![]() |
Askara Player Killing
Witam,
Zapraszam na obejrzenie filmow z Askara jak pkujemy :) Srednia naszych lvl to 25 Part I - http://www.youtube.com/watch?v=zrTaDy9QP38 Part II - http://www.youtube.com/watch?v=7E_Ma6PEpcg :cup: |
No nice, ładne fragi... 9/10
Tylko mp3 - nie moje klimaty ;( ;D |
aff
Ziomek dajesz te linki wszedzie i sie tym jarasz jak nie wiem co daj spokoj kazdy obejrzal skomentowal i tyle....
|
Cytuj:
|
grać po to, aby psuć życie innym O_o nie lepiej pojeździć na rowerze? są inne metody leczenia własnych kompleksów =]
|
nice frags:D
@up kazdy leczy jak moze:) |
Rozumiem, że jak ktoś cię zabije w Tibii to psuje ci życie...
W takim wypadku, moim zdaniem to ty masz kompleksy i leczysz je grając w Tibie. Każda porażka w Tibii denerwuje cię, nie wiem co masz za problem w tym, może po każdym dedzie w*****a cię to, że w rl chujowo i w Tibii też. A pekowanie to moim zdaniem sposób na nudę a nie metoda leczenia własnych kompleksów, i pisząc że to psucie życia innym to raczej wyszło na to, że ty masz komlpeksy w rl. |
Cytuj:
|
Hmmm... I widać, że ty bardzo dużo wiesz o tych PK, skoro pisałaś, że oni mają kompleksy. Jakoś jak ja padne, to nie jestem ani smutny, ani niezadowolony. I jak nie podoba ci się PK to idź na non-pvp, światy pvp są stworzone z wiedzą i świadomością, że jedno będą pekować, inni ginąć z ich ręki, taka natura rzeczy.
I każdego bawi co innego, ciebie granie w bierki, innych pekowanie, jeszcze innych chodzenie do szkoły. Skoro mówisz, że sie nie przejmujesz, a z twojego posta wynika, że albo wiesz co czuje niemal każdy inny tibijczyk, albo sama to odczuwasz, ale wstyd ci się do tego przyznać. A jeśli chodzi o pekowanie to ja nie pekuje, mam swojego palka, mam swoją wojnę, nie zabijam niewinnych - bo mi sie nie chce. A jak mi sie zachce to zabije :) |
Cytuj:
bo ja nie ,mnie to nawet bawi ,a simsy i tibia to tylko gry |
moze to tylko gra ale czas jaki poswiecasz aby rozwinac swoja postac jest prawdziwy O_o a co do non-pvp to tam sie nie da grac -.-' ks, zajmowanie spawnow itp ><
|
Cytuj:
Kazdego bawi co innego :) Bierz przyklad z Korzen Mastera :P ten to byl kozak 3 razy po nas byl! (tylko za 3 razem uciekl :P) :baby: |
Cytuj:
Świat pvp nie jest stworzony z myślą o random pk. Zabijanie ludzi bez przyczyny, w grze Tibia, która dla niektórych jest naprawde czymś ważnym (nie dla mnie) jest totalnym chamstem... po co psuć świat? |
padłem na wojnie wczoraj, i uwierz mi albo nie, nie płakałem, nawet sie śmiałem z tego, a nawet cieszyłem bo moja śmierć za śmierć lidera wrogiej gildii =]
|
Gratz
Wielkie gratz wam juz dawno nie widzialem takiego fajnego pk xD
|
@Igrexou
Jak sam powiedziales, padles na wojnie-i twoj ded przyczynil sie do jakiegos tam sukcesu (nie bede wnikal czy to wielkie zwyciestwo czy nie bo nie o to tu chodzi). To nie to samo, to random pkowanie. Niektorzy nie potrafia zrozumiec, ze maja do czynienie a innymi ludzi ktorzy wkladaja w ta gre swoj czas. Po co psuc community? |
noob pk lol
|
Mnie pk cieszy ba nawet bawi:D Ale sam nie widze nic ciekawego w padaniu starta expa itemow itd. Czy to jest fajnie stracic czas. Expiles pare godzin i co padlem i te pare godzin w tyl jestes i teraz to odrabiaj a tak to juz mogles wbic lvl. Wiec ja nie pkuje nikogo.A jak ktos sie chce pobawic w pk to niech idzie na dolere albo inne servery pvp-enfo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy ja wiem czy najłatwiejsza rzecz w Tibii to pekowanie.... Nie powiedziałbym... Dobrze zorganizowane PK jest trudne, bardzo tduene nawet bym rzekł ...
Nie jestem zbyt pewny siebie, jestem po prostu realistą. Mnie dedy nie zrażają :) jestem jaki jestem i nikt tego nie zmieni :) Nie pozdrawiam :< |
Player killing sux
OMG, ludzie, jesteście żałośni. Naprawdę nie jesteście w stanie zrozumieć, że są gracze, którym PK-owanie psuje całą chęć do zabawy??? Zabijanie bez powodu to czysty debilizm. Co innego zemsta, wojna, stan wyższej konieczności. Ale po co się znęcać nad słabszymi??? :crusader:
|
Cytuj:
Ofc ja to rozumie bo sama jak zaczynalam tak do tego podchodzilam.. "to jest zle" "z tym trzeba walczyc' po czasie, gdy troszke poduczylam sie gry, PK zaczelo mi sie podobac.. i stwierdzialam ze to daje najwieksza frajde z tej gry.. fakt faktem nie jestem za zabijaniem graczy ktorzy dopiero zaczynaja bo PK na noobach jest nudne.. no i troche ich zal sie robi.. ale zabijanie lowlvlawmi hlvli jest naprawde sympatyczne |
Taaak, jasne...
Cytuj:
|
Nie wiem,jak na askarze ale ja robie chara juz na aldorze do pk.Tam jest calkiem dobra gildia ( w zasadzie byla ale jej czlonkowie dalej pkuja ) - siejnik.
Jezeli chodzi o kwestie moralna pkowania to wg mnie nie jest to wcale ani 'chamskie' ani 'zlosliwe' - jest to jeden z wazniejszzych elementow gry ;) i nie potrafie sobie wyobrazic,jakby wygladala tibia bez pk ;/ Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up
Ubili Cie i prychasz ? |
up . nie , znasz ich i prychasz?
|
dokladnie tak jest
|
Cytuj:
co to za guild?? |
pograj na harmonii to sobie wyobrazisz .
tez ich znam nawet calkiem niezle ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
znasz jakis?
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=130320 i masz odpowiedz :) |
Lol
o lol nie chiciałbym być na miejscu tych niczego się nie spodziewających expicieli
ciekawe czy wam by było miło gdyby was tak lali do końca byście się poryczeli Bo to nie fer cała grupka na 1 o lol żal mi was i ich B) |
.
@ mateusz.gi... co ty w ogole mowisz ?? na chuj grasz w tibie, jak to tak przezywasz, a jak cie ubije troll to tez placzesz ?? kazdy wie o co w tej grze chodzi, do gry nikogo nikt nie zmusza, wiec jak gracie to nie pi***olcie chociaz smetow. " Ciekawe, czy by wam bylo milo gdyby was tak lali..." - a ciekawe, czy milo jest dwarfom,rotom,orcom - gdy ich bijesz ??? Ich to tez boli ! 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |