![]() |
Czy nowe czary które zostaną dodane po update bedą tylko dla pacc?
Pytanie to kieruje do jakiegoś tutora, który grał na test serverze i to sprawdził.
Pozdro:) |
Prawdopodobnie tak. Niemal każda aktualizacja ma na celu skłonienie ludzi do kupna pacc. Tak więc niesądze by facce poza nowymi przedmiotami i zmianami krajobrazu dostali coś więcej.
|
Facce powinni dostać przynajmniej część tych czarów (mówię o knightach, odebrano im explo, gfb i hmm).
|
Powinni, Powinni, ale co z tego jak i tak nie dostaną :/
|
Cytuj:
|
@up
po raz kolejny gówno wnosisz do tematu... @topic prawdopodobnie tak |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dokladnie, ktos by 1 raz weszedl na stronke zoabczyl screenshoty i dowiedzial sie ze zeby zagrac to trzeba zaplacic to odrazu by pokiwal z pozalowaniem glowa. Taki ktos juz wolalby wydac kase na niebo lepsze WoW czy Lineage. A tak to wejdzie, zobaczy ze na oficjalnym servie mozna za free zagrac to zagra i moze mu sie spodoba i cip bedzie mial kolejnego gracza ktory moze kupi PACC i tak to sie kreci. Tibia nigdy nie bedzie w pelni platna bo to sie CIPom nie oplaci ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
sądzę, że tak, skoro zabrali im praktycznie explo i hmm i gfb ...'
dobrze ze uhanie knightem sie nie zmienia , choć mogły by leczyć całe hp...:( |
Ja nie jestem knightem ani pallemale uważam ze nalezy im sie cos od życia nawet na faccu. W końcu jestesmy większoscia;D
|
topic
potwierdzone ze tak przez erig, net =/ |
przesadzili z tym... nie dość że hity z explo/gfb/hmm najtem są takie słabe <na h lvlu> to jeszcze czary zamieniajace je są dla pacc. Nie mówie że wszystkie mają być dla facc ale choć te najsłabsze.
|
@Up
Urok Pacc'a polega właśnie na tym, że ma się dostęp do czarów choć trochę lepszych od Facc'owych! Więc nawet exura sio dla druida zmniejszyła by obroty Pacca o 10%... |
Powinni dać przynajmniej to słabe exori, to podobne do hmm i to na glebe... To troche nie fair, wejde w resp ghuli i co? Zonk? Obtoczą mnie i ja będę każdego po kolei klepał, bo będzie to bardziej oplacalne niż walnąć z gfb :| I przy tym straci sie uhy = waste
|
hity z run sa zmniejszone ale hity mele powiekszone, ludzie... jakby te czary dali dla facc to sorcowie i druidzi domagali by sie visa dla facc ;p
|
Cytuj:
|
powini jedynie dac to wildthrow ? , jest najslabsze z tych nowych czarow wiec FACC powini je dostac , ale pewnie niedostana :P. W sumie to jest kolejna zacheta by kupic pacca
|
Niedługo to tak zrobią, że nie FACC nie będą mogli expić na potworach, które dają więcej niż 700expa :|
|
Zrozumcie kur.. że facc taki pasożyt dla cipów , nic nie płaci a chce więcej ;)
Jak chcecie nowe czary ,outfity , addony i nowe expowiska to zapierniczać na wakacje do roboty , miech przy zbiorach owoców i masz spokojnie na rocznego pacca :] |
FACC dostali speary, które nie upadają na ziemię ;p
|
Przywilej używania nowych czarów będą mieli tylko i wyłącznie gracze posiadający konto premium, i to tyle ile musicie wiedzieć
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |