![]() |
Furions
Co myslicie o guildii "Furions", odnosze wrazenie ze maja swietne pvp, sporo osob juz zabili i to wcale nie male lvle. Dawac dawac chlopaki!!!!! PLX AVORIAN, TRALLA, itd. :D Pozdro galana
|
Widziales kiedys taka stronke jak "wuwuwuKropkaZalKrpokaPeEl"
|
lick,lick.........
|
Ja myśle że to tylko cioty nic niemogące na tym serverze : )
Już sie o tym przekonałem na własnej skórze. Zaatakowałem jednego z członków tej guildi to sie zbiegli mnie bić. Długo mnie bili nie mogli strapowac i wkoncu wszystcy z nich padli. Później straszyli mnie " wjade ci na chate" Wtedy grałem 60ek. PS: ELO LARGO xDD |
Nie ma o czym gadac , zwykli pekerzy tylko ze tacy ktorzy maja srednie lvle i jest ich duzo. Cos na wzor Dancing Shadows ktorzy mieli mniejsze lvle troche i zabijali wieksze lvle w czasach gdy nie bylo hotkeyi. Do DS sie nie umywaja , jedyny ich atut to ilosc i szybkie wciskanie F1.
|
Cytuj:
Elo elo largo rox:D:D |
O Furionsach mało wiem, więc się nie wypowiem ;)
Ale za to widziałem Filmy Dancing Shadows i oni są mocni, respect ;) (raz mnie klepali :/ tylko w mniejszym składzie, udało się zbiec) |
Cytuj:
Bijac sie Furions vs ktos padlismy tylko 2 razy "wszystcy" raz jak wpadl po mnie Ragal z Elve bodajze i potem sie wywiazala mala openka 8 vs 8 (8 furions my wtedy 30-58 lv vs 8 swe 80 + lvlki) a drugi raz ostatnio na d lair jak polaczki po nas wpadly a nam troche organizacja padla @Ktos tam Wcale ze nie F1 -,- ja mam sd na f9 hahahha @Topic mmmmm postaramy sie dla Ciebie = ) |
[quote=thewojtek;1501755]
Bijac sie Furions vs ktos padlismy tylko 2 razy "wszystcy" raz jak wpadl po mnie Ragal z Elve bodajze i potem sie wywiazala mala openka 8 vs 8 (8 furions my wtedy 30-58 lv vs 8 swe 80 + lvlki) a drugi raz ostatnio na d lair jak polaczki po nas wpadly a nam troche organizacja padla A kim ty jestes? -.- |
Cytuj:
@up Nifewall |
Cytuj:
|
Ehh co tu duzo muwic sa dobrzy ale nie najlepsi:PP
Hail Dancing Shadows oni cos pokzali i mieli zasady:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorry ale Furions sa niczym przu Ds. Zabijali oni celujac runkami na ekranie a nie walac w hotkey.
|
W sumie gdy robia mass loga to i tak pierw trapuja ofiare , wiec hotkeye niewiele daja. (mowie o ostatnich akcjach)
|
o0 Tez mam sd na f9 :D:D
Prawie cale Furions pochodzi z Galany maja tam nawet duze lvl :p Wiec nie sadze ze to sa nooby :) |
Dancing shadows zabili tyle osób tylko dlatego, że 90% hlvli była zajęta wojną, furions pkowali na wojnie i w czasie pokoju, w przeciwieństwie do DS mają obmyślone akcje chociaż DS też czasem ładnie zagrało (czyt. Mooth)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie jest to wykluczone :P Dwik ma rację :) |
Do 3 razy sztuka dzisiaj ;) Średnia lvl ~ 115 - same knighty. Pozdro dla Furions ;)
|
Wojtek a kto jest jeszcze ze starych Furionów? :> Trzymajcie się ;-)
btw kiedy przyjdzie czas na Exiego?:p Mogę nawet wypłacić nagrode za jego głowę ;) |
Cytuj:
A jaka mozesz dac nagrode za zabicie moonth slahave dostalismy 30k jaka jest twoja propozcja :P |
Ds miało Bota?lol? widzialem filmiki z nimi raz nawet pekowalem i wiem ze nie urzywalii bota bo czasem nie trafiali z sd wiec? oni szli normlanie w peking a nie wy mas logg i zabijacie 1 osobe i koniec nawet ustawili raz male battle:D
Hail Ds:p:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Innymi słowy Ds są np: ketchup a Furions: musztarda Obie rzeczy możesz dodać do parówki ale są różne smaki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
hmmm ze starych(tych najstarszych) powiadasz, Milten, Nauri, Demi, Teonixo(?) @all Porownywanie DS i Furions jest bez sensu (choc przyznaje uczciwie ze zawsze chcialem byc jak oni, choc nigdy nie planowalem byc nimi czy drugim dc, za to pamietam dobrze moje wrazenia po obejrzeniu ich WMV, powiedzialem sobie poprostu o kurwa sa zajebisci), Oni pkowali w czasie wojny(tak tak, my w czesci tez), wtedy sytuacja na kyrze wygladala inaczej, nie bylo tylu hlv (magow), nie bylo hotkey co tak naprawde bylo dla nich plusem a nie minusem (my w biegu tez nikogo nie zdejmujemy tylko dopiero w trapie, a rzucanie m walli z hotkeyami czy bez to mala roznica, ZA TO walenie sd w trapie z hotkeyem czy bez to moim zdaniem bez roznicy, ale uhanie sie to jest dopiero szopka, lekko Ci sie reka zatrzesla i wykladka), to byly inne czasy tak naprawde "wiedza" ludzi o pvp byla w moim odczuciu mniejsza + istnialo cos takiego jak uh trap, mniejsza w sensie ludzie wieksza wage przykladali do celowania z run niz na strone taktyczna akcji, co u nas jest dosc wazne, a czy oni nie robili masslogow? tak tak napewno stali w depotach po 3-4 i poprostu sobie jakby nigdy nic wychodzili kogos ubic >,< rotflmao |
@up
Ogólnie fajny wykładzik dotyczacy jakze glupiego porownywania podobnych gildii. Popieram w 100%. Co do uhtrapow - zostaly wyeliminowane juz wczescniej przed wprowadzeniem hotkey systemu - bodajze przy tibii 7.5/7.6. |
No no chłopacy, dobra robota, ale prawdziwy pking to coś wiecej niz fragi i mass logi, update'y wszystko zepsuły i nie mozecie miec takiej frajdy jak my :p::faceoff:
|
a dajcie spokój , zwale mam z tej gildii , nie gram ostatnio w tibie bo czasu nie mam , praca etc , ale sie wbijam wieczorkami pogadać z ludkami , i raz w depo podchodzi do mnie jakiś łepek z furions , [ nie będę go ośmieszał na forum bo zl mi trochę chłopaka ] i do mnie "znasz furions ? " a ja w sumie wyjebane na grę ostatnio mam , ludzi nowych nie poznaje , tyle co z forum znam syt. na servie to mowie ze nie ... a on " to jakbyś chciał kiedyś poexpic to mógł byś mi wysłać 5k albo manaski " wyśmiałem typa, dałem mu do zrozumienia ze noobka nie znalazł , no ale życie , jak na moje wydal chłopak złe świadectwo o liderze [ ze takie niedorajdy przyjmuje ]
eeehh no le trudno, sram na to, ja nie z tych którzy płacą za free , raz sie nauczyłem jak zabiłem nie tego noobhara co trzeba i starczy :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahahahahahaha zaraz mi zwieracze puszczą po tym co tu przeczytałem taa jasne furions i hotkey f 1 chyba vent i leader mówi :nie lac na 1 walne sd i po sprawie czyli nic innego jak ng bot :).
Przez takich ludzi jak wy to ta gra spada na psy. |
@up
Żal.pl jak nie wiesz to sie nie odzywaj >.< |
tego żala możesz sobie schować do skarpetki świątecznej poza tym ewidętnie widać że to combo bot więc kurwa nie wyjeżdżaj mi z jakimiś bajkami.
|
Dobra gadaj se co chcesz ;P nie będe z tobą gadać bo szkoda czasu...wbij se do głowy jedno słowo , Ventrilo
cya |
Cytuj:
Ja pier**le, z kad sie biora takie nooby? Pewnie stoisz swoim 20 lvl'em pod dp w Carlin i spamujesz : Plx food, pl? , itd... Jak nie wiesz, co to jest ventrilo (prywatne) to zamknij morde. Moze nie umiesz liczyc do 3 i dlatego mowisz,ze NG. btw. Fajna akcja w wykonaniu Furions. Podziwiam Was za to ze nie daliscie loga, tylko na*******aliscie sie do konca z "zydami". But Where is Koyd? ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |