![]() |
Wojna Nowa
no to bylo za nudno :/
Tiuso and ekipa (gildia Time to terror), ubili 2 druty: Sua Mea Bellish elane mamy nowa wojenke :P szkoda tylko ze polacy poszli do nowej gildii Warszawiacy sie chwalili, ze ubija wszystkie inne wioski w Polsce (gracze Time to terror). przypominam: do tej pory wszystkie wojny wygrala DPTF |
Cytuj:
Czas to zmienić :) |
czas pokarze ;) , powodzenia ;> ( przyda wam się , szczególnie że macie Tiusa za lidera ;> )
|
hahahah wkoncu jakas akcja:D
|
rofl, zrobimy getta dla cyganow i wojna wygrana, POZDRO NA 100% z Mokotowa
czesc, czesc, czesc WARSZAWA ZEGNA WIES! |
Cytuj:
|
nom jak widać nie straciłem
|
Hahah warszawa lizodupu ale git wkoncu akcja wreszcie oficjalnie ich sie wypier.... z serva bo jesio niektozy mieli sumienie :d hahah lindlay patrz jaki prezent ci dali stadion zawijają to masz wiecej czasu teraz na wojne czyli padanie odemnie muhahah :d
Medi a mowiles ze sa nudy to teraz zrobimy sobie Arcania Pro Ligue czyli za deada Holendra 2 ptk. , Warszawiak od 1 ptk do 0.1 (to za lindlaya bo to tylko w depo siedzi) reszta świata 3ptk. (bo ich mało nie kazdy chce zkonczyc grac tutaj dochodząc do tej gildi) Ja zabijesz 3 jednego dnia to hattrick czyli ilosc punktów x2 , warto sie postarać. Bedzie fun jupi !! |
a sua to solo ubity??
|
a za ciebie ethern skoka points ? 6 pewnie, bo ty za dwoch robisz, ajjjjjjjt ?
|
dobrze ja sie ciesze tylko 6 ptk. nikt nie zdobedzie :d
a ze wam stadion zamykaja to juz nie powód aby bys jakimś poddrażnionym lind napewno znajdzie jakis kiosk na peryferiach do do waszego wyjazdu na wioski to w sumie chyba macie jakas wymiane bo wsie do was przyjezdzaja bo sie czuja jak u siebie to wy teraz na wioske bo jak w domu :d oh zal mi wa ale w sumie fajnie ze arcania pozbedzie sie znow "sezonowych frajerów" |
Ahh ta Arcania : D
znowu się zrobi troszkę ciekawiej ;] Jebać Tede :p |
Niech Mezo nas jednoczy ! Polacy do boju muwie wam morzna wygrać!! dawac polsko ! Tempic Hiszpanuw ! jEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Cytuj:
Ładnie to tak siebie spisywać na straty ? :confused: |
Tak to jest w stylu tego serwer :):)
Nareszcie coś się dzieje xDDobrze by było żeby ktoś zakończył dominację dpft, lecz czy to teraz się uda ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Filush na Guru! |
Bedzie ciekawie bedzie ciekawie...
Beda 3 gildie. 1. Dpft - walczaca 2. Ttt - walczaca 3. ( nazwa nie znana) - neutralna czekajaca co sie wydarzy i dolaczy do lepszych//gorszych ( tego jeszcze nie wiemy.) |
Cytuj:
Oczywiste że będzie to Doom ( gildia z Fosfikiem ) + gildie w których są Lya Ly i Millowin |
z tego co wiem Doom nie chce dolaczac do wojny;p chca byc free
|
hyhy sie szykuje.. troche szkoda mi tych dedow no ale co zrobic..
sie nie wypowiadam bo i ja dostane :) |
Przydaloby sie w koncu wygrac z DPFT bo za bardzo sie "rzadza" (przyklad zabronienie PoI Quest kazdemu a kto chce zrobic niech placi jakies 500k i idzie z DPFT i jeszcze pozniej beda pretensje mieli do niego tak jak bylo z Acroma Angel :)
|
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 5, gości: 4)
zaczyna sie ;p idę sie kąpać i przy okazji w jajo pukne, wrócę tu i już będzie o 2 strony więcej do czytania |
Cytuj:
|
łahahah ale śmiesznie xD
|
Panowie Gitara... KRISNE NA LIDERA TTT hahaahaha xD
|
juz to widze!~Tiuso najlepszy leader w 1 battle gleba w 1 minucie albo ban (oczywiscie na noobach :]).
Lind nie martw sie czasy twojego pa i samowolki nie powroca! |
Re:
The Power is belong to me xD
|
;D pozyjemy zobaczymy ;] wczoraj wbilem sobie na d lair, zabilem jakiegos kmiecia od malego grubego, i co ? nic, powiedzial ze bede miec przesrane i tyle, rofl ale ruszyc do mnie nie raczyl :D
|
Cytuj:
Lindlay hmm chcial chlopak tylko zarobic latwa kase zabijajac 30-50 lvle na guardach. Lucifer hmm spoko typ ale nawet pewnie on wie ze nie bedzie walczyl to nie jego wojna on gra gdzies indziej pewnie poprosili go aby podwyzszyc srednia lvlowal tej zalosnej gildi i aby inni przysli do niech .... hahah Ares dragoon hahah najwiekszy frajer ze wszystkich sprzedawal do tiusa i nuwble wszystko co mowilismy na ventrillo (przeciwko im , głównie w obronie ludzi ktorzy niewinnie byli zabijani i hunceni przez nich np. morunix kronos czy jakis tak i wiellu innych) Taki ludzi nie cierpie , jak on to powiedzial "jestem znimi ze wzgledu na pieniądze" (co kolwiek ma to znaczyc) ale taki ktory sprzedaje "kumpli" to pewnie bedzie to robil dalej tylko ze teraz bedzie sprzedawal ttt chyba go poprostu kupimy aby was prooł. Ale ares pewnie to ma w genach po oju czy dziadku ktorzy robili jako agenci sb , pewnie tez ares juz ma teczke w ipeenie jako tajny agent baltazar gąpka ... ehh diabelskie nasienie Acrash i valdarnok i ten druid ktory tylko umie uzywac 2 bindow porazka ludzie ktorzy liza dupe tiusowi chcac miec z tego korzysci ... tylko niewiem naco oni liczą... aaa ze warszawa bedzie zadzic arcania ohh chyba zaduze ambicję dlatego po nocach botujcie sobie chary juz na innym swiecie aby miec niezly start :D |
Ventrilo, lub inny team speak od TTT bedzie wygladal tak :
Tiuso: STFU all!!!! Lindlay: K*RWA NE ROBCIE TAK!! Arcash: K*RWA SLUCHAJCIE MNIE!!! Wovimus: ZAMKNAC RYJE!!! Valdarnok: Uspokoic sie!!! Lindlay: K*urwa bo zaraz was ujebie!! Tiuso: STFU I died:( Lindlay: K*rwa Ja w dp stoje!! wovimus: Padlem pzrez was!! Valdarnok : ja tez :( Arcash: znowu beda sie ze mnie smiac :( 8o TTT NOOB Sqad LEGIA TO STARA K*RWA, LEGIA JEBANA JEST, BO LEGIE TRZEBA PIERDOLIC, LEGIA OD TEGO JEST!!!!!!!!!! |
Cytuj:
hehe chyba jestes jasnowidzem :D TTT to gildia tp to temple |
Cytuj:
Nie badz taki pewien swego. bo mozesz sie przejechac ;) @Notop Ja jestem popier****ny ;). |
@koszyk
wierzacy czy nawiedzony ??:D a co do tematu niejestem dzieckiem wiec niebede wyzywal pokolei kto kim jest bo by mi czasu zabraklo ale pwoiem tylko ze na aresie sie zawiodlem totalnie.... |
ty na gorze^
sam sie tak nazywasz! |
ty na górze ^
też lepszy nie jesteś! |
rooofl ... ja powiem tylko tyle, nie przeliczcie sie zbytnio panowie ... zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni : - )
|
ty 2x wyzej^
a ze smigla chcesz? |
ty wyżej^
to zależy kto pyta~=) |
jedyny w swoim rodzaju(i w tibii) wiatrak xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |