![]() |
Grzyby
Cytuj:
Więc ostatnim razem jak szedłem w lesie zobaczyłem takie zajebiste grzybki, chyba purchawki, że jak sie na nie nadepnie to leci taki gaz xD O powiedźcie swoje historie związane z grzybami xD |
Myślałem, że opowiesz o swoim grzybku-muchomorku w kroczu, cóż zawiodłem się.
#Down: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Chcesz być śmieszny? Dobrze, rozumiem, inteligencja jest Twoją słabą stroną i po prostu nie potrafisz wpaść na to, że swoimi durnymi postami i tematami zaśmiecasz tylko forum - a co idzie w parze z tym? Chyba, już sobie sam odpowiedz na to pytanie.
Moderatorzy, błagam! |
Jedyne grzyby jakie mam, rosną na mojej ścianie w kuchni, zajebiste się z nich robi kanapki do szkoły, polecam!
Sor za spam, ale musiałem :F |
ja pierdole. gdzie sa moderatorzy?
|
A ja mam hodowle grzyba pleśniowego w terrarium:cup:
|
Cytuj:
|
Na ścianie w pensjonacie rosły zajebiste pieczarki i grzybica. Jak sie wieczorem puściło mele, to rano było śniadanie z rydzyków.
|
A ja was wszystkich przebiję. Mam grzyby na zębach. Jak jestem głodny, to wyrywam zęba i zaczynam go wsuwać. A teraz na poważnie - ludzie, zastanówcie sie co wy wygadujecie!
|
Jadłem zupę grzybową jak również pieczarkową. Fajny fun z nimi jest 8o8o8o8o;(;(;(;(;(
|
ja polecam te po ktorych swiat wyglada jak ten po drugiej stronie lustra lol
|
A ja jadłem zupe pieczarkową(albo borowikową) knora bodajże. Była tak ochydna że myślałem że zwymiotuje. Chyba ją z muchomorów robili;p
|
A autor nawpiepszał się halucynków...
|
A czy kosztował ktoś pierożków z papierzaczkami?
|
ja dzisaj jadlam nalesniki z pieczrkami i kapusta \m/ kiedys mialam jescze na nogach ... chce ktos ? ; p
|
Cytuj:
|
chodzę sobie po biedronce ,a tu patrze drożdże ....
|
Cytuj:
|
A ja mam grzyba w pokoju na ścianie i to wcale nie jest śmieszne...:(
|
Cytuj:
|
;p
Ja to mam Grzyby pomiędzy Palcami u Nóg :D:D8o8o8o + Nutella i śniadanie Pycha :D
|
O fu, grzybów nie znoszę. I tych na talerzu, i tych w moim miesięcznym jogurcie.
|
Dziex wielkie nie wiem co powiedziec. xD Jeszcze raz thx.
A co do tematu: Bylem na regatach od piatku i bylo wspaniale. Zacumowalismy kolo plazy gdzie byl pomost. Nie wytrzymalem i skoczylem, podplywam do drabinki i jest narazie wszystko ok. Ale do momentu gdy poslignalem sie na drabince na grzybie 8o i spadlem na mojego tate. xD Grzyb zarosl prawie cala drabinke i mial grubosc 2 cm. xD P.S. Pizze wlasnej roboty bez grzybow (pieczarek) nie wyobrazam sobie. ;p |
Niedaleko Kosciola do którego czasami chodze, w lesie rosną grzyby ... SZATANY.
BTW. Zupa grzybo bleeeee |
Do autora postu: Skocz do lasu i zbierz wiaderko sromotników. Życzę smacznego...
|
Cytuj:
|
A ja mam podpachami! Borowiki. Podczas ciezkiego treningu moge sobie podjadać.
@ataknaserio : Do autora tematu : http://img403.imageshack.us/img403/6...illcatbqh6.jpg |
Dobra, starczy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |