![]() |
Valoria Forum.
Nowy temat Wydarzenia ze swiata Valoria, ktos chce niech pisze, nie bede nikogo zmuszal, ~~*ZAPRASZAM!*~~.
|
Ten temat też zamkną. Po co taki temat zakładać jeśli mamy całe podforum?
Lepiej założyć temat o nazwie offtopic. ;) |
zawsze trzeba probowac, nie mozna poddawac sie moderatorom :P
|
Bozz...........
|
Advenced mlvl
http://i182.photobucket.com/albums/x...l91/UO0098.jpg
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: Niedługo wkleje ss z adv levela . |
Widze temat sie rozwija, powoli bo powoli, ale rozwija :P:D
|
;o
|
fajne eq 8o
|
Cytuj:
Sie gra sie ma ;> |
|
o LoL.... czemu znowu skasowali ponad polowe stron w stary temacie? Dlaczego go wogóle zamkli?
Tak pozatym Gratz dla wszystkich avansów. A ja juz nie gram na valori :( hacked :((( |
Chatka ostro na wypasie !! Moja wyglada nedznie przy twojej :<
|
łooooo kurwesku! ale sie rozwinelo !:P
Ale salej nie odwiedzila tego tematu ponad polowa tych ktorzy postowali w starym temacie;( |
Cytuj:
|
na p seta nie stac xD joke... widziałem cie Xelo w ab jak nie m ogłeś itemów sellnąć xD8o
|
@Nahh
To moze Ty wrzucisz jakieś ss , bo nudno tutaj ;<> @Kill-Bill To weś coś kup . Masz fajną gildie ... @Vatian Sam założyłeś ten temat a nawet nieweisz jak on się rozwija xD :D |
|
Gz Mate~
Masz fajne soft botsy ;> A co zrobiles z resztą itemów z POI ?:( |
Cytuj:
Yours Mate~ |
Cytuj:
Kiedy war declaration? ;) |
@wojna
no wlasnie? ;> @nevato To nie mial byc temat na ktorym nie mieliscie wklejac ss, wiec Xelo~ nie kozacz. pwned:P nie, no skoro chcecie, to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby cos od czasu do czasu wrzucic, ale takze nowe newsy podawac. Juz wkrotce temat sie rozwinie(mam nadzieje) bo chyba nadchodzi czas WOJNY :D @ nevato again BTW.Ja to widze, ze sie rozwija, tylko musze sie po napawac tym widokiem ;) |
Cytuj:
Yours Mate~ |
Cytuj:
Swoją drogą, czekam, żeby Muchie i Therion Archons powrócili. |
chcieliscie macie ... bedzie wojna
Yours Mate~ |
Cytuj:
Apitov was zamierza solo wziąść, z ekipą pozostałą w Bound. @edit: Mateo dlaczego odszedłeś z wojny? |
Cytuj:
Yours Mate~ |
Cytuj:
|
a tak wogole, to slyszalem, ze Brotherhood~ tez ma sie przylaczyc, czy to prawda? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Ray zamknij pizde |
Yoyo! To znowu ja :D Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? :> Widzę, że temat się rozwija więc też coś dorzucę. Oto mój najnowszy ss:
http://i94.photobucket.com/albums/l83/Sparfank/Spar.jpg Komentujcie śmiało ^^ |
Cytuj:
|
O ja p******e, sperfank! po co Ty tu...
|
Cytuj:
|
@Ray
"czekam na muchie i theriona" "nikt mnie nie dotknie" po co do pindy tak kozaczysz ? i tak nie znasz hhistorii tego serva gowno wiesz o ludziach myslisz ze se kupil;es chara i jestes fajny? EHEH nie bede cie wyzywal bo mi sie niechce nawet ale mam juz okreslenie dla ciebie i bede sie tego trzymal: WANNABE! |
Gniewko, ja nie chce Cie tu gnoic, lub cos, ale powiedz mi po co sie tak kozaczysz na Valorii? Przyszedles tutaj i odrazu sie uwazasz sie za najbardziej wplywowa osobistosc na tym servie. Jak gadalismy o kyrze, to mi powiedziales, ze tez byles wplywowy swoim 70 druidem, w co mi sie nie chce wiezyc, bo gralem tam i wiem jak jest. Ja grajac 81 ek nic nie znaczylem, a przecierz mialem krystiana, ktory byl w gildii bioracej udzial w wojnie 140 ms-em. Zastanawiasz sie czemu Cie nie lubia, to jest wlasnie powod. Tak samo jest teraz rozpowiadasz na okolo, ze jest kozakiem i bierzesz udzial w wojnie, ze kazdy sie Ciebie boi. Mowisz, ze Fjaell~ robil na tobie PA, a potem mowisz, ze Last Wish jest na Ciebie ciete i ze jestes z Boundami, powiem Ci, ze tak naprawde i Bound i Last Wish leja na Ciebie z gory na dol ;) To chyba wszytsko, naprawde nie jestes glupi jak sie z toba rozmawia dopoki nie zaczniesz sie przechwalac, a niestety robisz to czesto. Oprocz tego nic do Ciebie nie mam ;)
ps. nie denerwuj sie, lecz przemysl moje slowa, bo ja nie szukam zaczepki, poprostu mowie to co mysle. |
Cytuj:
Peace. |
Cytuj:
oj skoncz juz pierdolic bo0 jestem zmeczony twoimi historiami z kyry,thorii i huj wie z czego jeszcze.. wszedzie byles nikim, "so sad :(" |
Cytuj:
Cytuj:
P.S. Idz tam popatrz na allegro.pl i ebay.com ktore chary ida teraz na sell i zaraz do nich pisz i sie kumpluj btw. slyszalem, ze Dak jest do kupienia, wzialby? czy nie? B) a jak ci sie znudzi granie najtem to wez tam łyknij sobie tissaje |
Cytuj:
Aha, i za mną też stoi pare osób, między innymi "mój kolega". Peace. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |