![]() |
Prawdopodobna data Update letniego 2007
Tak jak w tytule: Czy ktoś zna prawdopodobną datę update'u? I czy zostanie otwarty publiczny test server?
Prosiłbym o wasze zdanie na ten temat ;] |
Ech ludzie... cierpliwość nie jest waszą mocną stroną. Nikt nie zna daty updateu poza CipSoftem. Nie pozostaje wam nic innego jak tylko cierpliwie czekać.
|
@up
Czytanie nie jest ich mocna strona interesuja sie Updatem to niech przeczytaja 'Prywatny test serwer juz otwarty" tam milion osob sie pyta i zawsze mowia wszyscy ze NIE WIADOMO a oczywiscie 15 sorce noobki co mysla ze napisza w temacie "chcesz sie posmiac z noobow pisz tu" to wcale nimi nie sa ,to sie myla. |
ja obstawiam update ze bedzie miedze 22-30 czerwca. na tibia com wyliczylem ze od od 1 teasera jest 40 dni, pierwszy teaser pojawił się 18 maja. Więc wszytko możliwe......
|
@up
Ja również biorąc datę ostatniego letniego update'u, ilość teaserów przed nim, i kiedy teasery sie zaczęły to obliczyłem, że update bedzie 27 czerwca :) Jednak mam nadzieje, że bedzie wcześniej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja chem zeby byl za 2 tygodnie bo mam gips i niebede mogl expic a i potrzebuje kasy wienc musze sd robic a pacc leci Xd
|
NIE BEDZIE PUBLICZNEGO TEST SERVA I NIKT NIE ZNA DOKLADNEJ DATY UPA OPROCZ CIPSOFTU! i wszystko jasne ;) koniec tematu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Od kiedy pamiętam update był zawsze w ten dzień w którym pojawiały się teasery czyli piątek. A jeżeli test serwer już trwa od zeszłego tygodnia to przypuszczam że, w ten piątek (22 czerwiec) około godziny 16:00 nadejdzie długo oczekiwana chwila dla wszystkich paladynów i knightów.
|
Cytuj:
|
A ja myślę, że 22 czerwca będzie update tak na zakończenie roku szkolnego i może będzie troszkę mniej ludzi jak ich starzy zobaczą świadectwa8o
|
To bedzie wygladalo tak: Kiedy No Kiedy To UPdate?? UPDATE, UPDATE !! I Po UPDATE !! Czy to naprawde jest az tak niezwykle ?? Po tygodniu juz zaczniecie myslec o nowym UPDATE, a dla wiekszosci z was/nas i tak duze z update nie bedzie dostepne nawet majac pacc. Bo ilu z NAS ma dobre lev skille itp itd ??
|
Ja wolę nawet, żeby te przygotowania do update trwały trochę dłużej, ale żeby nie było błędów i żeby wszystko było piękne. Przez ten czas lepiej jest poskillować, aby expić na czymś lepszym z lepszymi skillami :)
Ten update będzie się opierał na skillach, więc trenuję i czuję, że luzakiem będę solował Dragi i może miły będzie exp na guardach ;) Albo na EF czy gdzieś indziej :D Wg. mnie nie opłaca się teraz expić, no chyba że jesteś Sorcem/Drutem :) Chciałbym po updacie walić tak mniej więcej po 200 :D @Topic A daty końca testów nikt się nie dowie i nikt nie wie, jeżeli poczują, że nie ma błędów w grze to wtedy puszczą w obieg. Nie potrzebne żadne public TS, lepszy będzie szybszy update :] |
Cytuj:
|
Hehe gdyby był Public Test Server to byłoby mass pk, ludzie jeżeli znaleźliby bugi to zachowaliby dla siebie. Tak to tutorzy spokojnie przeglądają sobie i wychwytują błędy.
Zamiast płakać lepiej módlcie się, aby wszystkie błędy jak najszybciej były wychwycone ;) |
ja bym na miejscu ekipy CIPs zrobiel ts publiczny ale non-pvp
|
nikt ie zna dnia, ani godziny, chyba pamiętacie, jak było przy ostatnim update, nie miało być publicznego ts, a był, wszyscy się zastanawiali kiedy w końcu nadejdzie update, a to od razu i było po sprawie
|
Zrozumcie, że w tym momencie publiczny test server jest zbędny. Tutorzy wychwycili/wychwycą resztę błędów i można robić update. Jeśli Cipsoft będzie chciał wpuścić normalnych graczy do Svargrond to zrobi to update'ując klienta a nie robiąc test serwer.
|
Cytuj:
Żeby nie było że offtop, słyszałem już 10 wersji od tutorów, jeden że pon-środa, drugi że pon za tydzien,trzeci że Piątek Zaaal.szwe |
17:11 GM Xadam[2]:Update will be in 17 June.
Oczywiście wiem że jest to data wczorajsza |
Po co taki temat?:/ Nie podano jeszcze daty Uptade ,najwyżej możemy gdybać ,ale po co?
|
15:26 GM Xadam[2]:Update will be in 25 June.
@iles tam up tak samo wiaygodny jestem jak i ty:) |
Cytuj:
|
Ja wiem, ja wiem!!! "Prawdopodobna data update" będzie dokładnie wtedy kiedy nadejdzie jej czas, nie wczesniej ani nie później, możecie być tego pewni tak samo jak tego, że Kopernik na prawdę była kobietą. Cierpliwośc jest cnotą, a jej użytkownikom forum Tibii.pl niestety brakuje :(.
|
Cytuj:
|
najbardziej prawdopodobna data to piatek 22 tak mi sie zdaje:)
|
@up
zdaje ci sie ;p |
Jak dla mnie to update im puzniej tym lepiej. No byle byl wciagu 2 tygodni bo jak ma byc puzniej to juz bede ze skilami 90 latac a trenowanie pewnie mnie zabije na dobre ;p
|
23 czerwca sobota8o
|
KAŻDY update był w niedzielę więc ten też prawdopodobnie będzie w niedzielę
|
w niedziele sie nie pracuje zwyrole, to grzech jest!
|
piszecie ze jak bedzie to bedzie, a jednak niektozy moga sobie rozplanowac dobrze czas i byc dobrze przygotowanym i odrazu rusza na exp
a nie ze nagle update, albo czekaja 2 tyg i lipa... wg mnie bedzie na przelomie czerwca i lipca albo na zakonczenie roku szkolnego... w sumie dobra data ;d |
Update będzie w tym roku!!!!. Ba jestem taki pro ,że mogę wam powiedzieć , że w tym roku będą dwa updaty !!:P
|
Chyba każdy co już gra od jakiegoś czasu wie ze będą 2 Update'y :D I ja jestem pewny ze będą 2 Update'y w tym roku B)
|
Ja wam mowie, ze beda 3!!!!!111
|
No dzisiaj moze bedzie wielki dzien xD. Ci co mowili ze up'date bedzie dzisiaj miejmy nadzieje ze maja racje. 22 czerwca ciekawe... ;)
|
No wiec jak was to ucieszy to 192 Master Sorcerer z Celesty (Tutor) mówi że update może być 22 Czerwca czyli dziś! Ale z update nigdy nic niewiadomo!Więc lepjej zamknijcie ten temat bo aby zaśmieca ;s
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:07. |