![]() |
Wannabe Kamikaze VS Tengu
Skoro nam zamkneli temat z ogolnymi wydarzeniami i mamy caly, oddzielny dzial to niech ten temat bedzie poruszal tylko sprawy wojny.
No to na poczatek moze niech ktos opisze wczorajsza bitwe ? |
Akcja zaplanowana przez nas nie wyszla, zajebali Urze i Allkena. Wróciliśmy do dp, szwedzi nasi wpadli i poszlismy sie bić bez planu :P Tym razem Tengu mialo lepsze noob power i dzieki temu padl Degarn, Helluxzii. Potem pobieglismy na d lair. Nasz najwyższy najt to był Fabiano. Tengu chciało jebnąć go na mostku z gfb combo. Pierwszym razem nie wyszlo, ale na drugim combo juz padł bo chyba Mitzum jebnął sd a reszta gfb xD
|
Cytuj:
|
|
18:49 Daster Thoro [84]: 8:48 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE MITZUM. HE WAS KILLED BY KAVARE. who next ? :>
Narzszcie cos sie zaczelo dziac :) GZ i oby tak dalej :) |
May 17 2007, 18:48:31 CEST Killed at Level 183 by Gladast
and by Kavare imossible is nothink xD |
Otwierajac teraz forum, a nastepnie wchodzac do dzialu Xerena pomyslalem sobie: "Kurde fajnie by bylo jakby mietka uwalili"..
xD xD ;D =D ; ] :cup: |
Teraz tylko czekac az ktos z WK film zapoda xD
|
zakiya
May 17 2007, 18:42:46 CEST Killed at Level 132 by Gladast and by Korun Dore Hólabaló May 17 2007, 18:22:44 CEST Killed at Level 116 by Gladast |
Name: Kiiro
Banished: until Jun 16 2007, 18:38:29 CEST because of excessive unjustified player killing |
GZ! xD hestescie boscy :)
|
\o/
Niestety nikt nie ma filmy z tego co wiem... bo Szwedzi na pewno nie dadzą :P Chyba, że jakiś noobchar od nas nagrywał... |
A zaczynalem czarno widziec koniec tej wojny..
GZ |
Ja bym proponował teraz wyjsc w expa.. nic ich bardziej nie zdoluje jak zarobicie bonusowo po levelku =D
|
nie ma filmuuuuu???????? aaa :///// no nie nie zobacze jak pada mitzum, musicie go zabic jeszcze raz i tym razem nagrywac! :P
|
A Xerena kiedyś była taka fajna... Pamiętam, jak miałem pro od Domensticus i biegałem z bohami i b robem jak mialem rsa. No coz, szkoda, że Arnold, Phy i pare innych osob juz nie gra.
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1651850
W tym topicu mitzum w*****ony po dedzie pisze kto ma ile zaplacic :D http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1660864 A w tym pisze ze bendzie retired muahahah.Jak to by byla prawda to szanse na wygrana polakow wzrosly by o 20 % ale niewiem czy to niejest kolejna sztuczka swe:D |
Najwazniejsze to odbic sie od dna : )
a po ostatnim battle bylismy blisko dna... |
Cytuj:
|
Kazdy wie ze to jest sciema.Bedziemy expic ,a oni logna w 5 grup po 3 osoby i pujda na kazdego:S
|
lol to na 99% jakaś zagrywka tengu chociaż nie wiem co to ma na celuale bardzo ale to bardzo wątpliwe żeby ktokolwiek po 1 dedzie przestał grać, może chcą żeby WBK wyszło im na open battle i poczulo sie jeszcze pewniej i wtedy mitzum sie lognie i bedzie walczyl czy cóś, jedno jest pewne to niemozliwe zeby taki h-lvl przestal grac po 1 dedzie i jeszcze przez war fraga... Oni cos kombinuja bo duzo tengusow napisalo pod jego postem proszac go zeby nie odchodzil xD
Poprostu to jest sciema ale do czego to ma prowadzic to nie wiadomo xD |
Mitzum sobie beke z nas robi.. on wcale nie przestaje grac tylko na swoj sposob smieje sie z tlumu tych ludzi ktorzy na forum pisza w kazdym temacie "bye mitzum".. on nam tylko pokazuje ze jeden dead o niczym nie przesadza =]
@Mattrixo Wczoraj akurat to oni byli lekko rozbici, bez knightow (sprawdzalem logowania) i jednak mozna bylo poexpic bo widze ze Gladast levela se podbil ;p |
Dzisiaj lvlek weszedl mi i Gamio:) no a wczoraj nie zapominajcie ze lvl wbil jeszcze Duktigast:)
btw. 21:42 You advanced in distance fighting.(89 suxx):P |
May 18 2007, 22:31:23 CEST Killed at Level 110 by Gladast
LOL! a mailem nadzeje ze nowy owner varene im pomoze... |
No i się zaczęło. Polacy zaczeli sie wybijać. To już następna osoba wzięta za szpiega, czy kogo tam.
|
Cytuj:
|
Witam
O to jak WBK traktuje " znajomych " http://www.***********.com/784853617.html ( txt nie key logger xd [ s p e e d y s h a r e ] ) , akcja działa sie na hydrach spot górny ... do samego dp. Pozostawie to bez komentaża, jak tak dalej pójdzie to nikt was nie wspomoże ^.- Enjoy Imposible its nothing Mimo Adriana inwencji w pomoc, postanawił że pierdzieli to :). Bye |
no jak ktos powiedzial to gladast wbil +1kk expa a z tengu nikt nie expil wczoraj :p jestescie blisko sukcesu :) tylko zawsze badzcie czujni
|
Cytuj:
|
Ta jeszcze daleka droga a dzisiaj taka akcyjka, którą wykręciliśmy potym jak sobie biegałem pod depo a dydem wpadł i załadował mi 2 sd potem zaś wpadł i walnął se ue ;]
May 19 2007, 19:37:29 CEST Killed Dydem at Level 60 ok a tu filmik z akcji: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24778 |
Cytuj:
|
No troche spóźnione gratulacje ale co tam więc
Po 1 : Za zabicie Mitzuma, która na forum robi se jaja ale tak jak któs napisał na forum w domu pewnie płakał :p Po 2 : Za te lvl które wpadły :) I nie wiem czy ktoś zauważył z was ale na forum Tibia.com wróciła jedna osoba on ma nick Ferorgit który tyle razy gasił już playerów z Tengu że to aż miło. Zna go może ktoś, gdyż dziwny to typ gdyż pisze że jest polakiem a gada tylko po angielsku a taki ktoś jak on przydałby nam się umie zgasić innych xD |
Wiem ze to jest temat o xerenie ale powinnismy byc dumni ze najlepszym graczem w tibi jest MDW (polak) ostatnio troszke mu odjebalo
http://www.erig.net/xphist.php?playe...+Dragon+Wielki :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
20 May 2007 +14,141,141 1 325 564,374,796
14 Mln Expa w jeden dzien to juz trzeba miec nasrane troche ;p A tak wogule z tego co zobaczlem to sa 3 gildie ktore walacza przeciwko tengu. Dlaczego sa az 3 nie mozna zrobic poprostu jednej? |
O nawet nie zauwazylem ze wczoraj ogarneliscie te gnide Tyska ;p Nalezalo mu sie bo ostro wchodzi w dupe szwedom i do tego chyba podaje sie za węgra.. ;p
|
Cytuj:
|
I kurwa co z tego post jest stary a dawał mi pro za darmo wiec jesli mu dziekuje to znaczy ze lize mu dupe pojebany jestes jakis,
I kurwa Siicko dziwka mnie zajebała ;/ kurwa jebane outlaws jednak zaczynam wierzyc w posty niektórych ze jak wbk bedzie panowac to bedzie tutaj gorzej |
Cytuj:
|
to mozesz mi powiedziec dlaczego kurwa outlaws bija polakow ?? niedosc ze kurwa pomagasz a poznije cie zabijaja poprostu wy*****scie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |