![]() |
133 EK Hacked
http://oczywiscie.juz.was.zhakowalem.pl/keylogger*****
Umieszczam, bo tu ludzie lubią takie filmiki :) Pozdrawiam, administrator owntibia. |
Oh noes nasze p sety!!!!!!!!111onenoejden!11jedenascieonetwo!11
@Topic Gratz hacka ; ) @Edit No to gratz Dawidrusowi ; ) |
Czytamy uważnie, bo podejrzewam, że tysiąc osób pogratuluje mnie tego hack'a.
To dawidurus, go zhakował nie ja. Btw: czy ten pan nie zaspamował wam forum jego tematem z anihilatorem ? Btw2: nie wiem skąd się wziął stereotyp kradzieży p setów. Normalny cracker jak widzi crown set nie na swoim serwie, to nawet nie chce mu się dać go biednym ^^ |
Evul Haksior usuncie Windowsa bo hacka dostaniecie!!111onełantwofri
@film Film jak film, fajnie się ogląda, ale szkoda zawsze tego co to wszytsko stracił... |
Idź już ;x
|
oż w morde!! 133 EK, zawsze mnie ciekawiło jak ludzie hajkują??
a filmik jak film |
Chcecie to mogę udostępnić rozmowę na gadugadu z "starym ownerem", to nie będzie wam szkoda. Tak poza tym, to fajnie tak robić z siebie największych newbie ?
|
;o nice nic więcej o tym nie można powiedzieć ale szkoda go ;|
|
Cytuj:
Troszkę się pośmiejecie czytając to, mam pytanie : czy serwis tibia.pl nie chciałby aby nagrywać mu filmy z hacków ? |
Cytuj:
|
ohhh ;/ oski rl kolega... ;/
|
@topic:
Noob haker...nawet nieobszukał miast wszysktich...a tak ogolnie to gz @Rozmowa na gg: powodzenia dla tego ktory ma dowody ze mu sie na kompa wbiles:D :D :D jestem ciekaw jakie wymieni... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@film Hehe.. Nie wiem czemu ale lubię filmy z hacków. Fajnie jest popatrzeć jak inni mają gorzej. Joke B) |
Zreguły hacki na lvl 100+ lvl dlatego, że ktoś już nie gra i przypadkiem ściągnie wira nawet programem p2p.
Jakiś świetny rl kumpel mu pożyczy fife 2007 z keyloggerem. Typ sharuje acc, char mial dużo ownerów (w tym acc buyierów) Tak samo mógł mieć ktoś wgrać keyloggera w kawiarence internetowej (dobrze że coraz częściej są zabezbieczone) i miał szczęście że typek był takim maniakiem że jak mu mama wyłączyła kompa to powiedział że idzie na pole i poszedł do c@fe Jak również mógł ktoś napisać siemka jestem aneta masz fotke i wysłać plik anetka***** a typek na tyle głupi że open napewno jest seksi...:baby: a co do autora zamieszczasz rozmowe gg z jego numerem :) i piszesz głupoty a jeśli by wziął sprawe na poważnie to serio mógłbyś mieć problemy |
Cytuj:
|
Cytuj:
Najwięcej hacków jest na dwie metody : 1) Cześć ! Tu jest moje zdjęcie 2) Open Tibia Server. I ten osobnik został złapany na to drugie :) |
Cytuj:
a dokladnie na jakiej zasadzie? przez ots ? |
przez OTS? jak ?
|
Jak mozna hackowac przez ots? O.o
@Topic: szkoda tego knighta... na takim lvlu takie itemy i to wszystko stracic... czlowiek tyle czasu traci na gre zeby cos osiagnac i tu nagle hack ;/ |
Cytuj:
|
Wizz niezła reklama owntibii. Odrazu widac jak wszystkie noobki "łał jak???!!111111" "przez ots?? jak to moshlife" zaraz 10 kont na owntibii =400 zeta gz :D
Przez ots=na torgu dajesz otsa który jest keylogiem. Ruszcie glowa :[ |
hej
grasz na ots? ja mam swój ściągnij sobie to i to :baby: :D |
Ja bylem kilka razy hackowany ale tylko przez jedno wbijanie w kafejkach :).
Straciłem 140k - to najwiecej, wiec niewiele stracilem. A taki 133 knight? on to w 2 miechy odrobi. Ile tutaj na forum było tematów z knightami +100 lvl i niektorzy conajmniej raz zostali shackowani... Grać, nie poddawać się! :) PS: sorry za brak polskich znaków, ale spieszyłem się. |
Tak dla jasnosci nie ma kogos takiego jak "stary owner oskiego~" bo pamietam jak na rooku nim latalem :) a co do hacka to hmm ... Pogram ze 2-3 tyg i bede mial all spowrotem :)
~Oski |
http://60gp.ovh.net/~owntibia/forum/<wycięte>
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=180291 Cytuj:
Już nie te czasy, panowie. Teraz widać istnieją inne sposoby =) Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dalej nie otrzymałem odpowiedzi, czy takie filmiki są lubiane na tibia.pl, jeśli tak to poproszę ludzi i takich filmów mogłyby być setki :) |
W ots jakis tam dll (libcon~) jest zbindowany z ots
|
@Sevjij
Tylko szkoda, że twórca owntibii to kretyn i buc. 1. http://forum.tibia.org.pl/showpost.p...6&postcount=41 2. Cytuj:
Ale jak coś to używałeś keya $!Na! |
Tak się składa, że twórcy tibia.org.pl to większe buce ^^
Owntibia deleter, nie broni przed owntibią, ani jej nie znajduje więc o czym mowa. A co wam ma Jogi powiedzieć ? Przecież, musi pokazać, że jest lepszy od owntibi, więc napisze co chce ;) |
Mimo że możecie podać własną lokalizację, to i tak prawie wszyscy na tym forum używają "services" oczywiście =), bo się nawet configiem nie umieją obsłużyć.
Wszyscy script kiddie z owntibia.com jesteście żałośni, i ja wam to mówię. |
Cytuj:
BTW. Wszyscy haxorzy to po prostu zwykli 'lamerzy' i tyle na ten temat z mojej strony :< Samemu to już zarobić nie można, tylko ludzi okradać? Brak mi słów ... I jeszcze brać za to pieniądze .... aff Edit Dokładnie Myszoon ;) ~~ owntibia***** - odpowiedz plax na priv :] |
30sec roboty, i owntibia nie da rady, no ale po h*j sie męczyć
|
Cytuj:
w 2 miechy odrobi Soft booty, 650k Sca i full rar seta?wątpie zeby ww 2 miechy odrobil 650k niemowiąc o reszcie.. no chyba ze hax Allegro.pl widze to bardziej ze dostanie k seta d lance na exp od Gildi i grać ...osobiscie rzucił bym tibie po takim haku :P za duzo tego..byloo...dorobek Dlugiej gry... i jeszcze podkresiles ze KNIGHTOW zhakowanych bylo duzo i to wielokrotnie, otóż knightem bardzo ciezko odrobic straty po haku...tasczzeine lootow itp... aa Sorkiem dostajesz kase na mf idziesz na jakis hunt z kolesiem swoim i odrabiasz znacznie szybciej..albo wlepiasz paymenty xD (pvp) |
Cytuj:
~Oski |
Może dlatego ,że czasami ludzie na otsach zakładają taki sam account number jak mają w rl Tibi z czystego lenistwa .
|
dajcie to na jakas normalna strone bo na tym Page Not Found mi wyskakuje
|
@up
AIOHUAIHAUHUAHUAHAOHAI... Kliknij w link dziEcko, a nie kopiujesz ten widoczny adres ! ; ddd @Topic fri pac rlz? |
Heh gz hacka ;] Szkoda tylko prawdziwego ownera choć się trochę zbłaźnił rozmową na gg ;p Prawie z krzesła spadłem jak tamto przeczytałem ;d
|
@up
Tamta rozmowa na gg niebyla z "prawdziwym ownerem" bo "prawdziwym ownerem" jestem ja a nieprzypominam sobie takiej rozmowy -.- A nastepnym razem zanim cos napiszesz to przeczytaj dokladnie temat -.- (chyba ze to jest dla Ciebie zbyt trudne) ;] ~Oski |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |