![]() |
Knights tread
Zapisy najwiekszych i najlepszych knightów na servie ;p
|
niw czuje sie ani jednym ani drugim...
17:23 You advanced from Level 134 to Level 135. |
...
Najlepszy - Daniel
Tego chyba nic nie zmieni Najlepsze pvp = LAOF, Vidente = lan gan, ujinn nie wiele mogl ;/ Zazek niczego wielkiego nie dokonal -.-, zabil gs'a trapami -.- |
Cytuj:
Moze wtedy Boltina nie gralem, ale Daniela zawsze cechowalo, ze byl PrO w tej grze. Zgadzam sie co do Vidente. Dobrze skillowal,fajnie walczyl,expic tez potrafil ^.- Zimp, moze i sie nie czujesz, ale juz jestes jednym z nich xD |
aylitha !!! ;d;d;d 8o :cup: onenoenoen
a tak naprawde to ryba knight :* |
Vidente hahahahaha i jego pvp (czytaj siedzenie w domku i pytanie o payment)
no to mam teraz zwale XD |
...
Catrishia
Wiesz kto zabil konde i oen'a? A uwierz mi, tam team stanowili glownie knighci -,- |
KUCZER!!!!!!!
On jest the best plax :D Masta pvp... walczy tylko z lvl wiekszymi od siebie.. skromny i nie wywyzsza sie... Wogole jest pro evul super extra mega elita player =** |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
..
Adelao
popelnilem blad, -.- jestes wielkim expertem z tym swoim 60 lvlem :} |
Cytuj:
|
Cataclism co sie z tobą dzieje? Jak ci sien ie podoba w tym temacie to go nie czytaj ...
Najlepsi i najblizsi knighci xD : Zimpixa Second ;p Jon Fry ;] |
Najwiekszy respect mam do Stara Jaga: z all z Galany znam go najdluzej... Tom-rek tez jest spoko, i do Aylithy tez nic nie mam... No i oczywiscie full respect dla Zazka, ktory zajebiscie syzbko expil... W DÓŁ!!! xD
|
dla nich oczywiscie tez respect stara jaga ^^ Aylitha w sumie tez spoko no i tom-rek tez dobry
Napiszcie cos o swoich skillach moze i test hity w rozne potworki i na lvlach których to bylo |
Cytuj:
|
Zimpuś jest najlepszy =**
|
Cytuj:
I na Galanie jedynym prawdziwym knightem był Atnaz który grał od początku i pierwszy 100 zrobił. Brał również udział na wojnach. Według jakich kryterii ustalacie legendy? Skoro naprawde knight jest najgorszą klasą bo mało robi i wprawdzie mało może. Knight jest tylko do massowego zużywania uhów. |
Tu macie screnna:
http://www.tibicams.tibianetwork.com...1/6/7/7789.jpg bylo 5 palkow i 3 kniaghtow ;] A tu jezeli ktos chce ogladnac filmik na tibie 7.6: http://www.tibicams.tibianetwork.com...vies/show/7789 |
Cytuj:
a w mojej opinii , knight legenda, człowiek niezniszczalny , może to nie Galana ale na kolana przed Zon Para <3 |
ja byłem legendą jak grałem knightem i nikt nie przyfika :D:D
|
morda noobie, nic nie wiesz o galanie, wiec sie zamknij.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic trzech najlepszych knightow Gladianos- swojego czasu nie bylo na niego mocnego, expil jak poje... i nigdy nie sharowal. Mytant- zawsze pomagal, nawet gdy oznaczalo to problemy :] Krupnik- <3 drinkbro ;) |
HEHEHE pamietam jak Gladianos dawal mi 60k i uhy mu robiłem (wtedy jeszcze nie bylo souli) wbilme z 56 mlvl 33 druidem xD.
Mytant rowny ziomek zawsze pomagal jak bylo tzreba ale mnie z 3x wywayli z gildji (fallen souls czy jakos tak) bo na gc angilskego nie uzywalem xD A Krupnika nie znam osobiscie ale tez pamietam jak mial z 40 lvl i mnie huncil wraz z Musq?( nie pamietam pełnego nicku) za lurowanie xD A o Oenie juz zapomnieliscie?? przeciesz to on pierwszy na galnie wbil 8mllv, solo dh, wraz z Kondą i Kardearem zrobili HOTA |
Hetnanoz chyba pierwszy wbil :] ale zaraz po go stracil.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie zapomnajmy o Catrishi na poi musial zastapic zazka wiec jemu tez gratz
|
Jak to zwykłem mawiać.....
KRUPNIK - TEH MIGHTY WAR LEADER 8o rotfl ;] |
Ja tylko powiem co nieco o knighcie bardzo mi bliskim , mianowicie Sinid the drunken blocker.
Lv 35, blokował - uciekając taki młyn w tombie za tp że większość z was by "zeszła" na sam widok. Lv 59 , 2 Dl'e na naginacie quest , faza atom ,a jak to u Sinida zaburzenia wzroku na porządku dziennym , dał rady , black HP na dzień dobry nie wzburzyło w nim zimnej krwi. Lv 61 , Banshe quest 2 Wrl na klate + uhnoł lv 60~ rp który stał obok niego a zbierał hity , krew lód - jaja żelazo , czego dowodem był final room , w którym jako jedyny stanoł tak jak należało (zalecenia leadera) , piknie to wyglądało , Shoterzy , pod nimi wszyscy knghci , pod nimi na przedzie 61 Ek wyzywający ich od cipek ("pussies" ;D). |
Cytuj:
a tak oglnie dla kazdego inny knight jest legenda bo kazdy patrzy na to z innej strony jeden od strony lvl drugi od pomagania a kolejny od strony pvp wiec ten post oglnie nie ma sensu ;p ale jak zawsze zaraz ktos mi pocisnie ze nie dalem argumentow itd ;p pozdro forumowiczow XD |
idz stąd~~~!! x...
|
e tam nie znacie sie .
http://img17.imageshack.us/my.php?image=uo00527pn.jpg koles wymiatal pisal na priv, gadal na gg, w*******al cos w rl-u i umial bloczyc wszystko bez cip-bota <3 @down teraz juz tak nie wymiata, zgorzknialy sie zrobil ;p |
Cytuj:
edit: Teraz blocze DLe sorkiem, ale cos mniej mi wychodzi xD |
Dla mnie jednym z lepszych knightow na Galanie byl Demon-star'chano
|
Cytuj:
|
...
Revils
Noob jestes, zamkniete uhy na huncie ^^ same hmm'y |
tak masz raCJE Xd
|
a Ty jestes nob do kwadratu, bo ciskasz sie a nawet nie wpadles na to ze ss byl robiony z nagrania rec :*
a nie sory ja palkiem jak gralem, walilem w dla na ful def z bolcy, nie mialem otwartych uh. byl bym prawie tak kiepski jak Ty ale nie sharowalem ;< @up Ty to juz sie calkiem nie udzielaj forumowy trollu, bo jak widze Twoj spam 4 postami pod rzad to calkiem mi sie odechciewa z Toba gadac. zreszta nvm wyzkazaliscie sie takim rozgarnieciem, ze w zasadzie to nie wiem po co ja wam odpisuje ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45. |