![]() |
Wojna Fraternity vs Cruoris
Jakie są wasze doznania dotyczące wojny na Selenie? Na kogo stawiacie?:P Ogólne informacje o wojnie.
|
Cytuj:
I mam taka prosbe doi osob ktore uczestnuczyly w wojnie WRZUCCIE JAKIES SCREENY ALBO FILMIK bo wielu ludzi ktorzy niemieli okazji byc tam osobiscie ciekawi jej pprzebieg z gory dzieki i pozdrawiam Djinn de'Moon |
Cruoris _/ ;] (tak tak zaraz pewnie bede zjechany xDDD)
Beneck May 21 2007, 00:03:11 CEST Killed at Level 150 by Arding and by Xan Karde Alfis May 20 2007, 23:52:55 CEST Killed at Level 131 by Master Bonebreaker and by Pugge Nocturna Shadar Ray May 20 2007, 23:37:08 CEST Killed at Level 129 by Xan Karde and by Evalor Nocturna Ninja Tyon May 20 2007, 23:37:04 CEST Killed at Level 106 by Zorlan Balu Kiler May 20 2007, 23:57:38 CEST Killed at Level 95 by Mortech Nocturna and by Mohr'Mhor Kraffs May 20 2007, 23:48:51 CEST Killed at Level 108 by Master Bonebreaker and by Gady Karde Sollie May 20 2007, 23:59:07 CEST Killed at Level 111 by Master Wrath Tycrane May 20 2007, 23:58:37 CEST Killed at Level 94 by Dany Karde and by Master Wrath No i fragi zrobie przez Fraternity :P Nortec Nocturna May 20 2007, 23:50:03 CEST Killed at Level 125 by Balu kiler and by Kyo Puge Nocturna May 20 2007, 22:52:54 CEST Killed at Level 118 by Beneck and by Dark Sidar Zorlan May 20 2007, 23:49:22 CEST Killed at Level 156 by Golle and by Kyo Swapzor May 20 2007, 23:41:25 CEST Killed at Level 144 by Golle and by Sisusa Khoda Klinthzor May 20 2007, 23:39:20 CEST Killed at Level 98 by Alfis and by Sollie Queth May 20 2007, 23:40:07 CEST Killed at Level 118 by Beneck and by Golle Chyba wszystko. I dla nie uswiadomionych, do Cruoris dolaczyla Xyriela, Koti Conqueror, Queth. |
Djin zawiodłem się. ty wielki fan Xyrieli która dołączyła do Cruoris jestes za Fraternity ?Oo :| ;(
Edit. Wg mnie wojna jest już przesądzona na korzyś Cruoris. W/e fragi mówią same za siebie mówią @tibia446688 co to ma wspólnego z tematem??:| |
Ja stawiam na Cruoris.
|
Cytuj:
GOGO ULTIMATION! |
Cytuj:
Baj de topik; Wygra croris bo ma więcej fragów i frat płaci... For a better selena _/ @Down; OFKORZ RZE JESTES :\ |
@Scroopy nuupy;
Sfapcor padł 2 razy z tego co widze ;| No chyba że jestem ślepy:| |
Cytuj:
Tak samo jak w roznych wojnach staja na przeciwko siebie dobrzy przyjaciele , ktorych poroznily poglady, ale mimo wsyzstko dalej ze soba rozmawiaja i zachowuja przyjazn.Mimo ze czasem musza sie zabic. A odnosnie wojny to chyba tylko wydarzenie porownywalne do Cudu nad Wisla moglo by przechylic szale zwyciestwa na strone Fraternity. |
Jasne ze jestem za Xyriela:) Od samego poczatku
A co do wojny [BL]Polak rox![/BL] Ps: Mam tez duzo znajomych z Fraternity ... ale to niema nic do rzeczy:) :) Poprostu gO Go FRATERNITY:] |
Cytuj:
|
Widać, ze temat sie rozkreca:P Ja osobiscie nie mam swoich faworytow:]
|
prawdziwego zwyciezcy i tak nie bedzie a selena jaka jest taka zostanie.
|
No właśnie o to chodzi że raczej ścierwo zostanie z tej Seleny... ;/
|
Już chyba wszystko pozamiatane. Fraternity pokazało nam niestety, że jest mniej zorganizowaną gildią i nie nadaje się do panowania nad servem.
Po wojnie wszystko wróci do starego porządku. Czyli, że na Selenie liczba osób online będzie się wachać w granicach ~300 a Nocturny i ich przydupasy będą zabijać kogo popadnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszta to jest w naturze kazdego czlowieka ze troszczy sie glownie o swoje dobro, jednym sie to objawia mniej , innym wiecej. Cuz samo zycie. |
ja jestem za fraternity, wojne juz przegrali jednak zwsze moga im uprzykrzc życie snekami a najgorszą kur*** jaką ten server wykluł jest koti k 2 licowy społeczniak pewnie w rl tez sie tak zachowuje.:baby:
slashe i nocturny juz chyba nigdy nie oddadza władzy bo zawsze znajdą sobie frajerów i przydupasów a szkoda bo byłem ciekawy jak moze wygladac nowy ład na selenie a tu lipton ;( |
koti sssssij bęben
|
Cytuj:
Nie wiem czy ujalem wszystko co chcialem bo jestem lekko rozszczepany i nie umiem formowac mysli ale to tak z grubsza tyle. |
Cytuj:
|
Ciekawe czy jakby Cruoris ubiło Kotiemu jakiegoś frienda to czy dołączyłby do Fraternity? :confused: Pathetic...
|
Cytuj:
Co cie to wogule obchodzi po ktorej stronie walczy koti czy ktokolwiek inny to jest ich sprawa i tyle ...X( X( Ja jestem za freternity osobiscie ale lubie kotiego i i xyriele (<3 xD) i sznuje ich decyzje i niech tak zostanie jak oni sami postanowili i h** was to powinno obchodzic a jak wam niepasuje to zmiencie serwa jezeli sie obawiacie wladzy CRU~~ nad Seleną . PS: Sry za bledy ale pisze posty w afekcie i staram sie przekladac mysli na forum i pisze szybko zeby nic nie zapomniec. Pozdrawiam Djinn de'Moon Aha jeszcze raz prosze o udostepnienie jakis filmikow z war ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co ja zaczałem z tym patriotyzmem??????????????????? dijn de'moon tak to jest ich sprawa taaaaaa jest a to forum jest do tego by to kometowac jak ci nie pasuje to ciąg sie z tąd. a co mnie obochdzi ze lubisz kotie głąbie ? własnie widac z jakimi analfabetami oni trzymaja. taaa przekładanie mysli na forum ladnie powiedziane ale ci to sprawia trudnosc <HA HA> do tego bede tu pierdol** co mi sie podoba bo mam taki kaprys. co do dzieciaka to chyba miał byc jakis żart baby? |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie no to był żart przeciez ja cie kocham moze uderzymy w sliniacza ;* |
Ponawiam prośbę o jakiekolwiek filmy z tego opena, mogą być nawet kręcone jakimś 6 lvl z paraliżem ;] Byleby tylko cała akcja została ujęta...
|
Filmu nie ma na tibicam, poszukaj gdzie indziej, albo spytaj się kogoś kto był na OB. Akcję kręcił Healek, ale za dużo tam nie widać.
|
Balu is comming
Ta Wojna miała na celu wyrzucenie Nocturnów z Servera. To się jak narazie nie udaje ponieważ takie istnieją taie cioty jak Schnapie, Burniasty, Koti Conqueror, Xyriela. Quetha jedynie można zrozumieć. Niestety walka Polaków ze Szwedami zamieniła się w Pl/Swe na Swe/Pl i to jest przykre bo nie o to tu chodziło. Nie lubię na kogoś najeżdzać kurde no serio nie lubie ale to co zrobił Koti to jest już przesada. Zdecydował się walczyć razem z Ultimation wciągając do gildi pare dosyć istotnych osobistości. Osobiście słyszałem jego słowa na Ventrilo : Jak ktoś się wypłaci to bedziemy go kurwa bić i tyle ( coś w tym stylu ) . Po jakimś czasie chłopakowi coś zaświtało że przecież on jest kumplem Evalora i reszty i nie może przeciwko nim walczyć. Zapłacił ... Zrobił z siebie pośmiewisko. Nagle przyszedł i czas na dołączenie do Cruoris, bo już mu się expić nie chciało i wymyślił jakieś głupie powody związane z Xyrielą. Seryjnie miałem cię za kumpla Koti ale postąpiłeś tak żałośnie, że ciężko o tym w ogóle mówić bo się płakać chce jak się o tym pomyśli.
Co będzie dalej? Wojna będzie trwała i zapewniam że nawet ze względu na dojście nowych memberów do Cruoris Selena zobaczy Open Battle i to nie jeden. Wojna się nie skończyła i chociaż jesteśmy na straconej pozycji, będziemy uprzykrzać życie naszym wrogom jakimi bez wątpienia jest ekipa Wratha. |
Cytuj:
I to koniec tematu Kotiego, nie jestem jego adwokatem, wyrazilem tylko swoja obiektywna opinie. |
Cytuj:
Ale mnie rozbawiles :) Jezeli Cru~ wygra wojne, to Ty tez zmienisz server. Wparuje Ci kilka razy Dany lub Puge na tombe/guardy/dragi i bedzie pay bohs, a potem i tak padniesz. A to ze znasz Kotiego czy Xyriele nic Ci nie pomoze. A moze Ty poprostu lubisz placic i miec exp limity co? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napinacz? Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie, dlaczego ktoś ma być za Polakami, tylko dlatego, że jest Polakiem?
Przecież to nie potop szwedzki ;D To gra w której ma się znajomych i z nimi się zadaje. Pl, br, swe, slo? I tak wszyscy gadają po angielsku. Albo probują ;) To nie rl, to gra i postaci. RPG. Co Wy się tak burzycie. Fraternity to gildia pl? Zaraz, zaraz... Na ostatnim open battle szwedow z Fraternity bylo ze 2 razy więcej niż wszystkich Polaków biorących udział w bitwie. Jak można mieć komuś za złe, jeśli postawił się Macavellemu, temu nieudacznikowi, który kupił sobie program do hackowania i świeci noobkom itemami po oczach, obiecuje złote góry, a tymczasem jego ziomy muszą wypłacać sie z wojny bo ich już na wojnę nie stać. Na każdym kroku jestem atakowana przez jakieś nooby tekstami o sprzedawaniu się swe. To nie swe, to moi znajomi od początku gry. Nie zamierzałam dołączać do wojny, ale [CHAR]Master Macavelli[/CHAR] zmusił mnie do tego ciągłymi atakami, zastraszaniem, nieprzyjemnym zachowaniem. Poza tym, gra jak gra. Wygrają Ci co lepiej umieją w nią grać. Seriously, Truly yours, Xyriela http://foteka.pl/mini/e7eb9dffad6f22...f2bbe745b6.jpg |
Jesli maja wygrac Ci co umieja grac to ty nie wygrasz =((((((((( nie gadaj tu znowu o takim czyms ze trzymasz ze swe od poczatku itp bo wszyscy wiemy jak lizalas im dupe i dlaczego jestes w wojnie tylko dzieki quethowi nic ci nie robia mam nadzieje ze pokazesz sie z jak najchujowszej strony na koljnych akcjach tylko moze nie strzelaj juz tak duzo sd btw. przyznaj sie ale teraz tak szczerze ile sd strzeliłas na tym openie i wogule czy cos zrobilas?i czy mialas pzta
|
Cytuj:
Jak Alfis zabijal moich znajomych to liderzy fraternity sie tylko smiali :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |