![]() |
ANNI 4xMS 1 Sorc nie wziął nagrony!
Elo,
Jak w tytule 4 sorcow zrobiło Annihilatora. 1 natomiast sie rozpędził i nie zabrał nagrody... No comments... http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25852 Sami oceńcie :) Dla wyjaśnienia wszystkich Waszych wątpliwości: DARK'SORCEROR NIE MOŻE WRÓCIĆ I ZROBIĆ PONOWNIE ANNI! |
O kurwa, ale kretyn, pwnt xD
|
buahua, smieszne to było xD wyleciał jak z katapulty xDD
|
Kotek, Ty też się rozpędziłeś, pisząc ten temat - jest literówka w tytule.
|
buahahah dobry ten koles xD,z podniecenia zapomnial wziasc nagrode :D
|
O lol.... BR ? o0 Ale dal dupy...
|
Jak zobaczyłem ten temat to pomyślałem, że keylogger. A jednak znalazł się taki jełop ;o
|
Jednym słowem- owned. Chyba, że lag. :)
|
Ten debil chcial wy*ebac cialka demonow i sam sie wj*bal. Total Own3d:baby:
|
A może po prostu robił drugi raz anni? ;)
|
moim zdaniech chcial wrzucic cialo demona do tp ale zamiast ciala wrzucil siebie :D:D:D:D8o
ps. Br? BUAHAHAH8o |
Cytuj:
|
Jak mysle o tym typie to mi sie przypomina opis teddiego ;P
"I had breaved annihilator and all i get is this lousy teddy bear" koles se moze w komenta strzelic "I had breaved annihilator and get nothing cos i'm noob :D" |
wydaje mi sie ze on nagrode wziol a to bylo na pokaz jakby niewziol nagrody i oni by otym nie wiedzili odrazu spam priv "wzioles nagrode ojaaa co ty zrobiles
|
Bravo Cobra, chociaż neiw eim czy mnie widzisz ;pp
Hmmm... wiedziałem, że Dark ma swój świat ale, że aż tak? :| |
Hahhah, dobry ten sorc :D Nie dość że nie wziął nagrody to już drugi raz nie wykona anni :cup: Ciekawe jaką minę zrobił w rl jak wszedł do tp :D
|
Cytuj:
Cytuj:
/aVASABUSBAUSHAUHSAHSAHUH jak anni zrobiles nie mozesz za bramke wejsc |
No chyba ze... zrobili mu tp kiedys :D
|
Taki kretyn jeszcze na moim swiecie
Harmonia -100 % n00bs guardia 90% n00bs HaiL N00bs FROM GUARDIA :D |
W takim razie pozdrawiamy Cieniusa.
|
Cytuj:
1- od lvla 2 questowe, i jezli niezabral nagrody to powinen przejsc przez te 2 drzwi |
Wejsc moze na 100% bo tp niemoze odpowiadac za ta 1 bramke poniewaz po wzieciu nagrody kazdy by zrobil tp i pomogl 100 lvlom wykonac ani .Wiec niepanikujcie :D
|
tak czy inaczej, pogratulowac wykonania. A co do darka to ... tak to bywa jak sie nie mysli.
|
Tak sie zastanawialem co by bylo gdyby ktos dal exita w anni roomie... tp do swiatyni?
|
Own3d!!!
Jak można być takim ćwokiem żeby z wrażenia zapomnieć wziąć nagrody. |
Cytuj:
|
heh peszek : P gz wykonania.
|
Cytuj:
|
Hahaha... Miałem taką samą sytuację , tylko , że na OTSIE ;d
|
Cytuj:
dobrze mu tak, nie nawidze go... |
o.O az mnie zatkalo ;p ehhhhhhhhh
|
Może miał to w zamiarze? XD
PWnT!11 |
Cytuj:
|
Hahaha pwnt! Podniecił sie tak że z rozpędu nie zabrał nagrody,hahahahahah;(
|
Jego comment na tibia.com wskazuje na to, że jednak z własnej głupoty nie wziął nagrody. Chłopak stracił motywację do grania w Tibię :<
|
Cytuj:
Dziś: free items od "Druidek on Guardia" <jakoś tak> leci vortex.. kusza.. inne syfy.. 17 lvle : PLIX, masa ludzi tam stoi :D a kto 2 sqm od rzucającego? O tak - TY! I mi powiedz, że byłeś strapowany.. ta jasne. Pchałbyś.. a tak to stanko za itemkami, co nie? 2 sytuacja, której mi nawet żal było: Cieniu Assasin: Los kostką daj mi xx gp a jak wyrzucisz 6 to dam Ci 5x tą sumę.. To nie jest robienie z siebie idioty za przeproszeniem? Nazywasz 100% Harmonii i 90% guardii tylko z tego względu, że jesteś "rasta blasta masta moiz on da n-pvp"? Człowieku.. jak komuś już zaczynasz malować dupę nazywając go nOObem - zacznij od siebie :) Ok, koniec najeżdżania. @Film - HAIL PWNAGE! :D Z tego co wiem to Dark Sorceror miał taki talent, iż nawet dedy miał niekoniecznie fajne [Chodzi mi tu o jakieś 'shity' ofc.] |
Cala ta sytuacje mozna okrelic jednym zdaniem-
He just get owned. XDDDD Hsausua |
Te anihilatory na non pvp są po prostu śmieszne
|
To w końcu jak to jest?
Można parę razy wbijać na annihilatora? |
@up czytanie ze zrozumieniem >.>
raz annihilatora mozna zrobic... drugi raz juz sie poprostu nieda... a co do Ziomka Pwn3d xD 1.5kk poszlo sie jebac? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |