 3-4 lv (54sorc,71sorc,69pall) + inni powyzej 30 i jakos nikt wam niemowi ale mi frag <noob plx> jak zabijecie nimi 35 lv pff Poprostu niebyło co do roboty trzeba bylo sie czyms zajac XD |
Właśnie dopiero co przeczytałem posta Wube na poprzednim temacie to może odpowiem bo jeszcze nie było okazji ;)
Mój druid outfit będzie widać, i to często. Zapewniam Cię. Będziecie płakać na widok wielkiego krwiożerczego niedźwiedzia ;) |
Cytuj:
|
^^ Ty już raz dzięki mnie padłeś ;)
Czas na resztę ;> |
Gz Fraga Dla Gaura i Konia .
|
AAAa bolter nienawidzę Cię! miałem pierwszy być XD
I Ciebie Vilum też nienawidzę! Żeby nie to że pozwoliłeś mi iść do kibla to bym był na akcji =D |
gz Sequ! ;d , może jakiś filmik?
|
Nawet plegi ze mnie zajebali :x. Ile osob tam bylo 18? xD
|
Cytuj:
Ja chce wiecej takich akcji ale wolalbym opena xD Pozdro. |
@ ader
moze i bys byl, ale raczej nic znaczacego nie dal bys rady zrobic szacunek do ciebie mam, ale ile razy jeszcze bedziesz sie podniecac ze staneles seqowi na drodze jak uciekal przed gaura etc? to tak jak ja bym przez 2 miesiace latal i krzyczal jest jest, mam fraga na dimitrim! pozdrowienia |
Gratz udanego kolejnego Boat Trapa =)
|
Ale wy noobki jestescie ;/ 6 osob z czego 2 powyzej 30 i nas ubic niemogli 2x martinesz i jakies tam typ a bylo nas tylko 3 z czego kazdy mial 2 sd i 2 hmm i mzoe po 3 uhy ale przynajmniej bylo smiesznie :D
Pozdro |
hahaha Pompa
|
szkdoa tylko ze niemamy porownywalnych lvi do was bo mozna by blo sie poklepac :< a tak oa poczekamy az rsy znikna i sie pobawimy dla rozrywki :*
Niewliczajcie nas w powalona itd my sien ieliczymy jestesmy tu 4 fun :D Sory noobki zaostro bo w koncu nas ubviliscie poweim tak niejestescie takie mastahy pvp a po 2 bez charow powyzej 45 nic nierobicie pozadnie bo coto za problem podleciec na fratenie pierdolnac ue i zdiac nawet 40 sorca na ue :/ |
lmao, teraz powinniscie znac odpowiedz dlaczego kazdy uwaza was za idiotow, nawet tam nie uzylem Fratena, a pierdolisz o jakims Fratenie i 40 sorku Oo. Zreszta, konkretnie mi szkoda na was slow, jakies paplania i grozby do Genkotsa typu "mamy Fratena IP :]", jakies wychwalki ktore sa niczym... Zauwazyliscie zebym ja sie chwalil jakimis fragami? Ucieczka z pz lockiem przed Garimo i Latuzem? Czy badz moze wyzywam was na kazdym kroku i sie smieje z byle czego, no nic was bawi zabijanie Martinesza ktory nie ma nic do czynienia z wojna, no ale jak was to satysfakcjonuje no to brawo, zabiliscie Martinesza poraz kolejny;]
Tylko co to pomoglo w wojnie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
N/c for you Seq... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |